Švýcarsko – Česko 1:2 (po pr.)
konec
Washington Capitals
2:0 (0:0, 1:0, 1:0) Stav série: 1:0
Philadelphia Flyers
Pátek 15.04.2016, 01:10 • Verizon Center, Washington • Play-off NHL • Čtvrtfinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Philadelphia si bere oddechový čas!
     
    58:23
    Steve Mason na střídačce a Philadelphia to zkouší v šesti!
    56:36 Jay BEAGLE - 2:0
     
    56:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se v závěru dnešního utkání dostávají do dvoubrankového vedení a výrazně se přibližují úvodnímu vítězství v této sérii! Útočnou akci Flyers měl rozjet Voráček, avšak ten na levé straně o kotouč přišel a dopředu mířil Marcus Johansson. Domácí forvard skvěle načasoval přihrávku pro JAYE BEAGLA, a ten následnou přesnou střelou překonal Masona! Asistence: Marcus Johansson.
     
    55:43
    Jevgenij Kuzněcov mohl využít hostující chyby při rozehrávce a mířil do zajímavé šance! Ruský forvard si obhodil obránce, avšak jeho následné zakončení mířilo nad branku! Kuzněcov byl následně postrčen od Schenna a ošklivě dopadl na brankovou konstrukci, avšak měl by být v pořádku!
     
    54:29
    Voráček mohl mířit do zajímavého protiútoku, nicméně hra je přerušena a bude se vylučovat! Na trestnou lavici míří Shayne Gostisbehere a také André Burakovsky za sekání!
     
    53:09
    Tom Wilson i Wayne Simmonds míří na trestnou lavici. Oba dostávají 2+2 minuty, nicméně oba také opouštějí ledovou plochu a míří do kabiny!
     
    53:09
    Dnešní pěkné utkání okořenil pěstní souboj mezi Waynem Simmondsem a domácím Tomem Wilsonem. Na led se žádný z hráčů nedostal, potlesk si vysloužil hlavně domácí Wilson!
     
    49:46
    Philadelphia zvládla těžké, čtyřminutové oslabení a vyloučený Sam Gagner je již zpět na ledové ploše!
     
    45:28
    Capitals si navíc zahrají další přesilovou hru! Sam Gagner před brankou domácího celku zasáhl holí do obličeje Orpika, kterému navíc způsobil krvavé zranění, tudíž domácí tým čeká dlouhá, čtyřminutová přesilová hra!
     
    43:15
    Ruský kanonýr střílel z té samé pozice, avšak i v tomto případě byl úspěšnější brankář Flyers!
     
    42:30
    Washington si navíc na začátku třetí třetiny zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ryan White, který odsedí trest za hráčskou lavici, neboť Flyers hráli v šesti!
     
    42:11
    Orlov ve středním pásmu dokázal vystihnout rozehrávku soupeře a Capitals mířili do přečíslení. Ruský bek následně našel mezi kruhy Kuzněcovova, který však ani teď na Masona nevyzrál!
    36:21 John CARLSON - 1:0
     
    36:21
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme zde úvodní branku dnešního utkání! Washington velmi rychle využívá svou přesilovou hru a zaslouženě se dostává do vedení! Capitals vyhráli vhazování v útočném pásmu a v pravém rohu operoval s kotoučem Johansson. Jeho následná příhrávka mířila na modrou čáru, odkud vystřelil JOHN CARLSON. Jeho ránu tečoval jeden z hráčů Flyers a kotouč doputoval až za záda Masona! Asistence: Marcis Johansson, Nicklas Backström.
     
    36:03
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Manning – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    35:24
    V samotném závěru přesilové hry se Capitals dostali k velké šanci, avšak ani tentokrát z toho není gól! Chimera dostal před branku krásnou přihrávku, nicméně Masona překonat nedokázal!
     
    34:57
    Zajímavá šance Capitals! Od modré čáry natáhl ke střele Niskanen a Mason nepředvedl zrovna jistý zákrok. Na brankovišti se pokooušel dorážet T.J.Oshie, nicméně Mason dokázal dostat kotouč mezi betony!
     
    33:28
    Tak, pozor! Ryan White nakonec dostává dvouminutový trest za svůj hit na Orlova a Capitals si zahrají přesilovou hru!
     
    31:32
    Teď byl domácí celek blízko k vstřelení první branky! Ovečkin se dostal ke kotouči na levé straně, připravil si kotouč na střelu a následně orazítkoval břevno Masonovy branky!
     
    30:33
    Giroux vyhrál vhazování v útočném pásmu a dostal kotouč k Schennovi na levou stranu. Ten svému kapitánovi kotouč vrátil, a ten pálil z hranice kruhu pro vhazování. Holtby opět připraven!
     
    28:50
    Philadelphia si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří podruhé v dnešním zápase Dmitrij Orlov, který ve středním pásmu podrazil vracejícího se Gagnera! Pro Flyers je to čtvrtá přesilová hra v dnešním zápase...
     
    28:13
    Couturier se dokázal uvolnit na levé straně a následnou přihrávkou našel mezi kruhy Brandona Manninga. Jeho následnou ránu však dokázal zablokovat jeden z domácích hráčů!
     
    25:57
    Jay Beagle dostal ideální přihrávku na modrou čáru a měl dostatečnou rychlost na to, aby se dostal před MacDonalda. Domácí forvard následně posílal puk před branku, kam najížděl Winnik, avšak ten na puk nedosáhl!
     
    23:52
    Ovečkin našel křížnou přihrávkou na pravé straně Bakcströma, který ještě vylepšil pozici pro Orlova, který se nacházel na modré. Jeho dělovka však mířila mimo branku Flyers!
     
    22:57
    První přesilovou hru v dnešním utkání si zahraje také Washington! Mark Streit na pravé straně nedokázal uhlídat Daniela Winnika a fauloval. Zkušený švýcarský bek tak míří na trestnou lavici!
    22:43 Gostisbehere trefil ve velké šanci pouze Kuzněcovova
     
    22:43
    Na druhé straně měla Philadelphia velkou šanci! Gagner postupoval po pravé straně a následně dostal kotouč před branku. Ten se odrazil přímo do míst, kde se nacházel Gostisbehere, jehož následnou ránu však dokázal zablokovat Kuzněcov!
     
    18:06
    Flyers se velmi rychle přesunuli do útočného pásma. Po pravé straně táhl kotouč Sam Gagner, který následně našel před brankou Reada. Jeho pohotovou střelu však dokázal lapit Holtby!
     
    16:18
    V samotném závěru přesilové hry se dostal Radko Gudas ke kotouči na modré čáře a našel před brankou Simmondse, ten jeho pokus tečoval, avšak Holtby opět zasáhl!
     
    14:14
    Flyers si zahrají třetí přesilovou hru v tomto utkání! Brooks Orpik to přehnal s důrazem v souboji s Cousinsem, kterého poslal k zemi a míří na trestnou lavici. Domácím fanouškům se rozhodnutí hlavního rozhodčího vůbec nelíbí, avšak s verdiktem již nic neudělají.
     
    10:31
    Capitals se následně dokázali usadit v útočném pásmu. V levém rohu operoval s kotoučem Ovečkin, který následnou přihrávkou našel mezi kruhy Orlova. Jeho pohotová střela mířila však mimo!
     
    08:26
    Philadelphia se dokázala usadit v útočném pásmu a vypracovala si velkou šanci! Z levé strany nebezpečně pálil Giroux, jehož ránu Holtby vyrazil pouze k Voráčkovi, jehož dorážka nebyla ideální a Holtby zasáhl i podruhé!
     
    07:51
    A máme tady další vyloučení! Brooks Orpik u mantinelu dohrál Nicka Cousinse, který po hitu skončil na ledě. Domácím se vyloučení vůbec nelíbí, nicméně Flyers čeká další přesilová hra v tomto utkání!
     
    06:47
    Flyers však velmi rychle ztratili kotouč a dopředu mířili domácí. Burakovsky přistrčil kotouč na pravou stranu pro Kuzněcova, který vyslal svižnou střelu přes obránce. Mason však máchl lapačkou a předvedl skvělý zákrok!
     
    05:06
    Na druhé polovině hřiště se dostal ke střeel Matt Read, jehož střelu Holtby vyrazil pouze nad sebe a na hranici brankoviště dorážel Voráček. Tomu se však nepovedlo dostat kotouč mezi tři tyče!
     
    03:23
    Radko Gudas zvládl situaci ve vlastním pásmu, dostal kotouč na rozjetého Simmondse, který našel na levé straně Voráčka. Český útočník předvedl krásnou kličku v souboji s Carlsonem, ten fauloval a míří na trestnou lavici!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 37. Carlson (Johansson, Backström), 57. Beagle (Johansson)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik (A), Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov – Oshie, Backström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Johansson, Richards, Chimera – Wilson, Beagle, Winnik
    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Streit (A), Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Couturier, Raffl – Gagner, Cousins, Read – White, Bellemare, VandeVelde

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Barton, Murray

    Diváci: 18 506
    Washington 4 2 Philadelphia
    #1 Pátek 15.04.2016 • 01:10
    Washington - Philadelphia 2:0
    #2 Neděle 17.04.2016 • 01:15
    Washington - Philadelphia 4:1
    #3 Úterý 19.04.2016 • 01:00
    Philadelphia - Washington 1:6
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 01:10
    Philadelphia - Washington 2:1
    #5 Sobota 23.04.2016 • 01:00
    Washington - Philadelphia 0:2
    #6 Neděle 24.04.2016 • 18:20
    Philadelphia - Washington 0:1
    bahis siteleri