Švýcarsko – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Švýcarsko
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
Česko
Pátek 15.04.2016, 20:15 • Tissot Arena, Biel • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:44 Tomáš VINCOUR - 1:2
     
    64:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že v prodloužení nedojde k rozuzlení tohoto utkání a všichni čekali na samostatné nájezdy. Jenomže proti byl pouhých šestnáct vteřin před vypršením nastavené hrací doby TOMÁŠ VINCOUR, jenž pálil z vrcholu pravého kruhu. V brance Švýcarů tak propálil vše, co mu stálo v cestě a rozhodl tak dnešní utkání. Asistence: Marek Trončinský.
    58:46 Felicien DU BOIS - 1:1
     
    58:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se pokusili o hru bez brankáře a to se jim vyplatilo. Usadili se v útočném pásmu, kde z velké dálky pálil FELICIEN DU BOIS, který dokázal propálit Pavla Francouze, kterého připravil o čisté konto. Je vyrovnáno. Asistence: Dino Wieser.
    06:25 Petr HOLÍK - 0:1
     
    06:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým svou početní výhodu ihned využívá. PETR HOLÍK se dostal do blízkosti domácího brankáře a svou pohotovou střelou z prostoru mezi kruhy nedal Mayerovi vůbec žádnou šanci. Národní tým se tak ujímá vedení. Asistence: Michal Kempný.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 59. Du Bois (Wieser D.) – 7. Holík (Kempný), 65. Vincour (Trončinský)


    Švýcarsko: Mayer (Boltshauser) – Geering, Du Bois, Grossmann, Loeffel, Genazzi, Schneeberger, Schlumpf, Rathgeb – Hollenstein, Romy, Ambühl "C" – Bieber, Cunti, Wieser M. – Wieser D., Trachsler, Martschini – Schäppi, Haas, Baltisberger
    Trenér: Patrick Fischer

    Česko: Francouz (Furch) – Rutta, Voráček, Kundrátek, Kempný, Zámorský, Doudera, Trončinský, Hrabal – Červenka "C", Urban, Vincour – Kašpar, Holík, Zaťovič – Gulaš, Kousal, Zohorna – Červený, Hruška, Jarůšek – Koukal
    Trenér: Vladimír Vůjtek

    Rozhodčí: Marc Wiegand, Andreas Harnebring – Nicolas Fluri, Balazs Kovacs

    Diváci: 4593
    bahis siteleri