Litoměřice – Kralupy n. Vltavou 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (4:1, 1:0, 1:0)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 30.10.2016, 10:00 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    48:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se dočkali dalšího gólového úspěchu a vedou už 6:1! Pavel Dudek s Jakubem Košťálem připravili ideální palebnou pozici pro TOMÁŠE KULHÁNKA, jenž se zblízka dnes trefil už podruhé! Asistence: Jakub Košťál, Pavel Dudek.
     
    34:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla hokejová nádhera, mladí Bruslaři rozebrali obranu svého soupeře do posledního šroubku! Tomáš Kulhánek přihrál na levou stranu Adamu Dvořákovi, jehož chirurgicky přesný pas našel před brankovištěm hůl JAKUBA KOŠŤÁLA, který neměl problém s tím, aby kotouč zametl do odkryté brány! Asistence: Adam Dvořák, Tomáš Kulhánek.
     
    16:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny využívá přesilovku a bere si zpět ztracené vedení o tři góly! Marek Kopic nabil na modrou čáru MICHALU KERBEROVI, který vystřelil a kotouč se ještě od pravého betonu gólmana Pachmana odrazil až do brány! Asistence: Marek Kopic.
     
    15:11
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Ale pozor, Jindřichův Hradec bleskově odpovídá a snižuje na rozdíl dvou branek! Tomáš Novák našel zpoza brány před brankovištěm úplně nepokrytého JIŘÍHO MICHALA, který zápěstím vypálil po ledě a trefil se přesně k levé tyčce brankáře Krále, jenž nestihl zasáhnout betonem! Asistence: Tomáš Novák.
     
    14:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už bude mít Vajgar hodně těžké, v Kotlině nabral už tříbrankové manko! Patrik Brdičko narýsoval parádní nahrávku do jízdy ADAMU RYBÁČKOVI, který si sjel až před bránu a v samostatném úniku vykoupal blafákem gólmana Pachmana! Asistence: Patrik Brdičko.
     
    13:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, domácí jdou rychle do trháku! Kotoču puitoval po ose Pavel Dudek – Jakub Košťál – TOMÁŠ KULHÁNEK, přičemž posledně jmenovaný už neměl problém s tím, aby zblízka došťouchl kotouč za rozhozeného gólmana Pachmana, jenž nebyl v dobrém postavení! Asistence: Jakub Košťál, Pavel Dudek.
     
    12:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale defenzivní hráz Jindřichova Hradce povolila a mladí Bruslaři se ujímají zaslouženého vedení! Adam Rybáček narýsoval z rohu útočného pásma krásný pas před brankoviště, kde už číhal zaparkovaný PATRIK BRDIČKO, jehož pohotová rána zapadla za Pachmanova záda! Asistence: Adam Rybáček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Brdičko (Rybáček), 14. Kulhánek (Košťál, Dudek), 15. Rybáček (Brdičko), 17. Kerber (Kopic), 35. Košťál (Dvořák, Kulhánek), 49. Kulhánek (Košťál, Dudek) – 16. Michal (Novák)


    BK Havlíčkův Brod: Král (30. Juřicová) – Dvořák "C", Horáček, D. Vacík, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Pachman (Plecer) – Zedníková, Kohout, Martinů, Kocar – Novák, Michal, Kupka, Klimeš, Baxa, Drbal, Mička, Kovaříček, Bašta "C"

    Rozhodčí: Jan Kubát – Vít Stehlík, Jan Blaha

    Diváci: 86
    bahis siteleri