Třinec – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 8:5 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 30.10.2016, 15:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:15 Lukáš PECH - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané snižují a dostávají se zpět do kontaktu s Oceláři! LUKÁŠ PECH dojel puk po sražené střele od Kudrny, natlačil se před bránu a napodruhé dotlačil kotouč bekhendem za Hrubcova záda. Pech uplatil svůj důraz v brankovišti a vrací Spartu do zápasu – 3:2! Asistence: Andrej Kudrna.
    38:01 Jakub PETRUŽÁLEK - 3:1
     
    38:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Necelé dvě minuty před koncem druhé periody navyšují Oceláři vedení! Marosz se protáhl po pravém křídle, objel padajícího obránce Sparty a přihrál před branku. Tam byl připraven JAKUB PETRUŽÁLEK, jenž poslal kotouč mezi betony přesunujícího se Pöpperleho – 3:1! Asistence: Rostislav Marosz.
    25:28 Jiří POLANSKÝ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři na startu první třetiny otáčejí skóre ve svůj prospěch! JIŘÍ POLANSKÝ zachytil propadlý kotouč a spolu s Irglem ujížděl do přečíslení proti Barinkovi. Obránce Sparty pokryl případnou přihrávku na Irgla, ale nechal Polanského vystřelit přesně k pravé tyči – 2:1! Asistence: Martin Adamský.
    21:33 Rostislav MAROSZ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají přesilovku a srovnávají stav utkání! Špirko přihrál před branku volnému ROSTISLAVU MAROSZOVI, který ale nevystřelil a zdálo se, že situaci prováhal. Jenže domácí útočník vrátil puk po kličce před branku a Nedomlel si jej srazil do vlastní brány – 1:1! Asistence: Rastislav Špirko, Josef Hrabal.
    13:47 Michal ČAJKOVSKÝ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    V dalším průběhu přesilovky už se sparťané usadili v útočné třetině a zaznamenali první branku! Formanova přihrávka prošla brankovištěm bez povšimnutí, ale MICHAL ČAJKOVSKÝ se po přistrčení od Vrány trefil od modré čáry přesně k pravé tyčce – 0:1! Asistence: Petr Vrána, Miroslav Forman.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Marosz (Špirko, Hrabal), 26. Polanský (Adamský), 39. Petružálek (Marosz) – 14. Čajkovský (P. Vrána, Forman), 49. Pech (Kudrna)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Nosek, Jank, Hrabal, M. Doudera, Kania, L. Doudera – Petružálek, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský, Polanský, Irgl (C) – Jašek, Špirko, J. Sýkora.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Mikuš, Čajkovský, Gernát, Kalina, Nedomlel, Piskáček, Barinka – Uher, P. Vrána, Forman – Klimek, J. Hlinka (C), Ihnačák – Kumstát, Pech, Kudrna – Černoch, Cingel, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Petr Úlehla, René Hradil – Petr Blümel, Marek Hlavatý

    Diváci: 4 922 (95 % celkové kapacity)
    bahis siteleri