Tottenham – Liverpool 0:0 (kon.) | Chelsea – Aston Villa 2:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 5:1 (kon.)
Southampton – Leicester 2:2 (kon.) | Everton – Manchester Utd. 0:3 (kon.) | West Brom – Sunderland 1:0 (kon.)
Crystal Palace – West Ham 1:3 (kon.) | Watford – Arsenal 0:3 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:3 (1:1)
West Ham United
Sobota 17.10.2015, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Dimitri PAYET - 1:3
     
    90+4
    West Ham právě vstřelil branku!
    Jeden z hostů na sebe navedl hned tři protihráče a poté okamžitě přihrával Lanzinimu. Argentinec Lanzini si všiml, že se mu rozebíhá DIMITRI PAYET, a tak na něj bleskově poslal přesnou kolmici. PAYET si navedl míč na pravačku a pak nádherným obloučkem obhodil domácího gólmana, který byl naprosto bez šance. PAYET to provedl chytře a West Ham může slavit.
     
    90+3
    Jelavić obdržel přihrávku do ofsajdu, a tak nemohl pokračovat ve hře, to se mu nelíbilo,a tak po odpískání odkopl míč do zámezí. Automaticky vyfasoval jasnou žlutou kartu.
    88. Manuel LANZINI - 1:2
     
    88
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně dočkali a mohou slavit vedoucí gól. Zárate obdržel přihrávku od Jelaviće, ustál souboj s protihráčem a poté se prezentoval přesným centrem ke vzdálenější tyči, kde byl dlouhán Carroll, jenž míč sklepl do prostoru, kde byli hned dva jeho spoluhráči. K míči se dostal nejprve Jelavić, ale ten neuspěl. Toto zaváhání napravil MANUEL LANZINI, jenž prudkou ránou dostal balon za gólmanova záda.
     
    87
    Payet vyhrál souboj s protihráčem a poté další dva protihráče obehrál. Snaživý fotbalista se prodral i ke střele, ale jedovatou dělovku napálil pouze do jednoho z obránců.
     
    85
    Sakho dnes branku nevstřelí, protože právě opouští hrací plochu. Místo něj přichází Jelavić.
     
    77
    Dohrál autor vyrovnávacího gólu Cabaye, místo kterého přišel na hřiště Ledley.
     
    74
    Na hrací plochu se dostává Zárate, kterému uvolňuje místo Moses.
     
    69
    Po svém příchodu na sebe už Jedinak dokázal upozornit a to teď, když poslal k zemi svého protihráče a za svůj faul právem vyfasoval žlutou kartu.
     
    63
    Na pravém křídle se uvolnil Jenkinson, který od spoluhráče obdržel přihrávku a poté ze své kopačky vyslal učebnicový centr do vápna. K balonu se dostal hlavičkující Payet, jenž v obrovské šanci trefil pouze tyčku!
     
    63
    Vystřídali také hosté: ze hřiště odešel McArthur a místo něj přišel Jedinak.
     
    62
    Dohrál Noble, kterého vystřídal dlouhán Carroll.
     
    46
    Kouč Pardew musel zareagovat na vyloučení, a tak do druhého poločasu připravil střídání. Do hry už se nedostal Zaha, kterého nahrail Sako.
     
    44
    Gayle oslabuje svůj tým, po druhé žluté kartě odchází předčasně do sprch a domácí tým bude muset zápas dohrát pouze v deseti hráčích.
     
    42
    Domácí tým mohl jít do vedení, ale Puncheon ani Zaha svoji šanci nevyužili. Puncheon si totiž dobře pohlídal ofsajd a vyrazil k Adriánově brance, s míčem byl až ve vápně, ale tam zazmatkoval. Nicméně podařilo se mu ještě dostat balon pro Zahu, který se dostal ke střele, ale ta už přišla pozdě a protihráč ji zablokoval.
     
    41
    Payet vypadal teď hodně naštvaně a po nevyhraném souboji s protihráčem zakopl balón. Sudímu se to nelíbilo a vytasil žlutou kartu.
     
    32
    Ve středovém kruhu se Gayle provinil faulem a od sudího vyfasoval žlutou kartu.
    25. Yohan CABAYE - 1:1
     
    25
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    YOHAN CABAYE penaltu napoprvé sice proměnil, ale rozhodčí nařídil pokutový kop ještě jednou, protože jeden z domácích hráčů vnikl do pokutového území dříve, než měl. CABAYE se nenechal rozhodit a i druhý pokus proměnil. Gólman Adrián si na balon sice sáhl, ale inkasovanému gólu nedokázal zabránit.
     
    24
    Crystal Palace bude zahrávat pokutový kop!
    23. Carl JENKINSON - 0:1
     
    23
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli dobrou kombinační hru a mohli se radovat ze vstřelené branky. Moses parádně načasoval přihrávku pro CARLA JENKINSONA, který si pohlídal ofsajdové postavení a v souboji jeden na jednoho nedal domácímu brankáři šanci.
     
    20
    Crystal Palace okamžitě vyrazil do protiútoku, ale ve hře nepokračoval. Tomkins svého protihráče zastavil faulem a za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.
     
    10
    West Ham byl teď hodně pod tlakem! Hned několik hráčů Crystalu Palace se dostalo do vápna soupeře a přihrávali si mezi sebou. Chyboval nejprve Collins, který za sebe pustil přihrávku, kterou mohl určitě v pohodě zastavit, ale nestalo se tak. Nicméně hosté tlak soupeře ustáli a balon odkopli daleko od své svatyně.
     
    1
    Hosté svého soupeře napadali a získali balon pro sebe. Velkou pochvalu si zaslouží kapitán Noble, jenž se prezentoval parádní přihrávkou na levé křídlo, kde nastartoval rychlé nohy Lanzini, který se s míčem dostal do vápna a tam obehrál bránícího protihráče. Přihrávku před bránu obdržel Payet, ale nevyšel mu krok, a tak balon ideálně netrefil. Payet v obrovské šanci branku netrefil, ale příliš nechybělo. Tato situace byla pro domácí tým velkým varováním.

    Lucie Rapantová

    Branky: 25. Cabaye (pen.) – 23. Jenkinson (Moses), 88. Lanzini (Jelavić), 90+4. Payet (Lanzini)

    Karty:   32. Gayle (CRP), 69. Jedinak (CRP) – 20. Tomkins (WHU), 41. Payet (WHU), 90+3. Jelavić (WHU)   44. Gayle (CRP)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 3:12. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:11.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann (C), Hangeland, Souaré – Cabaye (77. Ledley), McArthur (63. Jedinak) – Zaha (46. Sako), Puncheon, Bolasie – Gayle.
    Náhradníci: McCarthy – Delaney, Ledley, Jedinak, Sako, Campbell, Bamford.

    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins, Collins, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) (62. Carroll) – Lanzini, Payet, Moses (74. Zárate) – D. Sakho (85. Jelavić).
    Náhradníci: Randolph – Ogbonna, Obiang, Carroll, Zárate, E. Valencia, Jelavić.

    Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Collin
    bahis siteleri