HC Plzeň – Sparta 1:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:4 (po pr.)
Liberec – Pardubice 2:6 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 5:4 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 3:4 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 1:4 (kon.) | Tábor – Jihlava 1:5 (kon.) | Warriors Brno – Havířov 0:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 4:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
HC Letci Letňany
Neděle 11.09.2016, 13:00 • ZS Ivana Hlinky • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    59:38
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak a máme po zápase! Domácí gólman může jít spytovat svědomí, protože tuhle střelu KARLA KLIKORKY měl mít. Hostující obránce nahazoval puk od levého kruhu na litvínovskou branku, ale střela nebyla vůbec razantní, přesto domácímu gólmanovi propadla mezi betony. Bez asistence.
     
    57:43
    Domácí obrana se teď vůbec nepohodla se svým gólmanem a mohl z toho být inkasovaný gól! Prokeš zaspal v brankovišti a naposlední chvíli laxně zvedl rameno, měl ale obrovské štěstí, jelikož mu nad hlavou zazvonila tyčka! Myslím, že tohle domácího gólman rychle probudilo.
     
    53:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je velká rána pro domácí hráče, kteří inkasují gól ve své vlastní přesilové hře. Ve středním pásmu se k puku dostal obránce Letců KAREL KLIKORKA, který to vzal sám na sebe a pozemní střelou dokázal trefit spodní část branky. Bez asistence.
     
    52:10
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Fleischman – 2 min., držení protihráče).
     
    49:00
    Šance pro Letce na srovnání stavu zápasu! Dvě minuty si na trestné lavici za vysokou hůl odpyká Lukáš Stehlík.
     
    47:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dlouho byli domácí pod tlakem, jenže co se z něj dostali, hned udeřili! Krásná souhra domácích a je z toho rázem vedení! Černožlutí jeli v přečislení 2 na 1, Jindra našel před brankou JANA MYŠÁKA a přesnou přihrávkou ho vybídl ke střele. A touhle nabídkou vážně nešlo pohrdnout! Domácí útočník si počkal na pohyb gólmana, položil si ho a poté kotouč jako správný mazák zavěsil do odkryté branky! Asistence: David Jindra, Josef Kitzberger.
     
    43:15
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Riley – 2 min., hrubost).
     
    39:40
    Na konci druhé dvacetiminutovky se ještě do úniku dostal Daniel Jouza, který měl spoustu prostoru, blafákem ale hostujícího gólmana nepřekonal!
     
    37:30
    Hosté se usadili před litvínovskou brankou a pořádně zaměstnávali Prokeše. Ten ale drží svůj tým nad vodou a všechny nebezpečné střely dokázal zneškodnit, jednou dokonce i pomocí tyče!
     
    36:21
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jindra – 2 min., hákování).
     
    34:48
    Hosté se mohli dostat do vedení ve svém oslabení! Klikorka obral o puk domácí hráče, rychle upaloval k brance Prokeše a dostal se do brejku! Na poslední chvíli k němu ale ještě dokázal dobruslit litvínovský obránce, jež mu stížil palebnou pozici, pořád to ale nebylo pro hostujícího obránce špatné, jenže Prokeš se vyznamenal prvotřídním zákrokem!
     
    34:30
    Tlak domácích vyústil v přesilovou hru. Dvě minuty si na trestné lavici odpočine Vrba, jež se provinil sekáním.
     
    26:58
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Pětník – 2 min., napadení).
     
    25:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé! Hostují hráči bleskurychle využívají přesilovou hru. Letňanský ťukec zakončil DANIEL VLČEK, jež překonal Prokeše v brance a srovnal tak stav zápasu. Asistence: Petros Tzovairis.
     
    25:13
    Tak to je dobrá šance pro hosty, aby vyrovnali stav utkání. Na trestnou lavici usedá Dan Bartoš, který se provinil faulem loktem.
     
    12:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu velká smůla Letců! Litvínovští se dostali do útočného pásma, DANIEL JOUZA jen tak žabičkou nahodil puk na branku Zoluděva, trajektorii kotouče ale změnil jeden z hostujících hráčů, jenž sklepl puk obloučkem za záda svého gólmana. Domácí se tak dostávají do vedení úplně zadarmo. Bez asistence.
     
    09:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci vytěžili z obrovského tlaku před litvínovskou brankou a využívají své přesilové hry. Na konci pohledné kombinace stál hostující šikula TADEÁŠ PINKAS, který z levého kruhu trefil prostor mezi pravou tyčí a tělem Prokeše. Asistence: John Riley, Karel Klikorka.
     
    07:39
    Hosté zahajují svou přesilovou hru velmi dobře a hned dotírají na Prokeše! Teď měl domácí gólman, co dělat, aby puk udržel před brankovou čárou. Hostujcí Pinkas nadělal Prokešovi velké strarosti, jenže litvínovský gólman dokázal s vypětím všech sil puk udržet mimo tři tyče.
     
    07:38
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jouza – 2 min., hrubost).
     
    05:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se sice v pásmu moc dlouho neudrželi a Letci se osvobidli vyhozením kotouče do útočného pásma, jenže tam se ho ujal Lukáš Stehlík, který puk zavezl do třetiny a před brankou si všiml dobře postaveného MARKA BERKY, jemuž puk nahrál přímo na jeho čepel. Pro domácího borce už to byla snadná práce, když si poradil s hostujícím gólmanem střelou mířenou mezi jeho betony. Asistence: Lukáš Stehlík

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 6. Berka (Stehlík), 13. Jouza, 48. Myšák (Jindra, Kitzberger) – 10. Pinkas (Riley, Klikorka), 26. Vlček (Tzovairis), 54. Klikorka, 60. Klikorka


    HC Litvínov: Prokeš (Kmínek) – Jonák, Kroupa, Baláž, Kitzberger, Miškovič, Najman, Žítek – Fišer, Bartoš, Jindra, Limanovský, Stehlík, Berka, Jouza, Nikl, Beran, Kysela, Šarlinger, Myšák
    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Klikorka, Krutil, Klatt, Riley, Zoudek, Kloutvor, Fleischman, Benda – Rudolf, Adamec, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalchenko, Vlček, Vrba, Pinkas

    Rozhodčí: Turčan
    bahis siteleri