Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Boston Bruins
Pátek 18.11.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Tuukka Rask naskočil na střídačku a Boston Bruins to zkouší bez brankáře, nic jinému mu už ani nezbývá.
    59:15 Mikael GRANLUND - 1:0
     
    59:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND krásně vyjel zpoza brány a na pravém křídle z úhlu nahodil puk před bránu, kde se kotouč od brusle Adama McQuaida odrazil vedle pravého betonu Tuukka Raska do brány. Wild vedou těsně před koncem 1:0! Asistence: Jonas Brodin a Christian Folin.
     
    52:34
    Jason Zucker na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté u mantinelu napřáhl k jedovaté střele s příklepem, kterou Tuukka Rask po skvělém semaforu ukryl v lapačce!
     
    51:36
    Na opačné straně ledové plochy se ocitl ve slibné šanci Torey Krug, proti jeho střele z blízkosti levé tyče ale fantasticky zasáhl Devan Dubnyk a puk ukryl ve své výstroji! Skóre se nemění.
     
    51:14
    Eric Staal mohl rozhodnout, když na pravém křídle nabral rychlost, jeho následná bekhendová střela z blízkosti ale zamířila nad!
     
    45:57
    Matt Beleskey se po katastrofální rozehrávce Matta Dumby řítil do samostatného úniku, jenže Devan Dubnyk skvěle vyjel ze své brány a ve stylu Dominika Haška vpádu ukryl puk pod sebou! Brankář Minnesoty vytáhl úžasný zákrok.
     
    38:14
    Jason Pominville se ocitl po nádherné diagonální přihrávce Jareda Spurgeona z pravého křídla v obrovské šanci, když měl před bránou dostatek času na to, aby si puk zpracoval a po zamíchání s ním z blízkosti zamířil do pravého horního rohu brány, Tuukka Rask ale přitáhl kotouč jako magnet a ukryl ho nadvakrát v lapačce!
     
    35:11
    Jared Spurgeon zasáhl protihráče vysokou holí a Bruins měli po reklamní přestávce k dispozici přesilovou hru.
     
    34:36
    Bruins právě vstřelili branku, která nebyla uznána!

    David Backes si skvěle sjel před bránu a po tvrdé střele od modré čáry se puk od jeho levé brusle odrazil do brány. O tzv. kicking move se určitě nejednalo, a tak si Wild vzali Coach challenge kvůli postavení mimo hru, a zatím to vypadá tak, že gól uznaný nakonec nebude. Bruce Boudreau si poprvé v letošní sezóně vzal Coach Challenge a byl úspěšný, gól skutečně neplatí!
     
    33:21
    Jared Spurgeon vyrazil po pravém křídle do rychlého protiútoku a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování se ho rozhodl sám zakončit tvrdou střelou s příklepem, jeho následná rána ale prosvištěla vedle vzdálenější levé tyče!
     
    23:36
    Mikael Granlund mohl z pravého kruhu pro vhazování posílat puk do prázdné brány a také tak učinil, jenže jeho pokus hokejkou srazil mimo skvěle postavený a clonící Zdeno Chára!
     
    23:08
    Sean Kuraly dostal dvouminutový trest za vysokou hůl a Minnesota má v úvodu třetí třetiny k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    22:17
    Jason Pominville se ocitl v blízkosti pravé tyče po nádherné přihrávce svého spoluhráče z levého křídla v obrovské šanci, jenže mezi betony Tuukka Raska z blízkosti nepropálil!
     
    21:46
    Matt Dumba na vrcholu pravého kruhu pro vhazování dvakrát tvrdě vypálil, jeho první střelu ale fantasticky lapačkou vyrazil Tuukka Rask, zatímco druhá zamířila vedle vzdálenější levé tyče! Wild vstoupili do druhé třetiny zostra.
     
    21:16
    Wild krátce po vhazování tvrdě vypálili z pravého křídla a David Krejčí schytal nepříjemně tvrdou ránu Christiana Folina, jehož střela českého útočníka nepříjemně zasáhla nad pravé koleno! Krejčí ale bude zřejmě v pořádku.
     
    20:59
    Mikael Granlund na levém křídle nabral slušnou rychlost a střelou letící těsně nad ledem mířil dobře ke vzdálenější pravé tyči, Tuukka Rask ale skvěle zasáhl levým betonem!
     
    17:26
    Jimmy Hayes si před vlastní bránou nepočínal zrovna fér, když Zacha Parise po přerušení hry udeřil do obličeje. Další zbytečné vyloučení, tentokrát na straně Bruins. Minnesota bude dohrávat úvodní část zápasu v přesilové hře.
     
    14:26
    Torey Krug se na opačné straně ledové plochy snažil prolomit bezbrankové skóre, jeho bekhendovou střelu z otočky mířící ke vzdálenější levé tyči ale Devan Dubnyk skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    13:36
    Další šanci měl na holi Zach Parise, který posílal puk do brány z pravého kruhu pro vhazování, jeho střelu letící těsně nad ledem ale Tuukka Rask výtečně vyrazil levým betonem!
     
    13:27
    Eric Staal se ocitl po krásné přihrávce svého spoluhráče zpoza brány mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci, jenže z blízkosti napálil puk pouze do hrudi Tuukka Raska!
     
    11:36
    David Krejčí se na levé straně postavil do cesty Zachovi Parisemu a správně byl vyloučen za nedovolené bránění. První přesilovou hru si ve druhé polovině první části zahrají také Wild.
     
    10:22
    Eric Staal se ocitl před bránou po obrovské chybě Zdena Cháry ve velké brankové příležitosti, jenže ani nadvakrát nedokázal puk mezi betony Tuukka Raska protlačit do brány!
     
    05:46
    Patrice Bergeron si z pravého křídla vybruslil před bránu, kde se v blízkosti pravé tyče pokusil zakončit bekhendem, jenže puk mu sjel z čepele hole a v blízkosti levé tyče ho posílal z ničeho nic do odkryté brány Torey Krug, který se dostal ke kotouči jako slepý k houslím, Devana Dubnyka ale skvěle zastoupil Mikael Granlund, který střelu útočníka Bostonu vpádu fantasticky zablokoval!
     
    05:28
    Erik Haula zbytečně v útočném pásmu na levém křídle zahákoval zezadu Jimmyho Hayese a Boston Bruins si v dnešním utkání zahraje první přesilovou hru.
     
    04:16
    Devan Dubnyk předvedl fantastický dvojitý zákrok, když nejprve nebezpečnou střelu Bruins z pravého kruhu pro vhazování vyrazil lapačkou a poté si poradil i s následnou dorážkou Brada Marchanda, který vyklepal jeho pravý beton!
     
    00:56
    David Backes poslal zezadu na mantinel krosčekem Nina Niederreitera, což se nelíbilo projíždějícímu Christianovi Folinovi a do útočníka Bruins se bez respektu pustil, následná strkanice ale bitku nakonec nepřinesla. Folin dostal dvě minuty za hrubost, zatímco Backes za vražení na hrazení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 60. Mikael Granlund (Brodin, Folin)


    Minnesota Wild: Dubnyk – Suter (A), Dumba, Brodin, Folin, Reilly, Spurgeon – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Parise (A), Haula, Pominville – Z. Mitchell, Graovac, Stewart. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Riley Nash – Spooner, Krejčí, Backes (A) – Beleskey, D. Moore, Czarnik – Kuraly, Schaller, J. Hayes. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Brad Meier. Čároví: Lonnie Cameron, Brian Mach

    Diváci: 18 744
    bahis siteleri