Písek – Brozany 2:1 (kon.) | Jirny – Táborsko akademie 4:0 (kon.) | Dobrovice – Králův Dvůr 1:0 (kon.)
Domažlice – Vltavín 4:3 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
4:3 (2:1)
Loko Vltavín
Sobota 12.03.2016, 14:30 • Městský stadion Střelnice • Česká fotbalová liga • 20. kolo
     
    Hlavní rozhodčí Rejžek nastavil pouze jednu minutu, takže hosté už se k žádnému náporu nedostali. Máme za sebou poměrně zajímavé utkání, které nabídlo množství branek a řadu dalších zajímavých situací. Hosté hrozili hlavně po dlouhých autech, které házel Martin Uvíra. Domácí dokázali vstřelit o jednu branku více než soupeř, když o tu rozhodující se postaral Lukáš Roubal. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (16:28:14)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Domácí šetří čas střídáním a místo Vítězslava Hrdličky si zahraje Pavel Javorský.
     
    90
    Rohový kop byl rozehrán na nejbližšího spoluhráče, ale domácím se příliš času ušetřit nepodařilo.
     
    89
    Domažlicím se podařilo vybojovat rohový kop, což jim naprosto vyhovuje, protože se mohou držet co nejdále od vlastní branky. Na zemi navíc zůstává jeden z fotbalistů Jiskry, který se jistě nebude rychle zvedat.
     
    88
    Další střídání hostů – místo Richarda Macháče přichází Lukáš Dvořák.
     
    87
    Hostující kapitán Martin Komárek opouští hřiště a nahradí ho Jan Hodas.
     
    86
    Další centr do pokutového území Vltavínu žádné nebezpečí nepřinesl.
     
    85
    Fotbalisté domácí Jiskry se snaží držet míč na svých kopačkách, protože nechtějí připustit další vyrovnání.
    84. Lukáš ROUBAL - 4:3
     
    84
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Domácí se opět ujímají vedení po úspěšně provedené standardní situaci, když balón do branky dorazil LUKÁŠ ROUBAL, který si branku za dnešní výkon určitě zasloužil.
     
    83
    Centr z pravé strany Domažlic byl zablokován a skončil v autu. Poté se domácí dokázali propracovat až k rohovému kopu, který nyní zahrají.
     
    82
    Po Braunově autovém vhazování domácí velice rychle přišli o balón a rozehrávat bude Pávek.
     
    81
    Ve vyložené šanci nyní zklamali hosté, když brankář Švihořík vyběhnul a odkryl tím část branky, ale střela hostů mířila jen nad břevno.
     
    80
    Místo Radima Řezníka přichází na hrací plochu bývalý ligový útočník Pavel Fořt.
     
    79
    Vltavín se pokusil rychlým útokem rozhodnout, ale podařilo se mu vybojovat pouze rohový kop. Z něho však hosté nezahrozili a pro míč si jednoduše vyskočil Švihořík.
     
    78
    Hosté se nyní natlačili na polovinu soupeře, ale pomezní rozhodčí odmával ofsajdové postavení.
     
    77
    Roubal našel přihrávkou Černého, ale jeho pokus letěl mimo tři tyče Pávkovy branky.
     
    76
    Domácí chtěli opět strhnout vedení na svou stranu, ale balón do pokutového území byl příliš dlouhý, takže doletěl pouze do autu.
    75. Ondřej ŠÍPEK - 3:3
     
    75
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Po velké chybě brankáře Švihoříka skóruje ONDŘEJ ŠÍPEK. Ten napřáhl ke střele za vápnem a k překvapení všech míč prošel až do sítě.
     
    73
    Rohový kop se však hostům povedl mnohem méně, než autové vhazování. Další dlouhý aut Uvíry však byl o poznání nebezpečnější, ale sudí odpískal nedovolený zákrok, kterým se provinil zřejmě Abena.
     
    72
    A měli jsme zde další velmi dlouhý aut z levé strany, který zahrál Vltavín. V pokutovém území nastal obrovský zmatek a k zakončení se ocitnul Martin Abena, jehož pokus byl jen tečován na roh.
     
    71
    Střela domácích ze střední vzdálenosti neměla dostatek přesnosti ani razance, takže vykopávat bude Ondřej Pávek.
     
    69
    Nyní si dlouhým míčem z autu pomohli i domácí a dostali se z nepříjemné pozice. V útoku Roubal přihrál šikovně do strany, ale jeho spoluhráč nedokázal vhodně zpracovat míč, aby se mohl dostat do vyložené příležitosti.
     
    68
    Macháč se sice dostal k zajímavému centru do vápna, nicméně sudí píská, protože v pokutovém území domácích zůstává ležet jeden z hráčů Domažlic. Hra pokračovala míčem rozhodčího.
     
    67
    Dlouhý aut z poloviny hřiště poslal Martin Uvíra a opět nadělal zmatky v obraně Domažlic. Následoval faul na levé straně hřiště, odkud nejspíš přiletí centr do vápna z volného přímého kopu.
     
    66
    Po rohovém kopu si však sudí našel nedovolený zákrok jednoho z domácích hráčů. Poté již málem nechal rozehrát brankáře, i když se v malém pokutovém území nacházel hráč Domažlic, který byl po jednom ze soubojů otřesen.
     
    65
    Po centru z levé strany míč pro své spoluhráče sklepával Roubal a hráči Domažlic se nakonec propracovali až k zakončení, které musel vytáhnout Pávek na roh.
     
    64
    Po centru z rohového kopu se sice domácí dostali k hlavičce, ale ta netrefila prostor branky, takže hosté mohou být v klidu.
     
    63
    Centr do pokutového území se domácím příliš nepodařil. Ovšem z další akce vybojovali alespoň rohový kop.
     
    62
    Hostující kapitán Martin Komárek byl oceněn žlutou kartou.
     
    61
    Na vysoký centr si nakonec naskočil jeden z hostujících hráčů, leč hlavička nebyla dostatečně razantní, takže si Švihořík s míčem poradil bez potíží.
     
    60
    Hostujícím fotbalistům se nyní na pravé straně podařilo získat rohový kop.
     
    59
    Na kopačky domácích fotbalistů se v posledních minutách vkrádá nervozita a další pokračování zápasu ještě bude hodně zajímavé. Nyní centr Abeny nenašel adresáta.
     
    58
    Další žlutou kartu vidí po tvrdém zákroku ve středu hřiště Matěj Končal.
    57. Hynek PROKEŠ - 3:2
     
    57
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali ke své specialitě – dlouhému autu, který doletěl opět do vápna a nadělal takové zmatky, že se ke střele do odkryté branky dostal HYNEK PROKEŠ a opět nemohl minout.
     
    56
    Míč po rohu dokázal získat brankář. Následovala rychlá protiakce a Petr Mužík zastavoval Davida Pozníčka nedovoleně, takže si vysloužil žlutý trest.
     
    55
    První rohový kop úspěch neslavil, ale domácím se podařilo vybojovat další. Ten byl hlavou odvrácen na třetí rohový kop v krátkém časovém úseku.
     
    54
    Volný přímý kop domácích z pravé strany nejprve netrefil Abena, ale jeden z jeho spoluhráčů se k míči přeci jen dostal dříve, než některý z domácích hráčů, takže ho mohl odpravit na roh.
     
    53
    Hosté se pokusili o rychlou odpověď, ale dalekonosný pokus Švihoříka na švestkách nenachytal a brankář v pohodě míč lapil do náruče.
    52. Marek BAUER - 3:1
     
    52
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Radim Řezník dokázal svým centrem najít hlavu MARKA BAUERA, který rozvlnil síť a domácí navyšují své vedení.
     
    51
    Roubal byl faulován poměrně blízko pokutového území Vltavínu. Rozhodčí sice nechával výhodu, ta ale využita nebyla, takže si domácí zkusí volný přímý kop.
     
    50
    Rohový kop sice úspěšný nebyl, ale u míče zůstali i nadále domácí hráči. Ovšem ani další pokusy o ohrožení branky Pávka nebyly nebezpečné a míč skončil v autu.
     
    49
    Velice pěkná individuální akce byla k vidění na levé domažlické straně a hosté s vypětím sil museli odkopnout míč na rohový kop.
     
    48
    K zakončení se na druhé straně propracovali hosté, ale branku nakonec ohrozit nedokázali, takže vykopává Švihořík.
     
    47
    Dopředu se v rychlém brejku hnal Lukáš Roubal, ale míč mu skákal kolem nohou hodně neposedně a nakonec se bývalý hráč Viktorie Žižkov či Spartaku Chrást ani ke střele nedostal.
     
    46
    Domácí celek se opět vrhnul do útočení hned od první minuty druhé půle. Ve vápně si jeden z domažlických chtěl vymodlit penaltu, ale o nedovolený zákrok se nejednalo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči už jsou na hřišti a zatím čekáme na příchod rozhodčích, protože bez nich se přeci jen nedá začít.
     
    Domácí vlétli na svého soupeře ve velkém stylu a také se ujali vedení po brance, kterou vsítil Daniel Černý. Hosté se však nenechali zaskočit a po čtvrt hodině vyrovnal Hynek Prokeš. Poslední akcí však po rohovém kopu dokázal domácí do vedení poslat Marek Bauer. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas, který začíná přibližně v 15:32.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45. Marek BAUER - 2:1
     
    45
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Na pravé straně se sice domácí k centrovanému míči nedostali, přesto ale vybojovali rohový kop. Ten byl rozehrán perfektně a míč našel hlavu MARKA BAUERA, který se nemýlil.
     
    44
    Nedovolený zákrok si připisuje Martin Biholong Abena a k míči se zhruba na polovině hřiště dostává Jiskra.
     
    43
    Míč proletěl do pokutového území a trefil jen bránícího hráče Vltavínu, který následně s vypětím všech sil dokázal míč odpravit do bezpečí.
     
    42
    Akce domácích byla opět vedena po aktivní levé straně a tentokrát už rozhodčí faul odpískal. Nabízí se tedy volný přímý kop na levé straně kousek od pokutového území Vltavínu.
     
    41
    Domácí diváci se opět zlobí, protože jeden z jejich fotbalistů byl před pokutovým územím soupeře povalen, ale sudí nedovolený zákrok nepíská.
     
    40
    Po delší době si rohový kop vyzkoušeli fotbalisté Domažlic, kteří rozehrávali nakrátko, načež centrovali do pokutového území, ale tam si poradila obrana. Míč se následně dostal do střelecké pozice za vápnem, jenže rána mířila jen do připraveného Pávka.
     
    39
    Tempo hry poměrně opadlo, takže v současnosti sledujeme řadu přihrávek na polovině Vltavínu. Brankář Pávek naprosto nerušeně kombinoval se svými obránci.
     
    37
    Faul byl naopak odpískán v nebezpečné blízkosti domažlické branky, takže hosté měli možnost se prezentovat nějakou zajímavou standardní situací. První hráč míč přeběhnul a druhý ho již napálil směrem na branku, leč zařízení se mu trefit nepodařilo.
     
    36
    Domácí diváci se nyní zlobí na hlavního sudího, že neodpískal domnělý faul na jednoho z hráčů Jiskry.
     
    34
    V držení míče jsou opět hráči Vltavínu, ale jejich kombinace je místy značně nepřesná. Centr z levé strany sice našel Podzimka, ale ten nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    33
    Hra se nám oproti úvodu hodně vyrovnala a Vltavín se dostává stále více do hry.
     
    32
    První žlutou kartu v utkání si připsal hostující Lukáš Láncz, když zastavoval rodící se rychlý brejk.
     
    32
    Vltavín rozehrával volný kop na útočné polovině, ale centr skončil jen na hlavě bránícího hráče.
     
    30
    Martin Macháček rozehrál volný kop velice nešťastně, když napálil jednoho z domažlických hráčů a domácím se otevírala cesta dopředu, kterou si však nepřesností zazdili.
     
    29
    Akce nyní střídá akci a domácí vybojovali rohový kop. Ten odvracel Abena, nicméně rozhodčí stejně pískal útočný faul Domažlic.
     
    28
    Domácí brankář Jan Švihořík musel vytáhnout další důležitý zákrok po střele Vltavínu, která následovala po rychlém brejku. Hosté následně měli možnost rohu, ale centr proletěl bez šance, aby ho zasáhnul někdo z Vltavínu.
     
    27
    Tvrdým zákrokem se prezentovali hosté, takže rozhodčí Rejžek píská faul, nicméně žluté varování neuděluje.
     
    26
    Hosté zkoušeli další dlouhý aut až do pokutového území, který tentokrát doskákal až do rukavic brankáře Švihoříka.
     
    24
    Rozhodčí odpískal útočný faul fotbalistům Domažlic, takže do nové akce se mohou pustit hosté.
     
    23
    Záloha Domažlic nyní dobře napadala rozehrávku, až se domácí dostali k zajímavé akci, kdy míč proletěl pokutovým územím, aniž by ho někdo z domažlických dokázal usměrnit do poloodkryté branky.
     
    22
    Rohový kop byl sehrán na krátko, načež přišel centr do pokutového území, který ale mířil jen na domažlického stopera, jenž míč odvrátil do bezpečí.
     
    21
    Hosté se stále více tlačí k brance soupeře a za okamžik rozehrají další rohový kop.
     
    20
    Loko Vltavín nyní zkoušelo vymyslet další akci na pravé straně, ale s míčem se už útočící hráči dostali mimo hřiště.
    19. Hynek PROKEŠ - 1:1
     
    19
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Hosté přišli s dlouhým autem až do pokutového území, ale nebyl úplně přesný, nicméně domácí odvraceli opět nedůrazně a ke střele se propracoval HYNEK PROKEŠ, který vyrovnává na 1:1.
     
    18
    Rohový kop domácích byl odvrácen obranou a následně se míč dostal až do autu, takže rozehrávají hosté.
     
    17
    Hosté měli možnost rohového kopu, ale neporadili si s ní dobře. Na druhé straně se k podobné příležitosti dostanou i domácí.
    16. Skvělý zákrok Švihoříka
     
    16
    Nyní musel předvést perfektní zákrok domácí brankář Švihořík, protože vltavínští se dostali po nedůrazu v pokutovém území k zajímavě kroucené střele.
    15. Zákrok Ondřeje Pávka
     
    15
    Volný přímý kop letěl přímo na branku, kterou hájí Ondřej Pávek. Tomu stačilo pouze zůstat stát a nastavit rukavice, do nichž zachytil nepříliš razantní pokus.
     
    14
    Rozhodčí viděl faul na hráče Domažlic, který se odehrál ve velice zajímavé vzdálenosti od branky. Uvidíme, jak si domácí s exekucí volného kopu poradí.
     
    13
    Opět se do útoku podíval Vltavín, ale jejich akce měla velice krátké trvání.
     
    12
    Centr Jiskry z pravé strany měl najít někoho z hráčů v modrobílých dresech na levé straně, ale byl přetažený a dolétl pouze do autu.
     
    11
    Poslední akce se odehrávaly na polovině hřiště a nesly se ve znamení nepřesností na obou stranách.
     
    10
    Po delší době se odhodlali na útočnou polovinu i hráči Vltavínu, ale na pravé straně nakonec nedokázali vybojovat ani rohový kop.
     
    8
    Hosté neví, co si s aktivními domažlickými hráči počít a nyní faulovali. Centr z volného kopu však mnoho škody v hostující obraně nenadělal.
     
    7
    Po rohu se do zakončení dostal jeden z hostujících hráčů, ale za brankáře na čáře zakročil obránce, takže se skóre prozatím nemění. Poté ještě domácí rozehráli další akci, jež způsobila zmatky v obraně Vltavínu, ale ani tentokrát druhý gól nepadl.
     
    6
    Další rohový kop zahrávali domácí. Hostům se podařilo odvrátit míč pouze na další roh.
     
    5
    Po obrovských zmatcích v obraně Domažlic se do zakončení dostal kamerunský hráč Martin Abena, jehož rána musel vytěsnit až brankář Švihořík.
     
    4
    Domácí jsou dosavadním vývojem nadšení a okamžitě vyrážejí do dalšího útoku. Naopak hráči Vltavínu vypadají celkem zaskočeně.
    3. Daniel ČERNÝ - 1:0
     
    3
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Matěj Končal na levé straně postupoval kupředu, ale při pokusu o centr napálil jen bránícího hráče, od něhož se míč odrazil na první rohový kop utkání. Po rohu se k centru dostali domácí a zřejmě DANIEL ČERNÝ dokázal balón líznout hlavou a ten následně propadl až za brankáře Pávka.
     
    2
    Ke střele za hranicí pokutového území se odhodlal Lukáš Roubal, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče.
     
    1
    Úvodní nákop se fotbalistům Vltavínu příliš nepovedl a poté, co míč skončil v autu, mohl vykopávat brankář Švihořík.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči ještě nejsou nastoupeni na hrací ploše, takže si na začátek dnešního utkání musíme ještě chvilku počkat. Teprve nyní hráče přivádí rozhodčí.
     
    Za domácí dnes mimo jiné nastupuje kmenový hráč Viktorie Plzeň Radim Řezník, který se zotavil z vážného zranění a momentálně v Domažlicích nabírá zápasovou praxi.
     
    Úvodní sestavy:

    Jiskra Domažlice: Švihořík – Řezník, Černý, Chocholoušek, Bauer, Mužík (C), Braun, Beránek, Končal, Hrdlička, Roubal
    Náhradníci: Lešek, Buršík, Javorský, Fořt, Straka

    Loko Vltavín: Pávek – Komárek (C), Abena, Macháček, Macháč, Uvíra, Šípek, Láncz, Pozníček, Prokeš, Podzimek
    Náhradníci: Krásný, Hodas, Janda, Mařík, Šmihel, Vokoun, Dvořák

    Rozhodčí: Rejžek – Němec, Kouba.
     
    Vzájemné zápasy

    První utkání letošní sezóny se odehrálo 8. srpna 2015 na hřišti Vltavínu a Domažlice tam dokázali zvítězit na penalty, když v normální hrací době utkání skončilo 1:1.
    V předešlé sezóně vyhrávali domácí. Nejprve Vltavín zvítězil doma 2:0 a poté si doma poradili i Domažlice v poměru 1:0. Naopak v sezóně 2012/13 vítězili hostující celky a nejprve vyhrál Vltavín v Domažlicích 3:2, aby to následně Západočeši soupeři oplatili v poměru 3:1.
     
    Loko Vltavín

    Hostující Vltavín je před startem kola na průběžné vedoucí pozici, když z 18 utkání si odnesli 11 výher, 2 výhry po penaltách, 3 prohry na penalty a 2 prohry v normální hrací době. Skóre Vltavínu je nejlepší v soutěži – 42:18. Ve venkovních zápasech si vede Vltavín poměrně slušně a z 8 pokusů 3 zápasy vyhrál, 2x zvítězil na penalty, 2x na penalty podlehl a jen jednou prohrál v normální hrací době.
     
    Jiskra Domažlice

    Západočeši se před startem kola nacházeli na průběžné 8. pozici se ziskem 33 bodů z 18 zápasů. Domažličti dokázali 9x vyhrát, 2x vyhrát na penalty, 2x penaltový rozstřel prohráli a v normální hrací době prohráli 5 utkání. V domácích zápasech patří Domažlice spíše k nadprůměru, když z 8 zápasů získali 21 bodů za 6 výher, 1 vyhrané penalty, 1 prohrané penalty a žádné domácí utkání neprohráli v normální hrací době.
     
    Ve 20. kole třetí nejvyšší české fotbalové soutěže se utkají týmy Jiskra Domažlice a Loko Vltavín. Očekává se vyrovnané utkání. Oba celky jsou v horních patrech tabulky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Pavel Černý


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 3. Černý, 45. Bauer, 52. Bauer, 84. Roubal – 19. Prokeš, 57. Prokeš, 75. Šípek

    Karty:   56. Mužík (DOM), 58. Končal (DOM) – 32. Láncz (VLT), 62. Komárek (VLT)


    TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Řezník (80. Fořt), Černý, Chocholoušek, Bauer, Mužík (C), Braun, Beránek, Končal, Hrdlička (90+1. Javorský), Roubal
    Náhradníci: Lešek, Buršík, Javorský, Fořt, Straka

    Loko Vltavín: Pávek – Komárek (C) (87. Hodas), Abena, Macháček, Macháč (88. Dvořák), Uvíra, Šípek, Láncz, Pozníček, Prokeš, Podzimek
    Náhradníci: Krásný, Hodas, Janda, Mařík, Šmihel, Vokoun, Dvořák

    Rozhodčí: Rejžek – Němec, Kouba

    Diváci: 205
    bahis siteleri