Čeljabinsk – Novokuzněck 2:0 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 6:0 (kon.) | Viťaz – Minsk 9:6 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Metallurg Novokuzněck
Neděle 30.10.2016, 12:30 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    A ještě jedna šance Traktoru! Kirill Kolcov si z levého křídla krásně sjel mezi kruhy pro vhazování a bekhendem se snažil zamířit do levého horní rohu brány, těsně ji ovšem minul!
     
    59:18
    Paul Szczechura mohl v závěru utkání přidat ještě jeden gól, jenže z blízkosti brankáře Andreje Karejeva nepřekonal!
     
    57:23
    Ignat Zemčenko v levém rohu útočného pásma Traktoru narazil zezadu na mantinel Alexandra Pankova a za krosček byl naprosto správně vyloučen. Hosté dohrají zápas v oslabení.
     
    56:16
    Alexej Kručinin se ocitl před bránou v obrovské šanci, ani nadvakrát ale Andreje Karejeva překonat nedokázal! Nebýt brankáře, mohli si hosté z Čeljabinsku odvést pořádný náklad.
    53:48 Obrovská šance domácich
     
    53:48
    Alexandr Šarov pálil z mezikruží mimo a puk se od ochranného skla odrazil nad bránou před brankoviště, na jehož hranici se ocitl v obrovské šanci Alexandr Černikov, z blízkosti ale fantastického brankáře Andreje Karejeva propálit nedokázal! Hostující brankář Novokuzněcku předvedl úžasný reflex.
     
    49:15
    Alexandr Pankov nabral na pravém křídle dobrou rychlost a po nádherné stahovačce se dokázal obloukem protáhnout před bránu, kde byl tvrdě naražen na tyč Andrejem Pervyšinem. Po krosčeku hostujícího hráče se ovšem nevylučovalo.
     
    47:14
    Traktor po nepřesné zpětné přihrávce kterou na útočné modré čáře nedokázal zachytit Danil Mamajev, propadl v obranném pásmu a jeden z hráčů Metallurgu se řítil do samostatného úniku, Pavel Francouz ale opět zůstal nepřekonán!
     
    45:29
    Paul Szczechura pěknou střelou z prostoru mezikruží pálil přesně k pravé tyči, Andrej Karejev ale předvedl další krásný zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    42:22
    Arťom Peňkovskij dostal menší trest za držení a Pavel Francouz se bude muset mít nyní na pozoru. Novokuzněck si podruhé v zápase zahraje přesilovou hru.
     
    35:55
    Andrej Taratuchin dostal dvě minuty poté, co v pravém rohu obranného pásma jasně podrazil zezadu Alexandra Černikova.
     
    34:51
    Alexej Kručinin se před bránou ocital v obrovské šanci a mířil do horního rohu brány, jenže Andrej Karejev vytáhl skvělý zákrok a puk zřejmě pravým ramenem vyrazil!
     
    34:13
    Andrej Karejev předvedl těžký zákrok proti střele z mezikruží a nedokázal puk udržet ve své výstroji, vzápětí mu ale pomohli spoluhráči, kteří volný kotouč uklidili do bezpečí!
     
    33:18
    Andrej Pervyšin usedl na trestnou lavici za sekání a Traktor si v dnešním zápase zahraje čtvrtou přesilovou hru, během které se může pokusit navýšit své dvoubrankové vedení.
    31:37 Velká šance hostů
     
    31:37
    Pavel Francouz během dosavadního průběhu zápasu neměl příliš mnoho práce, nyní ale vytáhl fantastický dvojitý zákrok! Nikita Jazkov si z levého křídla krásně sjel před bránu, kde se mu českého brankáře mezi betony propálit nepodařilo a jeho následná dorážka vzápětí skončila na jeho levém betonu.
     
    23:12
    Metallurg poprvé v zápase výrazně zahrozil, když z levého křídla napřáhl z úhlu k nebezpečné střele a Pavel Francouz se musel u své pravé tyče pořádně ohánět, aby puk vyrazil mimo!
    19:01 Karejev senzačním zákrokem sebral gól Jakuceňovi.
     
    19:01
    Maxim Jakuceňa hraje v dnešním zápase s velkou chutí a nyní to v pravém kruhu udělal báječně, když po nádherné stahovačce pálil zápěstím přesně do pravého horního rohu brány, Andrej Karejev ale proti jeho střele vytáhl spektakulární zákrok a puk ukryl po úžasném semaforu v lapačce! Neskutečný moment.
    15:24 Jurij PETROV - 2:0
     
    15:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Andrej Karejev pravým betonem skvěle vyrazil střelu Alexandra Pankova, který v blízkosti pravé tyče vypálil chytře mezi nohama svého spoluhráče Maxima Jakuceni, jenž clonil před bránou, proti následné dorážce JURIJE PETROVA už byl ale bezmocný. Traktor využívá druhou ze tří přesilových her a ujímá se vedení 2:0! Asistence: Maxim Jakuceňa a Alexandr Pankov.
     
    14:32
    A znovu Maxim Jakuceňa, který si dojel pro novou hůl a tentokrát z mezikruží pálil střelou zápěstím přesně ke vzdálenější levé tyči, Andrej Karejev ovšem ani tentokrát nebyl překonán, když puk pravým betonem skvěle vyrazil!
     
    13:57
    Maxim Jakuceňa nádherně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, kde při střele zlomil hůl, a jeho následný pokus mířil přesně k pravé tyči, Andrej Karejev ale vytáhl senzační semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    13:35
    Dmitrij Pestunov byl v pravém rohu útočného pásma faulován Fjodorem Poliščukem a Traktor má k dispozici třetí přesilovou hru. Hostující hráč usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    13:13
    Traktor měl poskytnutou výhodu a Pavel Francouz okamžitě vystartoval na střídačku, aby podpořil zámek svého týmu!
     
    09:42
    Vladimir Děnisov si pomohl v obranném pásmu faulem, když svého protihráče podržel. Metallurg si zahraje první přesilovou hru a má šanci konečně pořádně prověřit Pavla Francouze.
     
    07:25
    Jurij Petrov na levém křídle vypálil od mantinelu a jeho střela těsně nad ledem mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Karejev ale vytáhl skvělý zákrok a pomocí lapačky s levým betonem jeho pokus zastavil!
    06:14 Dmitrij PESTUNOV - 1:0
     
    06:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jurij Petrov našel u levé tyče kolmou přihrávkou z vrcholu kruhu pro vhazování Paula Szczechuru, který se neukvapil se zakončením a nádhernou přihrávkou přes brankoviště přenesl hru doprava, kde si srovnal puk na hůl DMITRIJ PESTUNOV a z ostrého úhlu ho v poslední sekundě přesilové hry 5 na 3 poslal do odkryté brány. Asistence: Paul Szczechura a Jurij Petrov.
     
    05:40
    Alexandr Šarov se mezi dvěma protihráči krásně protáhl z levého kruhu pro vhazování před bránu a vzápětí byl zahákován Markem Skutarem. Domácí si zahrají přesilovou hru 5 na 3!
     
    04:15
    Kirill Semjonov v obranném pásmu zatáhl za záchranou brzdu a jednoho z hráčů Traktoru, který vyrážel do protiútoku, na pravé straně obranného pásma podrazil.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Pestunov (Szczechura, J. Petrov), 16. J. Petrov (Jakuceňa, Pankov)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz – Borodkin, N. Bělov, Děnisov, Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev, Žuldikov – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – J. Petrov, Černikov, Pankov – Pestunov, Peňkovskij, Afonasjevskij – Gubarev, Šarov, Zinovjev.
    Metallurg Novokuzněck: Karejev – Ljamkin, Pervyšin, Kuklev, Fatkullin, Viksna, Skutar, Michajlov, Arbuzov – Komaristyj, Solovjov, Zemčenko – Vicharev, Jazkov, K. Semjonov – R. Berdnikov, Poliščuk, Lebeděv – I. Musin, S. Butuzov, Taratuchin.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Jevgenij Gamalej. Čároví: Alexander Otmachov, Dmitry Golovjov

    Diváci: 7300
    bahis siteleri