Česko – Švédsko 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (4:1, 3:0, 1:1)
Švédsko
Pátek 29.01.2016, 14:30 • Park legend • Utkání legend
Partner:
     
    Díky za pozornost a u zítřejšího finále, které startuje v 15:00 SEČ, na shledanou. (16:45:03)
     
    Nejlepším hráčem Švédska byl vyhlášen Mats Näslund. Z českého celku si cenu nejlepšího hráče přebral brankář Radovan Biegl.
     
    Češi nakonec v pohodě dokráčeli k vítězství a zítra večer si zahrají finále proti vítězi zápasu legend mezi Finskem a Ruskem.
     
    Konec zápasu.
     
    43:03
    Trestné střílení si vyzkoušel i legendární František Kučera, ale Wanhainen povedeným zákrokem zamezil zvýšení náskoku Čechů.
     
    40:45
    Zápas se dohrává v exhibičním tempu. Diváci, kterých dorazilo do Parku legend okolo 3000, se baví hokejem.
     
    38:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi úplně rozložili obranu Švédska a MARTIN MAŠKARINEC do dobré práci celé pětky došťouchl puk do prázdné branky. Asistence: Martin Hosták, David Pospíšil.
     
    35:48
    Po faulu na svoji osobu si trestné střílení vyzkoušel i Jiří Krásný, ale ani on neuspěl.
     
    32:00
    Karlsson si po faulu Malinského vyzkoušel trestné střílení, Kučera ale jeho úmysl vystihl.
     
    30:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    MARKUS ROUPÉ se výborně zorientoval před Kučerou a bekhendem pověsil puk pod horní tyčku. Asistence: Patrik Juhlin.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:05
    Další parádní souhra českého týmu.
    Žemlička dnes zpoza branky zásobuje své spoluhráče skvělými pasy. Tentokrát parádně přihrál TOMÁŠI KUCHARČÍKOVI, který střelou z první přidal svůj druhý gól večera. Asistence: Richard Žemlička, František Kučera.
     
    26:53
    Martin Maškarinec inkasoval sekeru do ruky a z nařízeného trestného střílení mohl zvýšit náskok českého týmy, střela na vyrážečku mu ale nevyšla podle představ.
     
    25:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obránce JOSEF ŘEZNÍČEK byl udeřen vysokou hokejkou do obličeje a nemohlo následovat nic jiného než trestné střílení. Hráč s více než 1000 starty v extralize zkušeně vymíchal brankáře Švédska.
     
    20:46
    Další skvělé střídání českého týmu. Obranná dvojce Kučera-Vykoukal distribuovala svým forvardům jeden povedený puk za druhým. Švédi už sotva pletli nohama a zachránil je až bek Lindström, který v nouzi vyhodil.
     
    19:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    RADEK ŤOUPAL si neproměněný nájezd vynahradil o minutu později. Žemlička trochu se štěstím propasoval puk zpoza branky na svého spoluhráče, který pohodlně zvýšil na 5:1. Asistence: Richard Žemlička.
     
    18:03
    Eriksson nepříjemně sekl Radka Ťoupala a rozhodčí podle veteránských pravidel správně nařídil trestné střílení, českému hráči ale střela mezi nohy nevyšla.

    Ondřej Kalát

    Branky a nahrávky: 2. Ťoupal (Patera, Janecký), 5. Nedvěd (Řezníček), 13. Hosták (Krásný), 14. Kucharčík (Vykoukal, Peterek), 20. Ťoupal (Žemlička), 26. Řezníček, 29. Kucharčík (Žemlička, Kučera), 39. Maškarinec (Hosták, Pospíšil) – 4. Karlsson, 31. Roupé (Juhlin)


    Česko: Biegl – Vykoukal, Ščerban, Řezníček, Nedvěd, Maškarinec, Kučera F., Malinský – Ťoupal, Janecký, Patera – Žemlička, Kucharčík, Peterek – Kořínek, Pospíšil, Hosták, Krásný.
    Švédsko: Wanhainen – Albelin, Rohlin, Andersson P., Karlsson L., Due-Boje, Eriksson – Juhlin, Karlsson A., Öhling, Andersson M., Roupé, Linsdröm, Berglund, Andersson K., Näslund, Petersson.
    bahis siteleri