Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Boston Bruins
Pátek 18.11.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Boston Bruins se v pátek v noci představí na ledě Minnesoty Wild, proti které se společně s dvěma nejproduktivnějšími hráči týmu Bradem Marchandem a Davidem Pastrňákem pokusí prodloužit sérii tří vítězství v řadě, která mu pomohla v západní konferenci k poslednímu osmému místu zajišťující účast v playoff.
     
    Minnesota Wild

    V bráně Minnesoty začne proti Bostonu podruhé v řadě Devan Dubnyk, který je po Tuukkovi Raskovi s průměrem 1,60 inkasované branky na zápas druhým nejlepším brankářem NHL a ve statistice úspěšnosti zákroků se dělí o druhé místo s Corey Pricem. Úspěšnost obou brankářů činí 94,8%. Minnesota v letošní sezóně inkasovala 29 gólů a s průměrem 1,93 gólu na zápas se pyšní nejlepší obranou NHL. Wild přivedli z Färjestadu útočníka Joela Erikssona Eka, který byl v roce 2015 draftován jako 20. hráč a v letošní sezóně strávil na ledě během devíti zápasů v průměru 10 minut a 7 sekund. Hlavní trenér Minnesoty Bruce Boudreau se ho rozhodl přeřadit do AHL, aby pokračoval ve svém vývoji a příští rok se vrátil lepší. Ze sestavy Wild může ale klidně vypadnout několik hráčů, takže jeho návrat může přijít dříve.
     
    Boston Bruins

    Útočník David Pastrňák vynechal poslední dva tréninky a do zápasu proti Minnesotě bohužel pro českého fanouška nenastoupí kvůli nezveřejněnému zranění. David Pastrňák je v letošní sezóně NHL s 10 góly nejlepším střelcem Bruins a se 14 body po Bradu Marchandovi druhým nejproduktivnějším hráčem týmu. Českého útočníka nahradí v první útočné formaci Riley Nash, který bude hrát po boku Brada Marchanda a Patrice Bergerona. Bruins vyhráli tři zápasy v řadě a jejich bilance během posledních devíti zápasů činí 7 výher a 2 prohry. Dokáže Boston svou sérii prodloužit?
     
    Vzájemné zápasy:

    26.10.16 Boston Bruins – Minnesota Wild 0:5
    13.02.16 Minnesota Wild – Boston Bruins 2:4
    20.11.15 Boston Bruins – Minnesota Wild 4:2
     
    Československá stopa v utkání

    Zdeno Chára (BOS) 1+3, +/- +12
    David Krejčí (BOS) 2+8, +/- -2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk – Suter (A), Dumba, Brodin, Folin, Reilly, Spurgeon – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Parise (A), Haula, Pominville – Z. Mitchell, Graovac, Stewart. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Riley Nash – Spooner, Krejčí, Backes (A) – Beleskey, D. Moore, Czarnik – Kuraly, Schaller, J. Hayes. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Brad Meier. Čároví: Lonnie Cameron, Brian Mach.
    Detailní porovnání útočníků Brada Marchanda a Ryana Sutera.

     
    Vítejte v Xcel Energy Center, kde právě dochází k představování domácích hokejistů Minnesoty Wild a po zaznění americké národní hymny bude vše připraveno k zahájení utkání, v němž Wild hostí Boston Bruins.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Puk dopadl na led a utkání mezi Minnesotou Wild a Bostonem Bruins mohlo začít. "Let's play hockey!"
     
    00:44
    Nino Niederreiter předvedl na levém křídle pěkné zaseknutí puku a Tuukka Rask si po jeho bekhendové střele připsal v dnešním utkání první úspěšný zákrok.
     
    00:56
    David Backes poslal zezadu na mantinel krosčekem Nina Niederreitera, což se nelíbilo projíždějícímu Christianovi Folinovi a do útočníka Bruins se bez respektu pustil, následná strkanice ale bitku nakonec nepřinesla. Folin dostal dvě minuty za hrubost, zatímco Backes za vražení na hrazení.
     
    02:06
    Jared Spurgeon se po rychlém protiútoku Wild po pravém křídle ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jenže se ocitl příliš blízko Tuukka Raska a do zakončení se nakonec nedostal.
     
    02:57
    Oba vyloučení kohouti jsou zpět na ledě a oba týmy hrají opět v plném počtu.
     
    03:19
    Zack Mitchell se dostal na pravém křídle ke střele, Tuukka Rask ale jeho pokus v pohodě ukryl ve své výstroji a přerušil hru.
     
    03:55
    Mitchellovo další nahození, tentokrát z levého křídla, se ze vzduchu sneslo do lapačky Tuukka Raska a na opačné straně neuspěl s nahozením Jared Spurgeon, jehož nahození z pravého křídla ukryl v lapačce připravený Devan Dubnyk.
     
    04:16
    Devan Dubnyk předvedl fantastický dvojitý zákrok, když nejprve nebezpečnou střelu Bruins z pravého kruhu pro vhazování vyrazil lapačkou a poté si poradil i s následnou dorážkou Brada Marchanda, který vyklepal jeho pravý beton!
     
    05:28
    Erik Haula zbytečně v útočném pásmu na levém křídle zahákoval zezadu Jimmyho Hayese a Boston Bruins si v dnešním utkání zahraje první přesilovou hru.
     
    05:46
    Patrice Bergeron si z pravého křídla vybruslil před bránu, kde se v blízkosti pravé tyče pokusil zakončit bekhendem, jenže puk mu sjel z čepele hole a v blízkosti levé tyče ho posílal z ničeho nic do odkryté brány Torey Krug, který se dostal ke kotouči jako slepý k houslím, Devana Dubnyka ale skvěle zastoupil Mikael Granlund, který střelu útočníka Bostonu vpádu fantasticky zablokoval!
     
    07:29
    Vyloučený Erik Haula naskočil zpět na led a je určitě hodně rád, že jeho zbytečný faul v útočném pásmu nebyl potrestán.
     
    08:35
    Zack Mitchell je v dnešním zápase hodně aktivní, jeho poslední střela z levého křídla ale zamířila vedle bližší levé tyče. Tukka Rask posedmé v dnešním zápase zatím zasahovat nemusel.
     
    09:38
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Za chvíli pokračujeme.
    Statistiky brankáře Bostonu, který má nejlepší čísla v celé NHL!

     
    09:43
    Boston Bruins se snažil vyrazit do útočného pásma po reklamní přestávce po pravém křídle, jeho akci ovšem zastavilo postavení mimo hru.
     
    10:22
    Eric Staal se ocitl před bránou po obrovské chybě Zdena Cháry ve velké brankové příležitosti, jenže ani nadvakrát nedokázal puk mezi betony Tuukka Raska protlačit do brány!
     
    11:17
    Tim Schaller v blízkosti pravé tyče Devana Dubnyka překonat nedokázal a po zákroku brankáře Wild přichází na řadu další krátká přestávka.
     
    11:36
    David Krejčí se na levé straně postavil do cesty Zachovi Parisemu a správně byl vyloučen za nedovolené bránění. První přesilovou hru si ve druhé polovině první části zahrají také Wild.
     
    12:07
    Patrice Bergeron vyrazil po pravé straně do rychlého protiútoku, který v oslabení zakončil střelou z kruhu pro vhazování. Jeho pokus letící těsně nad ledem byl ale nepřesný a zamířil vedle vzdálenější levé tyče.
     
    13:27
    Eric Staal se ocitl po krásné přihrávce svého spoluhráče zpoza brány mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci, jenže z blízkosti napálil puk pouze do hrudi Tuukka Raska!
     
    13:36
    Další šanci měl na holi Zach Parise, který posílal puk do brány z pravého kruhu pro vhazování, jeho střelu letící těsně nad ledem ale Tuukka Rask výtečně vyrazil levým betonem!
     
    14:26
    Torey Krug se na opačné straně ledové plochy snažil prolomit bezbrankové skóre, jeho bekhendovou střelu z otočky mířící ke vzdálenější levé tyči ale Devan Dubnyk skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    15:10
    Hra byla necelých pět minut před koncem přerušena a po krátké reklamní přestávce utkání opět pokračuje.
    Český útočník, který na poslední chvíli vypadl ze sestavy.

     
    16:33
    Bruins zkusili vypálit na pravém křídle od mantinelu, jenže jejich střela byla sražena mimo a Devan Dubnyk v bráně Wild zasahovat nemusel.
     
    17:26
    Jimmy Hayes si před vlastní bránou nepočínal zrovna fér, když Zacha Parise po přerušení hry udeřil do obličeje. Další zbytečné vyloučení, tentokrát na straně Bruins. Minnesota bude dohrávat úvodní část zápasu v přesilové hře.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:27
    Jimmy Hayes po vyhraném vhazování Davida Krejčího ve středním pásmu naskočil zpět na led a v první třetině se zřejmě žádného gólu nedočkáme.
     
    19:50
    Patrice Bergeron ještě zkusil vypálit z levého křídla, jeho pokus ale Devan Dubnyk bez problému ukryl v náručí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Zdeno Chára v úvodu utkání poměrně často chyboval, Bruins ale podržel nejlepší brankář NHL Tuukka Rask. Zahanbit se ovšem na druhé straně nenechal ani Devan Dubnyk, který předvedl také několik velice slušných zákroků. Souboj dvou nejlepších brankářů během úvodních dvaceti minut gól nepřinesl a oba týmy odchází do kabin za nerozhodného stavu. Skóre po první třetině. Minnesota Wild 0 Boston Bruins 0.
    Vyrovnaný počet střel, ale žádný gól. Taková byla první část.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 3:06.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-9; Zablokované střely: 2-4; Vhazování: 50%-50%; Hity: 3-5; Přesilové hry: 0/2-0/1; Trestné minuty: 4-6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    V Xcel Energy Center právě začala prostřední část zápasu, do které oba týmy vstupují za nerozhodného stavu 0:0 a není se čemu divit, když proti sobě dnes nastupují dva nejlepší brankáři NHL.
     
    20:59
    Mikael Granlund na levém křídle nabral slušnou rychlost a střelou letící těsně nad ledem mířil dobře ke vzdálenější pravé tyči, Tuukka Rask ale skvěle zasáhl levým betonem!
     
    21:16
    Wild krátce po vhazování tvrdě vypálili z pravého křídla a David Krejčí schytal nepříjemně tvrdou ránu Christiana Folina, jehož střela českého útočníka nepříjemně zasáhla nad pravé koleno! Krejčí ale bude zřejmě v pořádku.
     
    21:34
    Zach Parise zkusil na levé straně vypálit z ostrého úhlu, Tuukka Rask byl ale u své pravé tyče připraven a puk podržel.
     
    21:46
    Matt Dumba na vrcholu pravého kruhu pro vhazování dvakrát tvrdě vypálil, jeho první střelu ale fantasticky lapačkou vyrazil Tuukka Rask, zatímco druhá zamířila vedle vzdálenější levé tyče! Wild vstoupili do druhé třetiny zostra.
     
    22:17
    Jason Pominville se ocitl v blízkosti pravé tyče po nádherné přihrávce svého spoluhráče z levého křídla v obrovské šanci, jenže mezi betony Tuukka Raska z blízkosti nepropálil!
     
    23:08
    Sean Kuraly dostal dvouminutový trest za vysokou hůl a Minnesota má v úvodu třetí třetiny k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    23:36
    Mikael Granlund mohl z pravého kruhu pro vhazování posílat puk do prázdné brány a také tak učinil, jenže jeho pokus hokejkou srazil mimo skvěle postavený a clonící Zdeno Chára!
     
    24:59
    Bruins se podařilo vyhodit a vypadá to vypadá, že ani třetí přesilová hra Minnesoty dnes využita nebude.
     
    25:09
    Je tomu skutečně tak. Vyloučený Sean Kuraly už je zpět na ledě a Boston Bruins hraje v plném počtu.
     
    26:04
    John-Michael Liles na pravém křídle tvrdě vypálil z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou, jeho střela s příklepem ale byla zablokována a puk skončil v rohu ledové plochy.
     
    26:59
    Torey Krug šel za bránou dobře za nahozeným pukem, jako první u něj ovšem byl obránce Jonas Brodin.
     
    27:30
    Jared Spurgeon v pravém kruhu obranného pásma zaváhal a přišel o puk, jeden z hráčů Bostonu se ale do zakončení v blízkosti levé tyče nedostal, když nedokázal zpracovat skákavý puk.
     
    28:35
    Matt Dumba tvrdě vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho následný pokus skočil v ochranné síti. Na řadu přichází krátká reklamní přestávka, po které jsme za chvíli zpět.
     
    29:28
    Minnesota během dosavadního průběhu utkání vyslala na bránu soupeře o polovinu více střel a na střely na bránu vede 20-10.
     
    30:12
    Mikael Granlund se na pravém křídle snažil mezi dvojicí protihráčů protáhnout do šance, ve své snaze ale neuspěl a Bruins v klidu rozehráli.
     
    30:41
    John-Michael Liles z pravého křídla zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče a Wild vzápětí vyhodili puk na zakázané uvolnění.
    Mladý fanoušek se vzkazem, za který dostal podepsanou hůl.

     
    31:56
    Devan Dubnyk si během pár sekund připsal tři úspěšně zákroky, nejednalo se ovšem o žádnou nebezpečnou šanci Bruins.
     
    32:16
    Hra byla přerušena a necelých osm minut před koncem druhé třetiny přichází na řadu krátká reklamní přestávka, během které je skóre v Xcel Energy Center stále bezbrankové.
     
    32:40
    Wild zkusili prolomit bezbrankové skóre střelou z levého kruhu pro vhazování, Tuukka Rask měl ale dobrý výhled a v dnešním zápase si připsal podle oficiálních statistik 20. úspěšný zákrok.
     
    33:21
    Jared Spurgeon vyrazil po pravém křídle do rychlého protiútoku a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování se ho rozhodl sám zakončit tvrdou střelou s příklepem, jeho následná rána ale prosvištěla vedle vzdálenější levé tyče!
     
    34:36
    Bruins právě vstřelili branku, která nebyla uznána!

    David Backes si skvěle sjel před bránu a po tvrdé střele od modré čáry se puk od jeho levé brusle odrazil do brány. O tzv. kicking move se určitě nejednalo, a tak si Wild vzali Coach challenge kvůli postavení mimo hru, a zatím to vypadá tak, že gól uznaný nakonec nebude. Bruce Boudreau si poprvé v letošní sezóně vzal Coach Challenge a byl úspěšný, gól skutečně neplatí!
     
    35:11
    Jared Spurgeon zasáhl protihráče vysokou holí a Bruins měli po reklamní přestávce k dispozici přesilovou hru.
     
    36:17
    David Krejčí tvrdě vypálil od modré čáry a Devan Dubnyk toho příliš neviděl, přesto puk našel ve své výstroji.
     
    37:12
    Bruins sice udrželi útočné pásmo, mezitím ale Jared Spurgeon naskočil zpět na led a Wild hrají opět v pěti.
     
    38:14
    Jason Pominville se ocitl po nádherné diagonální přihrávce Jareda Spurgeona z pravého křídla v obrovské šanci, když měl před bránou dostatek času na to, aby si puk zpracoval a po zamíchání s ním z blízkosti zamířil do pravého horního rohu brány, Tuukka Rask ale přitáhl kotouč jako magnet a ukryl ho nadvakrát v lapačce!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Fanoušci Bostonu se necelých šest minut před koncem druhé třetiny radovali z gólu, David Backes ho ovšem dosáhl po střele od modré čáry, které předcházel ofsajd. Bruce Boudreau si vzal poprvé v letošní sezóně Coach challenge a byl úspěšný. Ani druhá třetina gól nenabídla a Devan Dubnyk s Tuukka Raskem zůstávají stále stoprocentní. Skóre po druhé třetině. Minnesota Wild 0 Boston Bruins 0.
    Wild byli ve druhé třetině střelecky aktivnější, gól ale nepadl.

     
    Třetí začne přibližně ve 4:05.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-17; Zablokované střely: 6-11; Vhazování: 60%-41%; Hity: 9-6; Přesilové hry: 0/3-0/2; Trestné minuty: 6-8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Boston vstoupil do třetí třetiny pořádně zostra a Devan Dubnyk musel zasahovat proti střele Toreyho Kruga z pravého křídla, situaci ale ustál a vzápětí si poradil i s dorážkou, která přišla z levého kruhu.
     
    41:49
    David Krejčí hned v úvodu třetí třetiny naskočil na led a tvrdá střela Christiana Folina, která ho nepříjemně zasáhla těsně nad koleno, naštěstí nemá následky.
     
    42:32
    Jason Zucker vypálil na levém křídle od mantinelu, jeho následná střela ale skončila v náručí připraveného Tuukka Raska, který přerušil hru a nepustil domácí k dorážce.
     
    43:42
    Brad Marchand vypálil z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Devan Dubnyk byl ale připraven a puk ukryl ve své lapačce.
     
    45:03
    Charlie Coyle vypálil na pravém křídle od mantinelu, jeho střela ale nenadělala Tuukovi Raskovi žádné problémy.
     
    45:57
    Matt Beleskey se po katastrofální rozehrávce Matta Dumby řítil do samostatného úniku, jenže Devan Dubnyk skvěle vyjel ze své brány a ve stylu Dominika Haška vpádu ukryl puk pod sebou! Brankář Minnesoty vytáhl úžasný zákrok.
     
    46:51
    Matt Dumba vzápětí přijel ke svému brankáři a po pohladil ho po masce, aby se mu omluvil. Bezbrankový stav nadále trvá a na řadě je krátká komerční přestávka.
     
    47:15
    Patrice Bergeron se snažil proniknout po pravém křídle do útočného pásma, jenže modrou čáru přejel později než Brad Marchand. Útok Bostonu zastavilo postavení mimo hru.
     
    47:53
    Brandon Carlo zkusil vypálit z levého křídla, jeho střela ale byla na přední tyči sražena mimo.
     
    48:12
    Eric Staal nahazoval puk na levém křídle od modré čáry před bránu na teč, ke které nakonec nedošlo a Tuukka Rask sevřenými betony kotouč vyrazil mimo.
     
    50:00
    Do konce utkání zbývá odehrát přesně 10 minut a zatím marně čekáme na gól, který by určil jeho vítěze.
     
    50:36
    Patrice Bergeron číhal před bránou po dobrém zákroku Devana Dubnyka se ale k dorážce nedostal.
     
    51:14
    Eric Staal mohl rozhodnout, když na pravém křídle nabral rychlost, jeho následná bekhendová střela z blízkosti ale zamířila nad!
     
    51:36
    Na opačné straně ledové plochy se ocitl ve slibné šanci Torey Krug, proti jeho střele z blízkosti levé tyče ale fantasticky zasáhl Devan Dubnyk a puk ukryl ve své výstroji! Skóre se nemění.
    Chris Stewart byl nabitý energií, dokáže třeba on rozhodnout?

     
    52:34
    Jason Zucker na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté u mantinelu napřáhl k jedovaté střele s příklepem, kterou Tuukka Rask po skvělém semaforu ukryl v lapačce!
     
    53:43
    Tim Schaller číhal před bránou, po dobrém zákroku Devana Dubnyka se ale k dorážce nedostal. Vzápětí se před bránou brankáře Minnesoty strhla menší potyčka, ale rozhodčí se vylučovat nerozhodli.
     
    54:11
    Jared Spurgeon tvrdě vypálil z pravého křídla a po odrazu puku od mantinelu za bránou Tuukka Raska to v hledišti jen zahučelo.
     
    55:18
    Erik Haula zkusil vypálit na pravém křídle přes jednoho z hráčů Bostonu, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    55:35
    Torey Krug vypálil ve středu útočného pásma od modré čáry a Devan Dubnyk uprostřed brány našel puk ve svém náručí.
     
    56:39
    David Krejčí číhal před bránou, puk se mu ale mezi tři tyče usměrnit nepodařilo.
     
    57:30
    Jason Pominville se pokusil rozhodnout střelou z pravého křídla, jeho následný pokus ale skončil v ochranné síti.
     
    58:10
    V Xcel Energy Center stále marně čekáme na úvodní gól a vypadá to vypadá, že ani jeden z brankářů během normální hrací doby dnes neinkasuje.
     
    58:50
    Mikael Granlund v blízkosti levé tyče zkusil vypálit z ostrého úhlu, jeho následná střela ale zamířila mimo.
     
    59:00
    Do konce normální hrací doby zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND krásně vyjel zpoza brány a na pravém křídle z úhlu nahodil puk před bránu, kde se kotouč od brusle Adama McQuaida odrazil vedle pravého betonu Tuukka Raska do brány. Wild vedou těsně před koncem 1:0! Asistence: Jonas Brodin a Christian Folin.
    59:15 Mikael GRANLUND - 1:0
     
    59:27
    Tuukka Rask naskočil na střídačku a Boston Bruins to zkouší bez brankáře, nic jinému mu už ani nezbývá.
     
    Konec zápasu.
    Devan Dubnyk dovedl Wild k těsnému vítězství nad Bostonem.

     
    V Xcel Energy Center se čekalo na gól až do samotného závěru a dlouho to vypadalo, že souboj dvou nejlepších brankářů NHL skončí po normální hrací době remízou, 45 sekund před koncem zápasu ale rozhodl o vítězství Minnesoty Mikael Granlund. Oba brankáři odchytali fantastické utkání, čisté konto ale nakonec udržel pouze Devan Dubnyk. Konečný výsledek. Minnesota Wild 1 Boston Bruins 0.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 29-25; Zablokované střely: 15-18; Vhazování: 57%-43%; Hity: 13-12; Přesilové hry: 0/3-0/2; Trestné minuty: 6-8.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Devan Dubnyk (MIN) 25 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Tuukka Rask (BOS) 28 zák., 1 gól, 96,6%
    3. Mikael Granlund (MIN) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    David Krejčí (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:06
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 23:22 (05:06:37)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 60. Mikael Granlund (Brodin, Folin)


    Minnesota Wild: Dubnyk – Suter (A), Dumba, Brodin, Folin, Reilly, Spurgeon – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Parise (A), Haula, Pominville – Z. Mitchell, Graovac, Stewart. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Riley Nash – Spooner, Krejčí, Backes (A) – Beleskey, D. Moore, Czarnik – Kuraly, Schaller, J. Hayes. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Brad Meier. Čároví: Lonnie Cameron, Brian Mach

    Diváci: 18 744
    bahis siteleri