Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Skalica – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Martin 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:2 (kon.)
konec
HK Skalica
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HK Poprad
sk Neděle 15.11.2015, 17:00 • zimný štadión Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:50 BRENDL - 3:2
     
    40:50
    Skalica dala gól!


    PAVEL BRENDL si v strednom pásme vyzdvihol puk a po pravej strane sa natlačil až do kruhu, odkiaľ vypálil a dokázal prekonať Matúša Kostúra.
    Asistencia: Patrik Korytko
    34:37 HVILA - 2:2
     
    34:37
    Poprad dal gól!


    Poprad vyrovnáva v oslabení! Domáci stratili puk v strednom pásme, kde ho zachytil Arne Kroták a po jeho prihrávke cez os vyrovnal strelou z prvej LUKÁŠ HVILA!
    Asistencia: Arne Kroták
    22:27 BARÁK - 2:1
     
    22:27
    Skalica dala gól!


    Domáci vyhrali buly na modrú čiaru, kde sa zmocnil puku JINDŘICH BARÁK a ten po kľučke na Rapáča prepálil Kostúra a Skalica sa dostáva do vedenia!
    Asistencie: Arturs Mickievics, Juraj Rožník
    18:07 Arne KROTÁK - 1:1
     
    18:07
    Poprad dal gól!

    Hosťom sa napokon do pásma podarilo dostať a je vyrovnané! ARNE KROTÁK si skúsene počkal v dobrej pozícii, inkasoval prihrávku od Bajarunsa, ktorý na seba naviazal až dvojicu hráčov a tvrdo zakončil. Asistencie: Lauris Bajaruns a Lukáš Hvila.
    08:32 Daniel OPALEK - 1:0
     
    08:32
    Skalica dala gól!

    Skaličania sa presunuli do útoku a ujímajú sa vedenia! DANIEL OPALEK si nakorčuľoval do medzikružia, kde inkasoval prihrávku z ľavej strany a pohotovým zakončením prekonal Kostúra. Patrik Korytko, Pvel Brendl.

    Veronika Pancuráková

    Roland Hric

    Branky a nahrávky: 9. Opalek (Korytko, Brendl), 23. Barák (Mickievics, Rožník), 41. Brendl (Korytko) – 19. Kroták (Bajaruns, Hvila), 35. Hvila (Kroták)


    HK Skalica: Romančík (Ševela) – Barák, Zukal – Opalek, Novák – Polata, Jaborník – Kukliš – Pašek, Školiak, Komínek – Klíma, Brendl, Korytko – Jass, Mickevics, Bezúch – Rožník, Lantoš, Trenčan
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda – Kasík, Fabian – Malina, Ťavoda – Gaborčík, Šterbák – Bartečko, Paukovček, Paločko – Kroták, Bajaruns, Hvila – Rapáč, Heizer, Rapáč B. – Štrauch, Rusnák, Števuliak

    Rozhodčí: Goga – Synek, Orolin
    bahis siteleri