Dortmund – Augsburg 5:1 (kon.) | Mönchengladbach – Schalke 3:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:1 (1:1)
FC Schalke 04
Neděle 25.10.2015, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    I André Breitenreiter provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Franco Di Santo, který dnes nepodal ideální výkon. Na jeho místo přicház na poslední minuty Roman Neustädter.
     
    83
    Anndré Schubert provádí své poslední střídání v tomto zápase! Zraněného André Hahna střídá na hřišti Thorgan Hazard, kterému se zatím v nové sezóně příliš nedaří, a nemůže se dostat do základní sestavy!
     
    78
    Gladbach vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Nordveit, jeho centr však žádné nebezpečí neznamenal. Schalke navíc provádí své druhé střídání! Ze hřiště odchází Højbjerg, a na jeho místo přichází Choupo-Moting!
     
    74
    I André Schubert provádí střídání. Ibrahima Traoré odchází ze hřiště za obrovského potlesku domácích tribun. Na jeho místo přichází mladý André Hahn, který exceloval v minulém kole, kdy se trefil hned dvakrát!
     
    73
    Hostující celek reaguje na současný stav svým prvním střídáním! Ze hřiště odchází brazilský záložník Caicara, kterého na hřišti nahrazuje Huntelaar, který by se měl postarat o vyrovnání!
     
    57
    André Schubert provádí své první střídání! Mahmoud Dahoud nedokázal navázat na svůj výborný výkon z minulého kola, a dnes byl velmi nevýrazný. Na trávníku ho střídá Havard Nordtveit!

    Jan Havlovic

    Branky: 32. Stindl, 70. Raffael, 84. Korb (Raffael) – 44. Christensen (vla.)

    Karty:   52. Wendt (MNC), 72. Raffael (MNC) – 27. Caiçara (SCH), 72. Höwedes (SCH), 80. Matip (SCH)   80. Geis (SCH)

    Neproměněná penalta: 32. Stindl (MNC), brankář Fährmann zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 13:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:18.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Jantschke, Wendt – Traoré (74. Hahn, 83. T. Hazard), Dahoud (57. Nordtveit), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Brouwers, Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Hahn, Hrgota.

    FC Schalke 04: Fährmann – Riether, Höwedes (C), Matip, Aogo – Caiçara (73. Huntelaar), Højbjerg (78. Choupo-Moting), Geis, Meyer – Di Santo (89. Neustädter), Sané.
    Náhradníci: Gspurning – Kolašinac, Goretzka, Choupo-Moting, Huntelaar, Ayhan, Neustädter.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark (Německo)
    bahis siteleri