Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 22.01.2016, 18:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jan HRUŠKA - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    A dějí se věci. Brňané jsou rázem v kontaktu, po pravé straně unikl kapitán JAN HRUŠKA a jeho střela prošla mezi Maxwellovy betony. Rázem ožili hráči i fanoušci Komety, kteří do teď sledovali nudnou podívanou, ale najednou se dobře baví. Jejích tým znovu žije. Asistence: Tomáš Kaberle.
    Petr TON - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali. Ke střele za modrou čárou se dostal PETR TON a to byla přesně jeho pozice, kterou on umí využívat. Jeho dělovka poprvé zapadla za Maxwella. Asistence: Jozef Kováčik, Jan Hruška.
    Petr SÝKORA - 0:3
     
    23:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    No tak to už je pro Kometu hodně špatné. Pardubice jsou ve velké pohodě a využívají další přesilovku. Od modré čáry napřáhl PETR SÝKORA a jeho bomba s pomocí břevna propadla potřetí do sítě. Asistence: Martin Štajnoch, Tyler Redenbach.
    Tomáš MARCINKO - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace a hosté využívají přesilovku. TYLER REDENBACH vystřelil z pravé strany a puk propadl do sítě. Celou situaci ještě jistil Marcinko u zadní tyče. Čiliak se každopádně neměl šanci přesunout. Asistence: Jakub Orsava.
    Jakub ORSAVA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    00:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla sakra rychlost a výborný vstup týmu Petera Draisaitla. Hosté se dostali do rychlé akce, po levé straně pláchl brněnské obraně JAKUB ORSAVA a jeho přízemní střela zapadla do Čiliakovy brány. Asistence: Petr Čáslava, Martin Štajnoch.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 48. Ton (Kováčik, Hruška), 49. Hruška (Kaberle) – 1. Orsava (Čáslava, Štajnoch), 22. Redenbach (Orsava), 24. Sýkora (Štajnoch, Redenbach)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle, Kováčik, Koch, Kuboš, Malec, Dujsík – H. Zohorna, J. Hruška (C), Ton – J. Káňa, V. Němec, Špirko – Vondráček, Koreis, Burian – Raška, Dočekal, Mrázek – R. Zohorna. Trenér: Alois Hadamczik.
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kopřiva) – Čáslava, Štajnoch, Gregorc, Bokroš, Ščotka, Šeda, Havlík – Kaut, Nahodil, Orsava – Marcinko, Redenbach, Sýkora (C) – Voženílek, Tomášek, Poulíček – Moučka, Krajňák, Rapáč. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Čech, Hradil – Bryška, Lukš.

    Diváci: 7526
    bahis siteleri