Boston – Chicago 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 0:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 4:1 (kon.)
Buffalo – Calgary 6:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.) | Ottawa – Tampa 1:4 (kon.)
Nashville – New Jersey 4:5 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:5 (kon.)
Colorado – Florida 3:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Pátek 04.03.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Philadelphia se naposledy střetla s Edmontonem 4. listopadu v Rexall Place, odkud si odnesla porážku 4:2. Ryan Nugent-Hopkins vstřelil dva góly, zatímco nováček Oilers Connor McDavid si během druhé třetiny zlomil levou klíční kost. Za Flyers skórovali Scott Laughton a Ryan White. Druhým vzájemným zápasem mezi Philadelphií a Edmontonem v letošní sezóně NHL Vás s potěšením a radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Philadelphia Flyers:

    Philadelphia vyhrála tři zápasy v řadě a její hráči za Pittsburghem zaostávají ve východní konferenci o tři body, které je aktuálně dělí od divoké karty zajišťující postup do playoff. „Jdeme se porvat o místo zajišťující playoff,“ prohlásil před zápasem proti Edmontonu útočník Claude Giroux. V bráně by měl začít Steve Mason, který proti Edmontonu odchytal tři zápasy a ze všech třech odešel jako vítěz. Mason proti Oilers inkasoval 1,95 gólu na utkání s průměrnou úspěšností zákroků 92,3%. Michal Neuvirth odchytal poslední čtyři zápasy a Flyers třikrát vyhráli. Český brankář inkasoval 2,53 gólu na zápas s průměrnou úspěšností zákroků 90,7%. Michal Neuvirth v úterý proti Calgary předvedl 29 zákroků a pomohl svému týmu k výhře 5:3.
    S hokejkou se dá dělat téměř vše. Například hrát basketbal.

     
    Edmonton Oilers:

    Edmonton byl kvůli špatnému počasí donucen zrušit před zápasem proti Philadelphii trénink a strávit noc v Buffalu, které Oilers porazili ve středu po prodloužení 2:1. O obě dvě branky Edmontonu se postaral Connor McDavid, který otevřel skóre zápasu po pouhých 22 sekundách a vítězný gól poté vstřelil v čase 61:12. Oilers vyhráli dva zápasy v řadě poprvé od 4. února a ukončili sérii pěti venkovních porážek v řadě.
    Bývalý kapitán Oilers Doug Weight vzpomíná na nejlepší gól.

     
    Vzájemné zápasy:

    04.11.15 Edmonton Oilers – Philadelphia Flyers 4:2
     
    Československá stopa v utkání:

    Radko Gudas (PHI) 0+6, +/- -1
    Michal Neuvirth (PHI) 29 zápasů, 834 zákroků, 61 gólů, úspěšnost zákroků 92,7%
    Andrej Sekera (EDM) 6+15, +/- -10

    Hráči mimo hru:

    Jakub Voráček (PHI) 10+38, +/- -3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – MacDonald, Gostisbehere, Schultz, Streit (A), Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Gagner – Laughton, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Pardy, Davidson, Nurse, Clendening – Jakupov, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Kassian – Maroon, Letestu, Korpikoski – Hendricks (A), Lander, Cracknell. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Brad Watson, Kendrick Nicholson – Michel Cormier, Darren Gibbs.
    Fanynka slavící narozeniny si přeje puk od Connora McDavida.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Ve Wells Fargo Center právě začal zápas mezi Philadelphií a Edmontonem, ve které se domácí hokejisté musejí obejít bez Jakuba Voráčka.
     
    00:16
    Oilers vyrazili do přečíslení dva na jednoho a byla z toho obrovská šance! Nejprve v těsné blízkosti brány pálil z otočky bekhendem Jordan Eberle, jeho následná střela ale našla pouze levý beton Michala Neuvirtha, stejně jako následná dorážka Naila Jakupova z mezikruží.
     
    01:28
    Edmonton vstoupil do zápasu velice dobře a vzápětí se jeho hokejisté dostali ke dvěma střelám, obě dvě ale byly na pravém křídle těsně před bránou zablokovány a sraženy mimo.
     
    02:30
    Edmonton se ocitl pod mírným tlakem, a tak jeho hráči raději poslali puk podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    03:00
    Wayne Simmonds chtěl na levém křídle zamíchat s pukem, jenže ten mu sjel z čepele hole a jeho následná střela byla sražena do vzdálenějšího pravého rohu ledové plochy.
     
    03:27
    Nail Jakupov se podruhé v zápase ocitl ve slibné střelecké pozici, když z levého kruhu pro vhazování mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Michal Neuvirth ale vytáhl další skvělý zákrok a puk ukryl po jeho střele v lapačce!
     
    04:22
    Zack Kassian odvádí na levém křídle skvělou práci a u mantinelu v útočném pásmu Oilers usilovně bojuje o kotouč.
     
    04:32
    Oilers se podařilo vydolovat puk po delším souboji u mantinelu a poté před bránu posílali z levého křídla nebezpečnou přihrávku, po které se natahoval Taylor Hall, nakonec se ale k ohrožení brány Michala Neuvirtha nedostal.
     
    05:52
    Edmonton se dostal na pravém křídle ke střele, která se odrazila od hole jednoho z hráčů Flyers do ochranné sítě.
     
    06:10
    Jordan Eberle se ocitl po příliš rychlém přejetí útočné modré čáry v postavení mimo hru a jeho následná střela, která stejně zamířila vedle pravé tyče, už byla zbytečná. Následuje první krátká komerční přestávka.
     
    06:48
    Connor McDavid se dostal v blízkosti pravé tyče ke sraženému puku a sjížděl si rychle před bránu, jeho šanci ale vzápětí přerušilo odpískané postavení mimo hru.
     
    07:30
    Shayne Gostisbehere si připsal skvělý obranný zákrok, když na pravé straně obranného pásma zablokoval nebezpečnou přihrávkou Oilers, kteří se snažili z pravé strany přenést hru doleva, kde už jeden z jejich hráčů napřahoval ke střele.
     
    08:59
    Lauri Korpikoski a Mark Letestu usilovně bojovali v pravém rohu útočného pásma Edmontonu o puk a na chvíli se jim ho podařilo ukořistit, nakonec se ale Oilers ke střele nedostali.
     
    09:47
    Flyers se v polovině první třetiny dostali k teprve první střele na bránu, která vyvolala menší vzrušení, jejich pokus z levého křídla ale brankář Cam Talbot v pohodě ukryl v lapačce.
     
    10:27
    Ryan White využil otevřeného prostoru v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Cam Talbot pravým betonem vykopl do rohu ledové plochy a připsal si první ostrý zákrok!
     
    11:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    NAIL JAKUPOV otevírá skóre dnešního zápasu a proti Philadelphii střílí svůj první gól v kariéře NHL!! Jordan Eberle na pravém křídle obranného pásma poslal do úniku Connora McDavida, který nabral neskutečnou rychlost a poté si sjel z pravé strany před bránu, kde se snažil zamířit mezi betony Michala Neuvirtha, ten jeho střelu sice vyrazil, proti následné dorážce Naila Jakupova z bezprostřední blízkosti už byl ale bezmocný. Asistence: Connor McDavid, Jordan Eberle.
    11:20 Nail JAKUPOV - 0:1
     
    12:40
    Flyers vyvolali před bránu Cama Talbota velký zmatek a po přerušení hry se strhla za bránou Oilers menší mela, po které na řadu přichází další krátká reklamní přestávka.
     
    13:11
    Flyers po inkasovaném gólu zvýšili obrátky a snaží se rychle odpovědět, zatím ale bez úspěchu.
     
    13:34
    Oilers na levém křídle vypálili od mantinelu a střelu mířící těsně nad ledem k přední tyči pravým betonem vyrazil pozorný Michal Neuvirth za bránu.
     
    13:49
    Nick Schultz (PHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    14:01
    Edmonton se po vyhraném vhazování v levém kruhu dostal ke střele, kterou těsně před bránou tečoval Jordan Eberle, Michal Neuvirth ale předvedl dobrou reakci a puk ukryl ve svém náručí!
     
    15:14
    Sean Couturier si uprostřed ledové plochy vyměnil puk se svým spoluhráčem a poté mezi třemi hráči Oilers pronikl až k bráně, kde se u levé tyče dostal do zakončení, Cama Talbota ale překonat nedokázal! Nechybělo mnoho a Flyers mohli udeřit v oslabení.
     
    15:54
    Nail Jakupov dnes hraje s velkou chutí a na pravém křídle napřáhl k nebezpečné střele, Michal Neuvirth ji ale dokázal hrudí vyrazit a volný puk poté rychle přikryl na ledě lapačkou.
     
    16:56
    Edmontonu se nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění v době, kdy do konce první třetiny zbývají odehrát tři minuty a čtyři sekundy.
     
    17:32
    Cam Talbot předvedl dobrý zákrok proti střele Flyers z pravého křídla a jeho spoluhráči poté vyhodili puk po pravé straně ledové plochy na další zakázané uvolnění.
     
    17:51
    Edmonton napřáhl na pravém křídle k nebezpečné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Michal Neuvirth ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou puk vytáhl mimo!
     
    18:09
    Hra byla přerušena a po faulu Edmontonu v útočném pásmu si zahraje první přesilovou hru také domácí Philadelphia.
     
    18:09
    Zack Kassian (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    18:43
    Shayne Gostisbehere si několikrát vyměnil puk na levém křídle s Claudem Girouxem, který mu vrátil puk zpětnou přihrávkou k modré čáře a mladý obránce Philadelphie napřáhl k pořádně prudké a nebezpečné střele s příklepem, která se od levé tyče odrazila zpět do hry! To byla bomba jako z děla.
     
    19:18
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 42 sekund a Oilers se podařilo vyhodit puk k bráně Philadelphie.
     
    19:40
    Vzápětí přichází další vyhození Oilers podél střídaček až k bráně Flyers a v první třetině už se zřejmě nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Edmonton začal utkání skvěle a Nail Jakupov se dostal během úvodních čtyř minut ke dvěma nebezpečným střelám, které dokázal Michal Neuvirth skvělými zákroky zastavit, jenže v polovině úvodní části na pravém křídle nabral obrovskou rychlost Connor McDavid, který se vzápětí snažil zamířit mezi betony českého brankáře. Michal Neuvirth sice dokázal jeho zakončení zneškodnit, proti následné dorážce Naila Jakupova z bezprostřední blízkosti už byl bezmocný. Flyers si v závěru první třetiny zahráli přesilovou hru a po přihrávce Claudea Girouxe napřáhl od modré čáry k pořádně prudké střele mladík Shayne Gostisbehere, jeho následnou bombu ale zastavila levá tyč. Skóre po první třetině. Philadelphia Flyers 0 Edmonton Oilers 1.
    Radost Naila Jakupova po vstřelení úvodní branky zápasu.

     
    Další třetina začne přibližně ve 2:02.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Claude Giroux se v pravém kruhu útočného pásma marně natahoval po diagonální přihrávce svého spoluhráče a v úvodu druhé třetiny bylo proti Flyers odpískáno zakázané uvolnění.
     
    21:45
    Flyers sice vstoupili do druhé třetiny velice aktivně a snaží se vstřelit vyrovnávací gól, jenže se nemohou dostat ke střele.
     
    22:35
    Patrick Maroon odvedl za svou bránou dobrou práci a podél hrazení vyhodil puk do středního pásma.
     
    23:01
    Claude Giroux se ocitl před bránou v obrovské šanci a snažil se zamířit k pravé tyči, jenže z blízkosti trefil pouze levý beton Cama Talbota, který si připsal skvělý zákrok!
     
    24:08
    Flyers se dostali na pravém křídle ke střele, kterou pozorný Cam Talbot ukryl ve svém náručí.
     
    24:28
    Cam Talbot má v úvodu druhé třetiny na rozdíl od té první plné ruce práce.
     
    25:31
    Lauri Korpikoski vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela se od mantinelu odrazila do ochranné sítě.
     
    26:08
    Brayden Schenn se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, jenže jeho následná střela bez přípravy vyklepala pouze pravý beton Cama Talbota, který drží svůj tým skvělými zákroky nad vodou!
     
    Po přerušení hry následuje reklamní přestávka, po které si domácí hráči Philadelphie zahrají druhou přesilovou hru.
     
    26:08
    Adam Clendening (EDM) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    26:35
    Shayne Gostisbehere si vyměnil puk s Markem Streitem, který po jeho přihrávce od modré čáry napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k parádní střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, nakonec se ale od ní odrazila zpět do hry!
     
    27:15
    Cama Talbota zachránila podruhé v zápase tyč a Philadelphia se marně snaží prosadit v dnešním zápase.
     
    27:40
    Shayne Gostisbehere na levém křídle vypálil od mantinelu, Cam Talbot ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    28:20
    Vyloučený Adam Clendening se vrátil na led, Flyers ale budou hrát vzápětí další přesilovou hru.
     
    29:05
    Michal Neuvirth je na střídačce a Flyers to při poskytnuté výhodě zkouší v šesti!
     
    29:24
    Anton Lander (EDM) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    30:27
    Sam Gagner se mezi kruhy pro vhazování protáhl před bránu a u pravé tyče se snažil puk umístit mezi betony Cama Talbota, což se mu sice podařilo a kotouč mířil do prázdné brány, jenže brankář Oilers prokázal fantastickou reakci a puk tygřím skokem na brankové čáře zastavil!
     
    31:18
    Wayne Simmonds se u levé tyče otočil a poté se snažil puk propasírovat z blízkosti za záda Cama Talbota, ve své snaze ovšem neuspěl.
     
    31:47
    Cam Talbot drží Edmonton nad vodou a po sražené střele Flyers do ochranné sítě přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
    Patrick Maroon pocítil, jaké je to být sevřený ve svěráku.

     
    32:23
    Leon Draisaitl předvedl před bránou skvělou stahovačku z forhendu na bekhend a poté se po potažení puku k pravé tyči snažil puk zvednout pod horní tyč, Michal Neuvirth se ale podruhé v zápase překonat nenechal!
     
    32:57
    Flyers mají ve druhé třetině více ze hry a vytvořili si už několik velkých brankových příležitostí, gól ale na jejich straně nikde.
     
    33:45
    Sam Gagner na pravém křídle spěchal za prudkým pukem, získat se mu ho ale před jedním z protihráčů nepodařilo.
     
    34:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL střílí gól a posílá Oilers do dvoubrankového vedení!! Taylor Hall se dostal do samostatného úniku a po přehození puku z bekhendu na forhendem u levé tyče umístil puk nad pravým betonem Michala Neuvirtha do sítě. Bez asistence.
    34:22 Taylor HALL - 0:2
     
    35:23
    Flyers mohli rychle odpovědět střelou z levého křídla, jenže puk se vzápětí od horní tyče odrazil mimo! Cam Talbot si dnes postavil tyče své brány skvěle a již potřetí v zápase ho uchránily od inkasovaného gólu.
     
    35:44
    Radko Gudas napřáhl od modré čáry ke střele mířící k pravé tyči, Cam Talbot si ale puk našel a ukryl ho ve svém náručí.
     
    36:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON se prosazuje z dorážky a posílá Oilers do tříbrankového trháku!! Adam Pardy napřáhl v blízkosti levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, kterou před bránou skvěle tečoval Patrick Maroon a puk se od horní tyče odrazil před brankovou čáru, čehož následně využil a ze vzduchu ho na druhý pokus dorazil do brány. Asistence: Adam Pardy, Brandon Davidson.
    36:11 Patrick MAROON - 0:3
     
    37:03
    Darnell Nurse (EDM) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    38:52
    Andrew MacDonald na levém křídle vypálil od modré čáry, jeho následná střela ale byla před bránou zablokována.
     
    39:31
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 29 sekund a Oilers se podařilo vyhodit puk do zóny Philadelphie.
     
    39:54
    Flyers po střele z pravého křídla ještě vybojovali po zákroku Cama Talbota jedno vhazování, ani ve druhé třetině se jim ale s největší pravděpodobností skórovat nepodaří.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Flyers do druhé třetiny vlétli dobře a vytvořili si několik slibných příležitostí. Mark Streit mohl tvrdou střelou z pravého kruhu pro vhazování v přesilové hře vyrovnat, jenže jeho následný pokus zastavila vzdálenější levá tyč. Cam Talbot měl v prostřední části obrovské štěstí a necelý čtyři minuty před zazněním druhé sirény ho uchránilo od inkasovaného gólu pro změnu břevno. Zatímco Philadelphia gól nevstřelila, na opačné straně se prosadili po samostatném úniku Taylor Hall a vzápětí z dorážky Patrick Maroon. Skóre po 40 minutách. Philadelphia Flyers 0 Edmonton Oilers 3.

     
    Další třetina začne přibližně ve 2:57.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Sean Couturier se dostal v úvodu třetí třetiny mezi kruhy pro vhazování ke střele, která zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    40:28
    Na opačné straně vzápětí zahrozili Oilers, Michal Neuvirth ale jejich střelu z blízkosti zastavil a poté volný puk rychle vleže přikryl pod lapačkou.
     
    41:38
    Darnell Nurse na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Michal Neuvirth si připsal další úspěšný zákrok, když jeho střelu pravým ramenem vyrazil mimo.
     
    42:45
    Flyers jsou v úvodu třetí třetiny zatím bezzubí a marně se snaží s nepříznivým vývojem něco udělat.
     
    43:20
    Oilers vypálili z mezikruží, následná střela ale houštinou těl neprošla a puk byl sražen vzápětí do ochranné sítě.
     
    44:00
    Edmonton je ve třetí třetině směrem vpřed nebezpečnější, zatím se ovšem nedostal do žádné velké brankové příležitosti a většina střel jeho hokejistů je zablokována.
     
    44:49
    Scott Laughton se málem dostal do samostatného úniku, Oilers ale nebezpečnou přihrávku srazili mimo jeho dosah.
     
    45:40
    Darnell Nurse nabral na levém křídle rychlost a z úhlu poté vypálil přes obránce, jeho následná střela ale zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    46:29
    Claude Giroux vypálil z levého kruhu pro vhazování, Cam Talbot byl ale připraven a nadvakrát jeho střelu zneškodnil.
     
    Po zákroku brankáře Oilers přichází na řadu krátká přestávka.
     
    47:16
    Wayne Simmonds se u střídaček opřel do Taylora Halla a poté se strhla na ledě obrovská mela!
     
    47:16
    Patrick Maroon (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:16
    Wayne Simmonds dostal dvojitý trest, 2+2 minuty hrubost.
     
    47:16
    Adam Pardy (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:48
    Cam Talbot zastavil nahození Flyers od modré čáry a ukryl puk v lapačce. Brankář Oilers chytá velmi spolehlivě a je na dobré cestě za udržením čistého konta.
     
    48:51
    Flyers se snaží něco změnit, zatím se jim to ale příliš nedaří. Hokejisté Philadelphie sice často útočí, jenže když už se ocitnou v útočném pásmu, tak nevystřelí a o puk přichází.
     
    49:45
    Adam Cracknell vypálil z pravého křídla a připravený Michal Neuvirth ukryl jeho střelu mířící do pravého horního rohu v lapačce.
     
    50:13
    Radko Gudas na pravém křídle udržel puk proti trojici protihráčů a Flyers po jeho zpětné přihrávce vypálili od modré čáry, následná střela ale hloučkem těl neprošla a byla sražena mimo.
     
    51:13
    Jevgenij Medveděv se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele a snažil se zamířit mezi betony Cama Talbota, ten ale jeho střelu vyrazil a připsal si další skvělý zákrok!
     
    51:17
    Puk skončil na střídačce a Taylor Hall skončil na ledě. Vypadá to ale, že se bude vylučovat na straně Edmontonu.
     
    51:17
    Zach Kassian (EDM) dostal dvojitý trest, 2+2 minuty vysoká hůl.
     
    51:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LAURI KORPIKOSKI skóruje v oslabení a Edmonton už vede nad bezmocnými Flyers 4:0!! Mark Letestu předvedl v levém rohu útočného pásma dobrý forčeking a poté zpětnou přihrávkou našel Lauriho Korpikoskiho, který bez přípravy z blízkosti zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mark Letestu.
    51:59 Lauri KORPIKOSKI - 0:4
     
    52:20
    Flyers mají k dispozici čtyřminutovou přesilovou hru, jenže místo toho, aby v ní skórovali, tak naopak inkasovali čtvrtý gól.
     
    53:48
    Snaha Flyers vstřelit gól je marná a nevím, co by se muselo stát, aby dnes vůbec vstřelili alespoň jeden gól.
     
    54:58
    Radko Gudas na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jeho střelu ale zablokoval dobře postavený Matt Hendricks.
     
    55:26
    Zach Kassian je zpět na ledě a Edmonton přečkal čtyřminutovou přesilovou hru, během níž navíc v oslabení vstřelil gól.
     
    55:46
    Radko Gudas se pustil do pěstního souboje s jedním protihráčů a předčasně odchází do kabin.
     
    55:46
    Zach Kassian (EDM) dostal dvojitý trest, 2 minuty vysoká hůl + 2 minuty hrubost, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    55:46
    Radko Gudas (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    56:45
    Flyers jsou nejčastěji vylučovaným týmem v NHL a nyní je jasné proč.
     
    58:00
    Do konce utkání zbývají odehrát pouze dvě minuty a Cam Talbot je blízko vychytání čistého konta.
     
    59:01
    Do konce zápasu byla ohlášena poslední minuta a na pravém křídle se vzápětí ocitl v ofsajdu Matt Hendricks.
     
    59:30
    Do konce utkání zbývá odehrát přesně 30 sekund a vypadá to vypadá, že už se v něm žádného gólu nedočkáme.
     
    59:52
    Fanoušci Flyers bučí na své hráče a ani se jim nevidím.
     
    Konec zápasu.
     
    Philadelphia na domácím ledě naprosto propadla, a přestože si zahrála několik přesilových her, gól nedokázala vstřelit ani jeden. Na druhou stranu je potřeba dodat, že Flyers v průběhu utkání třikrát orazítkovali tyč a kalich hořkosti si tak vypili až do úplného dna, obzvlášť, když během jejich čtyřminutové přesilové hry skóroval ve třetí třetině v oslabení Lauri Korpikoski. Konečný výsledek. Philadelphia Flyers 0 Edmonton Oilers 4.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Cam Talbot (EDM) 35 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Taylor Hall (EDM) 1+0
    3. Adam Pardy (EDM) 0+1
     
    Československá stopa v utkání:

    Radko Gudas (PHI) 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:24
    Michal Neuvirth (PHI) 59 minut a 2 sekundy, 27 zákroků, 4 góly, úspěšnost zákroků 87,1%
    Andrej Sekera (EDM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:53 (04:06:37)
    McDavid na střídačce.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Jakupov (McDavid, Eberle), 35. Hall, 37. Maroon (Pardy, Davidson), 52. Korpikoski (Letestu)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – MacDonald, Gostisbehere, Schultz, Streit (A), Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Gagner – Laughton, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Pardy, Davidson, Nurse, Clendening – Jakupov, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Kassian – Maroon, Letestu, Korpikoski – Hendricks (A), Lander, Cracknell. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Brad Watson, Kendrick Nicholson – Michel Cormier, Darren Gibbs

    Diváci: 18636
    bahis siteleri