NY Rangers – Chicago 3:5 (kon.) | Colorado – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Minnesota 3:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 18.02.2016, 02:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Artěmij PANARIN - 3:5
     
    58:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! ARTĚMIJ PANARIN se po neúspěšném tlaku Rangers dostal ve středním pásmu po přihrávce Keitha ke kotouči, nabruslil si do útočného pásma a zkompletoval hattrick po trefě do prázdné klece! Přitom byl velmi nešetrně trefen Yandlem, který ho podrazil, až Panarin tvrdě narazil na mantinel. Rus to okomentoval poklepáním na hlavu, ale radost z branky si nenechá pokazit. Asistence: Duncan Keith.
    57:00 Artěmij PANARIN - 3:4
     
    57:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago využívá třetí přesilovku v dnešním utkání! Znovu vše vzniklo po dobrém vyhození Rangers, Seabrook vyslal do útoku Kanea, jenž přihrával před branku nejspíš na Anisimova, který se však k puku nedostal, naopak ARTĚMIJ PANARIN už ano a ve velké rychlosti napálil puk do branky Rangers! Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
    49:53 Andrew SHAW - 3:3
     
    49:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ovšem Chicago je dnes při přesilovkách smrtící i ve chvíli, kdy se vůbec nedaří! Stačil jeden průnik, kdy Jonathan Toews pronikl do útočné třetiny, Teravainen následně našel na levém křídle volného najetého ANDREWA SHAWA, jenž využívá přesilovku a srovnává na 3:3! Asistence: Teuvo Teravainen, Jonathan Toews.
    42:17 Dan BOYLE - 3:2
     
    42:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Už jen osm vteřin zbývalo do vypršení přesilovky a Rangers to stihli! DAN BOYLE sice napoprvé u levé tyčky Crawforda nepřekonal, ale puk se odrazil od betonu brankáře Chicaga zpět do prostoru před Boylem, který na druhý pokus už svou šanci využívá. Asistence: Kevin Hayes, J.T. Miller.
    40:24 Derick BRASSARD - 2:2
     
    40:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers začínají třetí třetinu pěkně zostra a využívají přesilovou hru! DERICK BRASSARD dostal přihrávku do pravého kruhu pro vhazování od Yandlea a propálil přesouvajícího se Crawforda! Asistence: Keith Yandle, Chris Kreider.
    33:45 Kevin HAYES - 1:2
     
    33:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    A domácím to vychází! Obtěžování rozehrávky v rohu obranné třetiny Chicaga přinesla letící puk před branku Crawforda, kde stál KEVIN HAYES, jenž prokázal svou pohotovost a snižuje na 1:2! Asistence: Oscar Lindberg.
    30:05 Artěmij PANARIN - 0:2
     
    30:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A nakonec je z toho přesilovkový gól! Dlouho to vypadalo, že oslabení Rangers přežijí v pohodovém tempu, ale nakonec Chicagu stačilo krátké usazení v útočném pásmu, rychlá kombinace po modré čáře a levém křídle, odkud se puk dostal na ARTĚMIJE PANARINA, který čistým průstřelem propálil Lundqvista. Asistence: Erik Gustafsson, Michal Rozsíval.
    03:30 Andrew DESJARDINS - 0:1
     
    03:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nakonec z dlouhého sevření Chicago těží úvodní gól, který dává ANDREW DESJARDINS! Jeho první střelecký pokus letěl mimo Lundqvistovu klec, ale následně se dostal opět k zakončení a nemýlil se. Asistence: Teuvo Teravainen, Niklas Hjalmarsson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 34. Hayes (Lindberg), 41. Brassard (Yandle, Kreider), 43. Boyle (Hayes, Miller) – 4. Desjardins (Teravainen, Hjalmarsson), 31. Panarin (Gustafsson, Rozsíval), 50. Shaw (Teravainen, Toews), 57. Panarin (Kane, Seabrook), 59. Panarin (Keith)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, McIlrath, Yandle – Zuccarello, Stepan, Kreider – Fast, Brassard, Miller – Stalberg, Hayes, Lindberg – Paille, Moore, Glass.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Van Riemsdyk, Seabrook, Rozsíval, Gustafsson – Pánik, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teravainen, Danault, Desjardins – Hinostroza, Rasmussen, Mashinter.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Justin St. Pierre – Devin Berg, Derek Amell
    bahis siteleri