Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Skalica – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Martin 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 6:2 (kon.)
konec
HK Skalica
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HK Poprad
sk Neděle 15.11.2015, 17:00 • zimný štadión Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Suchý pálil z vrcholu kruhov, no Romančík týmto zákrokom podčiarkol svoj výborný výkon!
     
    58:34
    Obrovský závar pred domácou bránou po Fabianovej strele! Poskakujúci puk nedokázali do brány upratať Paukovček s Bartečkom!
     
    56:05
    Parádny Romančíkov zákrok po Kasíkovej strele znamená, že domáci stále vedú o jeden gól!
     
    51:38
    Hostia budú mať početnú prevahu, keďže na trestnej lavici už sedí René Školiak za nedovolené bránenie v hre.
     
    49:47
    Matúš Kostúr prekvapil Korytka tým, že nezačal ustupovať a namiesto blafáka zvolil útočník Skalice strelu, no gólman hostí jeho úmysel vystihol!
     
    49:47
    Korytko sa po pravej strane natlačil až do zakončenia, no Lukáš Hvila ho zatiahol a nasledovať bude trestné strieľanie!
     
    43:01
    Arne Kroták mal vyrovnanie na hokejke, keď mu rovno na ňu vyrazil puk betónom Romančík, ale v poslednej chvíli zasiahol domáci hráč!
    40:50 BRENDL - 3:2
     
    40:50
    Skalica dala gól!


    PAVEL BRENDL si v strednom pásme vyzdvihol puk a po pravej strane sa natlačil až do kruhu, odkiaľ vypálil a dokázal prekonať Matúša Kostúra.
    Asistencia: Patrik Korytko
     
    37:50
    Bezúch dostal prihrávku pred bránu, ktorého strelu z otočky vyrazil betónom Kostúr!
     
    35:02
    Mickievics sa na ľavej strane perfektne uvoľnil a následne vystrelil, no Kostúr si postavil tyčky veľmi dobre! Teraz ďakuje tej ľavej.
    34:37 HVILA - 2:2
     
    34:37
    Poprad dal gól!


    Poprad vyrovnáva v oslabení! Domáci stratili puk v strednom pásme, kde ho zachytil Arne Kroták a po jeho prihrávke cez os vyrovnal strelou z prvej LUKÁŠ HVILA!
    Asistencia: Arne Kroták
     
    32:44
    Koba Jass obrúžil bránu, no v poslednej chvíli ho za cenu faulu zastavil Denis Šterbák, ktorý zamieril na trestnú lavicu za sekanie.
     
    30:17
    Fantastický zákrok Kostúra, ktorý vychytal Korytka! Domáci hráč nedokázal využiť parádnu príležitosť, keď sa ocitol sám pred gólmanom hostí.
     
    26:00
    Richard Rapáč odchádza na trestnú lavicu za držanie. Skalica bude môcť v presilovej hre odskočiť už na rozdiel dvoch gólov.
    22:27 BARÁK - 2:1
     
    22:27
    Skalica dala gól!


    Domáci vyhrali buly na modrú čiaru, kde sa zmocnil puku JINDŘICH BARÁK a ten po kľučke na Rapáča prepálil Kostúra a Skalica sa dostáva do vedenia!
    Asistencie: Arturs Mickievics, Juraj Rožník
     
    20:45
    Školiak prihral medzi kruhy Pašekovi, ktorý obohral Paločka a vypálil, no Kostúr dokázal vyraziť!
     
    19:51
    Popradčania sa napokon dostali aj do zakončenia. Puk do pásma po pravej strane potiahol Kroták a pálil z pravého kruhu, ale Romančík jeho pokus vyrazil. Z opačnej strany ihneď dorážal Bajaruns, no ani ten zoči-voči skalickému gólmanovi nepochodil.
     
    18:44
    Skalica sa mohla vrátiť do vedenia! Koba Jass zychytil puk, ktorý Kostúr nepochopiteľne neudržal. Domáci hráč bol však z toho zjavne prekvapený, pretože v rýchlosti nedokázal bleskovo zareagovať a puk do siete nepretlačil.
    18:07 Arne KROTÁK - 1:1
     
    18:07
    Poprad dal gól!

    Hosťom sa napokon do pásma podarilo dostať a je vyrovnané! ARNE KROTÁK si skúsene počkal v dobrej pozícii, inkasoval prihrávku od Bajarunsa, ktorý na seba naviazal až dvojicu hráčov a tvrdo zakončil. Asistencie: Lauris Bajaruns a Lukáš Hvila.
     
    13:30
    Výborná šanca domácich! V hre štyroch proti štyrom sa Jass ocitol pred bránkou a dostal sa k vyrazenému puku, no v rýchlosti ho nestačil upratať do siete.
     
    13:04
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie domáci Dušan Pašek.
     
    11:52
    Skaličania začali veľmi aktívne a takmer sa im podarilo dobre zakončiť! Brendl krížnou prihrávkou našiel Pašeka, no ten v rýchlosti pálil iba nepresne.
     
    11:46
    Poprad sa bude brániť! Radomír Heizer je vylúčený na dve minúty za faul kolenom.
    08:32 Daniel OPALEK - 1:0
     
    08:32
    Skalica dala gól!

    Skaličania sa presunuli do útoku a ujímajú sa vedenia! DANIEL OPALEK si nakorčuľoval do medzikružia, kde inkasoval prihrávku z ľavej strany a pohotovým zakončením prekonal Kostúra. Patrik Korytko, Pvel Brendl.
     
    04:56
    Hosťujúci brankár chcel pomôcť svojmu tímu, vykorčuľoval si za bránku a pokúsil sa o rozohrávku, no situáciu podcenil. Následne sa musel dopustiť nedovoleného zákroku, čím oslabí svoj tím. Trest si za neho odsedí Rapáč.
     
    03:20
    Videli sme veľmi nebezpečnú strelu z hokejky Paukovčeka, ktorú Romančík nemal plne pod kontrolou. Puk mu vypadol na ľad, kde sa hostia pokúšali o rozohrávku, ale vznikla z toho iba neprehľadná situácia, ktorá vyvrcholila posunutím bránky.
     
    03:06
    Skalica sa bude brániť! Za hákovanie ju oslabí Henrich Jaborník, ktorý zastavil jedného zo svojich súperov pri vyloženej šanci.

    Veronika Pancuráková

    Roland Hric

    Branky a nahrávky: 9. Opalek (Korytko, Brendl), 23. Barák (Mickievics, Rožník), 41. Brendl (Korytko) – 19. Kroták (Bajaruns, Hvila), 35. Hvila (Kroták)


    HK Skalica: Romančík (Ševela) – Barák, Zukal – Opalek, Novák – Polata, Jaborník – Kukliš – Pašek, Školiak, Komínek – Klíma, Brendl, Korytko – Jass, Mickevics, Bezúch – Rožník, Lantoš, Trenčan
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda – Kasík, Fabian – Malina, Ťavoda – Gaborčík, Šterbák – Bartečko, Paukovček, Paločko – Kroták, Bajaruns, Hvila – Rapáč, Heizer, Rapáč B. – Štrauch, Rusnák, Števuliak

    Rozhodčí: Goga – Synek, Orolin
    bahis siteleri