Třinec – K. Vary 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 4:0, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 29.01.2016, 18:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Dnešní utkání je u konce. V Brně jsme viděli vyrovnané dvě třetiny, v prostřední části však Kometa čtyřbrankovým přídělem rozhodla o utkání. Jihomoravané zvládli důležité utkání a po pěti prohrách se jejich fanoušci mohou radovat ze zisku tří bodů. Nejlepšími hráči utkání jsou vyhlášeni Jan Štencel a Rastislav Špirko. Statistika střel na bránu hovoří o malinko lépe pro domácí, kteří vyslali na vítkovické gólmany o jednu střelu více – 26:25. Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalšího onlajnu z Brna opět na počtenou. (20:31:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Dujsík odstavil Hovorku, který chtěl ukořistit puk před Vejmelkou.
     
    58:39
    Špirko s Němcem se pokoušeli přejet útočnou modrou čáru poměrně složitým způsobem, z čehož nemohlo být nic jiného, než ofsajd.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:59
    Rašku nepustil do šance Kudělka, který si připisuje dobrý obranný zákrok.
     
    57:10
    Hra je přerušena, kotouč se dotkl ochranné sítě.
     
    56:20
    Hosté cítí šanci, v ideální příležitosti se ocitl Strapáč, Vejmelka vytasil proti jeho ráně z mezikruží reflexivní zákrok.
    Marek HOVORKA - 5:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Která končí gólem a Vítkovice snižují! Po střele od modré čáry se kotouč podivuhodně odrážel v brněnském brankovišti a do sítě si jej srazil nejspíše jeden z bránících hráčů. Autorem branky je MAREK HOVORKA, který se jako poslední dotkl kotouče. Asistence: Jan Štencel.
     
    54:59
    Štencel za bránou čeká, až mu dostřídají spoluhráči, aby následně rozjel slibnou příležitost.
     
    54:05
    Kuboš ztratil rukavici v souboji s Oleszem, vítkovický snajpr se následně dostal k puku, gólová situace z toho však nevzešla.
     
    53:28
    Hned po buly to v útočném pásmu zkoušel Radim Zohorna, střela ale postrádala razanci. Na druhé straně hřiště vyvolal velké zmatky v brněnském brankovišti Oleszův útok, Vejmelka ale odolal tlaku vítkovických hokejistů.
     
    53:22
    Gřešův pokus si Vejmelka vychutnal v lapačce.
     
    53:13
    Dnešnímu utkání přihlíží 7564 diváků.
     
    52:10
    Špirko chtěl protlačit svůj pas ke Káňovi, v cestě však stáli hráči v modrých dresech a kotouče se ujali.
     
    51:59
    Vejmelka raději přerušil hru po nahození ze středního pásma, po kterém se černá pryž odrazila od zadního mantinelu až před brněnskou bránu.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 9. Vondráček (Kuboš, Špirko), 21. Hruška (Ton, Burian), 28. Dočekal (Vondráček, Koreis), 29. Špirko (Káňa, Kuboš), 33. Hruška (Ton, Kaberle) – 14. Balán (Štencel, Vandas), 56. Hovorka (Štencel)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Kaberle, Koch, Kozák, Kuboš, Malec, Dujsík, Trška – Burian, Hruška (C), Ton, Káňa, Němec, Špirko, H. Zohorna, Koreis, Vondráček, Raška, Dočekal, R. Zohorna.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (od 34. Kantor) – Kudělka, Čerešňák, Philipp, Štencel, Štich, Sloboda, Pastor – Szturc, Hlinka, Olesz, Kafka, Balán, Vandas, Hovorka, Burger (C), Zdráhal, Gřeš, Kolouch, Strapáč.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Bláha, Špůr
    bahis siteleri