Mladá Boleslav – Vítkovice 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:9 (kon.) | Jihlava – K. Vary 5:1 (kon.)
Vsetín – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:4 (kon.)
Poruba – Pardubice 1:5 (kon.) | Opava – Letňany 1:7 (kon.) | Sparta – Zlín 1:5 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Havířov – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:4 (3:3, 1:1, 3:0)
HC Litvínov
Pátek 29.01.2016, 17:00Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod naprosto zaslouženě vítězí 7:4 nad Litvínovem a vyhoupl se na 4: místo tabulky, které by mu zajistilo postup do play-off! Hrdinou zápasu se stal havlíčkobrodský kapitán David Michálek, který vstřelil neuvěřitelných pět gólů!!! Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (19:27:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě jedno vhazování v brodském pásmu.
     
    59:35
    Hosté to ještě zkusili, ale brankář Kulich si připsal další úspěšný zákrok proti střele z okraje kruhů.
     
    59:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři znovu udeřili a hádejte, kdo se o to zasloužil? Správně, hrdina dnešního zápasu DAVID MICHÁLEK! Lukáš Beran už klidně mohl střílet na prázdnou bránu, ale kolegiálně ještě přihrál na osu hřiště svému kapitánovi, který se trefil dnes už popáté! Neuvěřitelný počin! Asistence: Lukáš Beran.
     
    59:01
    Hosté hrají bez brankáře, vidíme tak závěrečnou power-play!
     
    58:46
    Hráči bojují o puk v rohu pásma Havlíčkova Brodu.
     
    58:15
    Děj hry se odvíjí hlavně ve středním pásmu, na ledě se neděje takřka vůbec nic zajímavého. Zápas už se jen dohrává, o vítězi je nejspíš rozhodnuto.
    Také už se tak těšíte na léto?

    When you're poolside but still #FitToFly...

    Zveřejnil(a) CCM Hockey dne 17. listopad 2015
     
    57:54
    Domácí drží soupeře v pevném objetí. Hezkou akci navíc předvedl Jiří Vlach, který si vybruslil z rohu pásma až před bránu, ale vyprášil jen Havlíkův beton!
     
    57:36
    Vhazuje se v útočném pásmu Havlíčkova Brodu, který si bere oddechový čas.
     
    57:11
    Havlíčkův Brod zavezl puk do rohu útočného pásma, kde se teď hráči postrkují. Hosté už jsou hodně frustrování, dobře totiž ví, že s výsledkem už toho nemohou moc udělat.
     
    56:41
    Havlíčkův Brod rozehrává od své brány. Nechce se dopustit zbytečné chyby a na jeho přesilovce je to hodně vidět. Nikam se nežene.
     
    56:17
    A pozor, Roman Cikánek (LIT) je vyloučen za držení protihráče a možná definitivně tím pohřbil šance hostů na bodový zisk.
     
    56:17
    Domácí teď hrají přesně to, co potřebují. Drží hru v útočném pásmu. A čas hostům za stavu 6:4 utíká dál a dál.
     
    55:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už budou mít hosté hodně těžké, Havlíčkův Brod odskakuje na rozdíl dvou branek! David Michálek nádherně prokličkoval až k bráně, ale už byl v úhlu a nahrál před brankoviště. Tam Bruslaři dvakrát neúspěšně stříleli, ale mezi kruhy potom vypálil LUKÁŠ BERAN, puk propadl brankáři Havlíkovi mezi betony a pomalu se došoural až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    54:40
    David Drašak a Josef Myšák měli obrovské šance! Oba pálili z bezprostřední blízkosti, ale brankář Kulich se zaskvěl betony! Tohle by hodně mrzelo!
     
    54:28
    Karel Schmidmayer (LIT) je možná i kvůli neuznané brance frustrovaný a předvedl zbytečný útočný faul. Na lavici hanby usedá za napadení.
     
    54:19
    Práci tak teď má ledař. Hosté ještě mají k dispozici 14 sekund přesilovky 5 na 4.

    Ladislav Vácha

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Kopic), 10. Hrabaň (Michálek, Beran), 17. Michálek (Veverka, Holenda), 30. Michálek (Beran), 45. Michálek (Beran), 56. Beran, 60. Michálek (Beran) – 4. Bečvář (Helt, Havlík), 12. Drašar (Vopat), 14. Schmidmayer (D. Havlík), 39. Drašar (Bečvář, Kučera)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Folvraský) – Němec, Lachman, Jančařík, Benák, Rubner, Hrabaň, Polák D., Kopic – Hendrych, Veverka, Přibyl, Králíček, Holenda, Beran, Vlach, Donda, Michálek, Piskač
    HC Litvínov: Š. Havlík (Kovařík) – Cikánek, Hipius, Urbánek, Kučera, M. Havlík, D. Havlík, Macháč – Kordule, Helt, Pavlíček, Bečvář, Myšák, Drašar, Vébr, Lopat, Schmidmayer, Ineman

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Špringl, Michal Huryta
    bahis siteleri