Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Plzeň – Litvínov 3:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 6:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:3 (3:2, 2:0, 1:1)
Berani Zlín
Pátek 07.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:45 Vladimír RŮŽIČKA - 6:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš nyní zafungovala na sto procent. Ján Laco neudržel střelu z pravé strany a puk se kutálel za jeho záda, ale nakonec to domácí dokázali udržet. David Kaše se následně prodral po pravé straně a puk poslal do brankoviště na VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který přidal čtvrtý bod v utkání! Asistence: David Kämpf a David Kaše.
    44:06 David ŠŤASTNÝ - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    DAVID ŠŤASTNÝ z nájezdu snižuje! Rozhodčí jeho branku po rychlé poradě uznávají, a tak se hostující hokejisté dostávají zpátky do utkání!
    29:13 Ivan HUML - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostům skončila přesilovka a následně inkasují. IVAN HUML se vrátil z trestné lavice, prodral se po levé straně do útoku a vyzkoušel pozornost Kašíka. Ten jeho pokus vyrazil jen před sebe, a tak se chomutovský centr mohl bekhendem dostat do zakončení – 5:2! Bez asistence.
    23:03 David KAŠE - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí i nadále pokračovali ve velkém tlaku. Vladimír Růžička se dostal po levé straně do útočného pásma, aby mezi kruhy našel DAVIDA KAŠEHO. Mladý chomutovský hráč zakončoval přesně. Asistence: Vladimír Růžička a Jan Rutta.
    19:26 Michal POLETÍN - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nakonec Piráti ještě jednu branku dávají! MICHAL POLETÍN se dostal k puku na pravém kruhu, odkud rychlou střelou zakončoval. Jeho pokus nějak propadl Tomáši Štůralovi za záda, a tak je stav ve dvacáté minutě 3:2. Asistence: Dávid Skokan a Juraj Valach.
    17:34 Petr HOLÍK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    I hosté svojí početní výhodu využívají! PETR HOLÍK si sjel zpoza branky až mezi kruhy, kde dostal mnoho času. Následně se mu tak povedlo svou střelou překonat Jána Laca! Asistence: Oldřich Kotvan.
    07:42 Vladimír RŮŽIČKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po aktivitě jde domácí celek do vedení! Ve skrumáži před brankou byl nejaktivnější VLADIMÍR RŮŽIČKA, kterému se povedlo důrazně překonat Tomáše Štůralu. Asistence: David Kaše a Marek Tomica.
    03:51 David KÄMPF - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nabízená výhoda je domácím celkem využita! Po vhazování před Jánem Lacem se domácí dostali do protiútoku. Vladimír Růžička našel přesnou přihrávkou DAVIDA KÄMPFA, jenž se v tváří tvář brankáři nemýlil! Asistence: Vladimír Růžička a Juraj Valach.
    02:45 Robert ŘÍČKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní se ovšem hosté do vedení dostávají! Po střele z levé strany, kterou Laco vyrazil před sebe, se k puku dostal ROBERT RÍČKA, jenž kotouč doklepl za záda dezorientovaného chomutovského brankáře! Asistence: Roberts Bukarts a Oldřich Kotvan.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Kämpf (V. Růžička, Valach), 8. V. Růžička (Kaše, Tomica), 20. Poletín (Skokan, Valach), 24. Kaše (V. Růžička, Rutta), 30. Huml, 54. V. Růžička (Kämpf, Kaše) – 3. Říčka (Bukarts, Kotvan), 18. P. Holík (Kotvan), 45. Šťastný (TS)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Buchtela, Chalupa – Račuk, Huml, Vondrka – Kaše, V. Růžička, Tomica – Skokan, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Šťovíček, Koblasa.
    Berani Zlín: Štůrala (od 21. Kašík) – Matějíček, Kotvan, Marušák, Blaťák, Bořuta, Žižka, Horák – Bukarts, P. Holík, Říčka – Honejsek, Vlach, O. Veselý – Chytil, Podešva, Kubiš – Šťastný, Hrazdíra, J. Ondráček.

    Rozhodčí: Hribik, Wehrli – Jelínek, Suchánek

    Diváci: 4366
    bahis siteleri