NY Rangers – Chicago 3:5 (kon.) | Colorado – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Minnesota 3:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 18.02.2016, 02:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Rangers znovu odvolávají brankáře!
    58:49 Artěmij PANARIN - 3:5
     
    58:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! ARTĚMIJ PANARIN se po neúspěšném tlaku Rangers dostal ve středním pásmu po přihrávce Keitha ke kotouči, nabruslil si do útočného pásma a zkompletoval hattrick po trefě do prázdné klece! Přitom byl velmi nešetrně trefen Yandlem, který ho podrazil, až Panarin tvrdě narazil na mantinel. Rus to okomentoval poklepáním na hlavu, ale radost z branky si nenechá pokazit. Asistence: Duncan Keith.
     
    58:20
    Henrik Lundqvist opouští branku domácích!
     
    58:08
    Tyčka zazvonila za zády Crawforda po ráně Zuccarella!
    57:00 Artěmij PANARIN - 3:4
     
    57:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago využívá třetí přesilovku v dnešním utkání! Znovu vše vzniklo po dobrém vyhození Rangers, Seabrook vyslal do útoku Kanea, jenž přihrával před branku nejspíš na Anisimova, který se však k puku nedostal, naopak ARTĚMIJ PANARIN už ano a ve velké rychlosti napálil puk do branky Rangers! Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
     
    56:30
    A je to Keith Yandle, kdo si nedovoleně pomohl proti Toewsovi a jde na dvě minuty na trestnou lavici.
    49:53 Andrew SHAW - 3:3
     
    49:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ovšem Chicago je dnes při přesilovkách smrtící i ve chvíli, kdy se vůbec nedaří! Stačil jeden průnik, kdy Jonathan Toews pronikl do útočné třetiny, Teravainen následně našel na levém křídle volného najetého ANDREWA SHAWA, jenž využívá přesilovku a srovnává na 3:3! Asistence: Teuvo Teravainen, Jonathan Toews.
     
    48:11
    Dvě minuty za držení dostává Viktor Stalberg.
     
    46:08
    Kreider se dostal do úniku, ale příliš dlouho otálel se zakončením, nabruslil si těsně před Crawforda a už ho nedokázal obhodit!
    42:17 Dan BOYLE - 3:2
     
    42:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Už jen osm vteřin zbývalo do vypršení přesilovky a Rangers to stihli! DAN BOYLE sice napoprvé u levé tyčky Crawforda nepřekonal, ale puk se odrazil od betonu brankáře Chicaga zpět do prostoru před Boylem, který na druhý pokus už svou šanci využívá. Asistence: Kevin Hayes, J.T. Miller.
    40:24 Derick BRASSARD - 2:2
     
    40:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers začínají třetí třetinu pěkně zostra a využívají přesilovou hru! DERICK BRASSARD dostal přihrávku do pravého kruhu pro vhazování od Yandlea a propálil přesouvajícího se Crawforda! Asistence: Keith Yandle, Chris Kreider.
     
    39:35
    Jenže přichází hodně zbytečný faul Hinostrozy, který zasáhl Moorea do obličeje, navíc s krvavým zraněním. Dlouhá přesilovka pro Rangers!
     
    38:13
    Obrovský závar před Crawfordem nekončí vyrovnávající brankou! Chicago chybovalo v rozehrávce, na modré zasáhl Moore, který sice v následné akci minul branku, ale do zakončení se dostal také Boyle, proti jehož střele se už Crawford zapotil o poznání více, stejně jako proti dorážce Pailleho – ale ani tak puk neskončil v síťce hostí!
     
    35:29
    Obrovská šance Chicaga, které se dostalo do přečíslení dva na nikoho, ale Teravainen akci trochu zazdil, když sám pálil na Lundqvista, jenž sice vyrazil na dorážejícího spoluhráče, jehož střelu už Lundqvist kryl celým tělem.
    33:45 Kevin HAYES - 1:2
     
    33:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    A domácím to vychází! Obtěžování rozehrávky v rohu obranné třetiny Chicaga přinesla letící puk před branku Crawforda, kde stál KEVIN HAYES, jenž prokázal svou pohotovost a snižuje na 1:2! Asistence: Oscar Lindberg.
    30:05 Artěmij PANARIN - 0:2
     
    30:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A nakonec je z toho přesilovkový gól! Dlouho to vypadalo, že oslabení Rangers přežijí v pohodovém tempu, ale nakonec Chicagu stačilo krátké usazení v útočném pásmu, rychlá kombinace po modré čáře a levém křídle, odkud se puk dostal na ARTĚMIJE PANARINA, který čistým průstřelem propálil Lundqvista. Asistence: Erik Gustafsson, Michal Rozsíval.
     
    28:17
    Dvě minuty za držení dostává Chris Kreider. Přesilovou hru bude mít Chicago.
     
    21:52
    Girardi sice vstřelil vyrovnávací branku, ale hostující trenér Joel Quenneville si vzal challenge a nechal přezkoumat celou situaci u videa. Nakonec bylo odhaleno, že před Girardiho střelou Kreider atakoval brankáře Crawforda a gól tak nemohl být uznán.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Fast – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:05
    Pod obrovský tlak se nyní dostal Corey Crawford, který se musel vytasit se zákroky proti Kreiderovi, Stepanovi a dorážejícímu McDonaghovi v krátkém časovém sledu! Rangers ale z tohoto netěží vyrovnání!
    03:30 Andrew DESJARDINS - 0:1
     
    03:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nakonec z dlouhého sevření Chicago těží úvodní gól, který dává ANDREW DESJARDINS! Jeho první střelecký pokus letěl mimo Lundqvistovu klec, ale následně se dostal opět k zakončení a nemýlil se. Asistence: Teuvo Teravainen, Niklas Hjalmarsson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 34. Hayes (Lindberg), 41. Brassard (Yandle, Kreider), 43. Boyle (Hayes, Miller) – 4. Desjardins (Teravainen, Hjalmarsson), 31. Panarin (Gustafsson, Rozsíval), 50. Shaw (Teravainen, Toews), 57. Panarin (Kane, Seabrook), 59. Panarin (Keith)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, McIlrath, Yandle – Zuccarello, Stepan, Kreider – Fast, Brassard, Miller – Stalberg, Hayes, Lindberg – Paille, Moore, Glass.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Van Riemsdyk, Seabrook, Rozsíval, Gustafsson – Pánik, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teravainen, Danault, Desjardins – Hinostroza, Rasmussen, Mashinter.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Justin St. Pierre – Devin Berg, Derek Amell
    bahis siteleri