Columbus – Boston 1:2 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:4 (kon.) | Florida – Tampa 0:0 (odl.)
Montreal – Toronto 6:1 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 5:2 (kon.) | Vancouver – Calgary 4:0 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 07.10.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Michajl Sergačev – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:02
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alex Galchenyuk – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:53
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Matt Martin – 2 min., hrubost).
    50:59 Artturi LEHKONEN - 6:1
     
    50:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Zničeho nic tu máme šestou trefu Canadiens! Alexandr Radulov na modré čáře prodloužil nahození Markova do útočného pásma k ARTTURIMU LEHKONENOVI, který dělovou ránou zápěstím zamířil z pravého kruhu přesně k bližší tyči nad rameno Andersena. Asistence: Alexandr Radulov, Andrej Markov.
    46:20 Alex GALCHENYUK - 5:1
     
    46:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Naopak udeřili domácí, kteří slaví vedení 5:1! Autorem branky je ALEX GALCHENYUK, který si parádně narazil kotouč s Radulovem, před brankovištěm si jej dal na forhend a zkušeně zakončil nad beton Andersena. Asistence: Alexandr Radulov, Nathan Beaulieu.
     
    45:14
    Martin mezi střídačkami narazil na mantinel Michaela McCarrona, který si to ale nenechal líbit a pustil se s novou posilou Toronta do šarvátky, za kterou oba rohovníci dostali pětiminutové tresty.
     
    42:36
    William Nylander při objezdu branky trefil Price vysokou holí pod masku a naprosto zaslouženě inkasuje dvouminutový trest.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Michajl Sergačev – 2 min., hákování).
    24:38 Shea WEBER - 4:1
     
    24:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs přidávají další branku, kterou si Andersen rozhodně za rámeček nedá. SHEA WEBER po přihrávce z rohu hřiště jen tak nahodil kotouč na branku a přitom zaskočil hostujícího gólmana, který možná neviděl přes clonícího Hunwicka. Asistence: Sven Andrighetto, Brendan Gallagher.
    21:24 Andrew SHAW - 3:1
     
    21:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru domácí nevyužili, nicméně pár sekund po návratu Matthewse do hry opět vedou o dva góly! Desharnais si v poklidu povyjel zpoza branky a přihrál před brankoviště, kde se mezi několika zadáky výtečně zorientoval ANDREW SHAW a prvním dotykem přidal svou dnešní druhou trefu. Asistence: David Desharnais, Daniel Carr.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Auston Matthews – 2 min., držení protihráče).
    14:21 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    14:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají Jemelinův faul a snižují na rozdíl jediné branky! První gól v dresu Maple Leafs vstřelil po Gardinerově pasu od modré čáry AUSTON MATTHEWS, na jehož prudkou střelu zápěstím z levého kruhu Price téměř nestihl zareagovat. Asistence: Jake Gardiner, William Nylander.
     
    13:37
    Canadiens se v oslabení dostali do další gólové šance! Od brusle Zajceva se puk odrazil k Galchenyukovi, který si v úniku dal puk na bekhend, jenže tím branku Andersena přestřelil.
     
    12:30
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alexej Jemelin – 2 min., krosček).
     
    07:04
    A další protiútok Canadiens! Hunwick u mantinelu nezpracoval kotouč, který si přivlastnil Desharnais. Ten zleva hledal poměrně volného Shawa, ale toho Andersen výborným zákrokem vychytal!
    05:27 Michael McCARRON - 2:0
     
    05:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Takovýto úvod si Javorové listy jistojistě nepředstavovaly! MICHAEL McCARRON převzal ve středním pásmu krátkou přihrávku od Mitchella, přes osu hřiště se dostal za útočnou modrou čáru a střelou švihem přes Riellyho překvapil Andersena podruhé. Asistence: Torey Mitchell, Andrej Markov.
    01:50 Andrew SHAW - 1:0
     
    01:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se z vůbec prvního pobytu v útočném pásmu dostávají do vedení! Sergačevova střela od modré byla hodně nepřesná, od zadního mantinelu se ale kotouč odrazil k ANDREW SHAWOVI, jenž se rychle obtočil kolem branky a včas zasunul za pomalu se přesunujícího Andersena. Asistence: Michajl Sergačev, Daniel Carr.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Shaw (Sergačev, Carr), 6. McCarron (Mitchell, Markov), 22. Shaw (Desharnais, Carr), 25. Weber (Andrighetto, Gallagher), 47. Galchenyuk (Radulov, Beaulieu), 51. Lehkonen (Radulov, Markov) – 15. Matthews (Gardiner, Nylander)


    Montreal Canadiens: Price (Condon) – Weber, Sergačev, Petry, Beaulieu, Jemelin, Markov – Gallagher, Galchenyuk, Andrighetto – Radulov, Plekanec, Lehkonen – Shaw, Desharnais, Carr – McCarron, Mitchell, Danault.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly, Marinčin, Carrick, Gardiner, Zajcev, Hunwick – Komarov, Kadri, Michálek – Marner, Matthews, Martin – Hyman, Nylander, Rychel – Kapanen, Gauthier, Brown.

    Rozhodčí: Furlatt, Kowal – Murphy, Daisy

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri