Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Berani Zlín
Pátek 04.03.2016, 18:20 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:27 Filip ČECH - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vedou o dvě branky. Martin Matějíček napřáhl na modré čáře, kotouč se odrazil od zadního mantinelu na FILIPA ČECHA, který sám u pravé tyče Falterovy klece poslal kotouč po zemi za brankovou čáru. Asistence: Martin Matějíček, Tomáš Čachotský.
    47:23 ŠŤASTNÝ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Před Zavadilem neuspěl v obrovské šanci Špirko, do protiútoku se rozjeli Tomáš Čachotský a DAVID ŠŤASTNÝ a druhý jmenovaný tvrdou střelou z levého kruhu propálil Faltera v brněnské bráně. Asistence: Tomáš Čachotský.
    42:48 Robert ŘÍČKA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    42:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín také využívá přesilovou hru a to podobným způsobem jako Kometa. Střela od modré čáry vypadla Falterovi na hůl ROBERTA ŘÍČKY, který nadvakrát propasíroval puk podél betonu domácího gólmana. Asistence: Tomáš Žižka, Martin Matějíček.
    40:30 Hynek ZOHORNA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra a Brňané se ujímají vedení. Po střele Ostřížka z mezikruží vznikl před Zavadilem zmatek a kotouč se, kdo ví odkud, dostal k HYNKU ZOHORNOVI, který neměl problém jej poslat do zcela odkryté brány. Bez asistence.
    35:53 Vojtěch NĚMEC - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita a začínáme opět od začátku. Špirko poslal ideální pas před bránu na VOJTĚCHA NĚMCE a nejproduktivnější brněnský hráč už neměl složitou situaci, když kotouč i s menší porcí štěstí procedil za Petra Zavadila. Asistence: Rastislav Špirko, Jan Káňa.
    04:33 Jiří ONDRÁČEK - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský tlak v úvodu utkání končí první brankou. JIŘÍ ONDRÁČEK vyslal střelu od modré čáry, která se zastavila až v brněnské síti. Asistence: Jan Maruna, Oldřich Horák.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 36. Němec (Špirko, Káňa), 41. H. Zohorna – 5. Ondráček (Maruna, Horák), 43. Říčka (Žižka, Matějíček), 48. Šťastný (Čachotský), 53. Čech (Matějíček, Čachotský)


    HC Kometa Brno: Falter (Slavíček) – Kozák, Kuboš, Dujsík, Kováčik, Malec, Štindl, Mikyska, Trška – Káňa, Němec, Špirko – Ostřížek, Hruška (C), H. Zohorna – Havránek, Raška, Mrázek – Burian, Dočekal, R. Zohorna.

    Trenér: Libor Zábranský

    Berani Zlín: Zavadil (Kašík) – Kotvan, Marušák, Žižka, Matějíček, Řezníček, Horák – Říčka, Holík, Bukarts – Veselý (C), Vlach, Štumpf – Kubiš, Maruna, Ondráček – Čech, Šťastný, Čachotský.

    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Čech, Fraňo – Frodl, Špůr

    Diváci: 7700
    bahis siteleri