Poprad – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.) | Zvolen – Martin 2:4 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (po pr.) | Nitra – Nové Zámky 7:4 (kon.)
konec
HC Košice
7:4 (2:3, 4:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 18.11.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    V Košiciach pokračuje Tipsport liga svojím ďalším kolom, v rámci ktorého si sily zmerajú domáci HC Košice a navrátilec v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska – MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC Košice sa vráti po zápase na pôde Banskej Bystrici na domáci ľad v pozícii druhého celku tabuľky. Východniarom patrí priebežné strieborné miesto so ziskom 45 bodov z 21 odohraných zápasov,pričom ich skóre činí pomer 81:45. Na prvú Banskú Bystricu majú Košičania 4-bodovú stratu, avšak jedným dychom musíme dodať, že celok zo stredného Slovenska má o 1 odohraný zápas viac.

    Posledné 3 zápasy Košíc:

    MHC Martin – HC Košice 3:4 sn
    HC Košice – HK Poprad 1:2
    HC 05 Banská Bystrica – HC Košice 2:3


    MHK 32 Liptovský Mikuláš. Celok z Liptova, ktorý nie je pre hokejovú stálicu žiadnou neznámou, prežíva vcelku vydarený návrat do najkvalitnejšej hokejovej súťaže Slovenska. Tím zložený predovšetkým z ostrieľaných ťahúňov a doplnený o niekoľko dravých mladíkov momentálne právom okupuje 5. priečku tabuľky, ktorá ho tak v tejto chvíli posúva do play-off. Liptáci majú pritom na svojom konte rovných 30 bodov, a to za 8 výhier, 2 víťazstvá po predĺžení, respektíve samostatných nájazdoch, 2 dvojbodové zápasy a 9 prehier. Skóre Mikuláša činí pomer 56:63.

    Posledné 3 zápasy Liptovského Mikuláša:

    HKM Zvolen – MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:4 pp
    MsHK Žilina – MHK 32 Liptovský Mikuláš 7:3
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Nitra 2:4

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Matejka, Dudáš, Šmach, Šedivý, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – Bartoš, Klíma, Varga – Šoltés, Hruška

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy (Križan) – Šiška, Makovský, Mezovský, Nádašdi, Moravčík, Kadlubiak, Oravec, Bobček – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uram, Sukeľ, Kriška – Laco, Piatka, Faith – Kabáč, Stümpel, Števuliak

    Rozhodca: Snášel – Gajan, Smrek.
     
    Vážení priaznivci slovenského hokeja, srdečne vás vítam pri sledovaní priameho prenosu zo zápasu Košíc a Liptovského Mikuláša, ktorý sa začne o niekoľko desiatok minút. Domáci doň vstúpia v snehovo bielych dresoch, hostia z Liptova si so sebou priniesli červenú sadu dresov. Oba celky sa v tejto chvíli rozcvičujú na ľadovej ploche.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na svojich modrých čiarach, my si ešte počkáme na hymnu Slovenskej republiky. Po jej odznení už nebude začiatku stretnutia stáť nič v ceste.
    Steel aréna počas hymny Slovenskej republiky
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Úvodné buly bolo vhodené, puk sa dostal po krátkom zápolení v stredovom kruhu na hokejky domácich hráčov. Tí sa s ním pokúsia čo najrýchlejšie presunúť pred bránku svojho súpera a prípadne ju aj ohroziť.
     
    00:33
    Makovský sa snažil o nahodenie puku k bránke súpera, avšak zámer mu nevyšiel. Naopak, Liptáci sa museli mať na pozore, keďže ich súper založil po pravom krídle prvú útočnú akciu zápasu. Na jej konci bol Bartánus, ten ale Nagya neohrozil.
     
    00:34
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Uram – 2 min., hákovanie).
     
    01:00
    Košičania sa mohli ešte v prvej minúte ujať vedenia! Domáci si zaujímavo rozhodili obranu súpera, poslali puk na modrú čiaru a odtiaľ následne tvrdú ranu. Puk ešte chcel tečovať dobre postavený Dudáš, avšak Nagy ho napokon podržal.
     
    01:46
    Košice dali gól!
    Košičania vyvinuli na svojho súpera počas presilovky zdrvujúci tlak a zaslúžene sa ujali vedenia. Po jednej zo striel sa teraz puk poriadne poodrážal, na čo už nedokázal Nagy zareagovať. RADIM HRUŠKA mal tak pred sebou ľahkú úlohu. Asistencie: Peter Boltun, Radek Deyl.
    01:46 Radim HRUŠKA - 1:0
     
    02:30
    Liptovský Mikuláš sa dopustil zakázaného uvoľnenia, Košičania sa vrátia pred Nagya.
     
    03:45
    Suja si pri mantineli puk niekoľkokrát vymenil s Bartánusom aj Bicekom, avšak finálna prihrávka smerovala na pozornú defenzívu hostí. Tá umožní spoluhráčom prestriedať.
     
    04:00
    Zaujímavá situácia pred Nagyom. Milý najskôr našiel za bránkou Hričinu, ktorý ešte pred bránkoviskom našiel krížnou prihrávkou Boltuna. Strela napokon ostala na defenzíve súpera. Celá akcia sa však ukončila hvizdom arbitra, ktorý videl postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    04:48
    Šoltés si teraz razil cestu cez Bobčeka, ktorý pred ním pomerne dlho cúval, avšak obranca Liptovského Mikuláša svojou čepeľou húževnatému útočníkovi Košíc puk predsa len vypichol.
     
    05:37
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Deyl – 2 min., držanie).
     
    05:50
    Košičania puk v úvode hry v početnej nevýhode odpálili.
     
    06:30
    Tibor Varga teraz poriadne nahneval Liptákov, až s trojicou z nich si totiž dokázal niekoľko desiatok sekúnd robiť, čo sa mu zachcelo.
     
    06:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš sa k puku napokon predsa len dostal, zašiel s ním k bránke Habala a tam už dokázal skórovať. Učinil tak skúsený JURAJ FAITH. Oba celky tak svoju prvú presilovku využili. Asistencie: Matúš Sukeľ, Marek Uram.
    06:48 Juraj FAITH - 1:1
     
    07:58
    Pokračujeme v aktívnom hokeji z oboch strán, puk majú v tejto chvíli na svojich hokejkách domáce Košice. Budeme zvedaví na to, čo sa im podarí vymyslieť smerom dopredu.
     
    08:20
    Šiška sa snažil využiť fakt, že domáci potrebovali po dlhšom čase prestriedať počas hry a krížnou prihrávkou hľadal spoluhráča, avšak táto kombinácia presná nebola.
     
    08:36
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    08:42
    Liptovský Mikuláš si tak zahrá v početnej výhode po druhýkrát. Prvú presilovku hostia využili, preto môžu byť nasledujúce dve minúty poriadne zaujímavé.
     
    09:00
    Košičania ale puk posielajú cez všetky čiary.
     
    09:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš využíva aj druhú presilovú hru v zápase a ujíma sa vedenia. Liptáci vymysleli parádnu akciu, na konci ktorej stál MATÚŠ SUKEĽ. Na toho teraz domáci trestuhodne zabudli. Asistencie: Marek Uram, Martin Kriška.
    09:14 Matúš SUKEĽ - 1:2
     
    09:40
    Na ťahu sú tak opäť domáci.
     
    10:05
    Šikovný teč v podaní Šoltésa, ktorý teraz bekhendom svojej hokejky usmernil strieľanú prihrávku od modrej na pravý betón Adama Nagya.
     
    10:45
    Košice dali gól!
    Tak v Košiciach sa dnes dejú veci, metropola východu prináša krásne góly v krátkom časovom slede! O jeden taký sa postaral aj JAKUB SUJA, ktorý obkorčuľoval súpera a nádhernou strelou švihom nasadil Nagyovi nechytateľný „teplomer“. Asistencie: Tibor Varga, Marek Bartánus.
    10:45 Jakub SUJA - 2:2
     
    11:25
    Hra bola vykázaná do stredného pásma, následné buly pre Košice.
     
    11:58
    Bartoš v individuálnom úniku faulovaný, samostatný nájazd pre Košice!
     
    11:58
    Bartoš to nemyslel vôbec zle, svoju strelu chcel umiestniť pod vyrážačku a ponad betón Adama Nagya, avšak gólman si pripísal výborný zákrok.
    11:58 Adam Nagy vychytal trestné strieľanie Petra Bartoša
     
    12:48
    Pokračujeme tak za stavu 2:2.
     
    13:04
    Oba celky potrebovali počas hry prestriedať, Piatka tak odpálený puk zbieral pred Nagyom. Hra v tejto chvíli mierne stratila na svojom tempe.
     
    13:27
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Vašíček – 2 min., držanie).
     
    13:30
    Tretia početná výhoda Liptákov. Predošlé dve využili, ako sa im bude dariť v tejto?
     
    14:00
    Hostia sa držia pred bránkou svojho súpera a roztáčajú tam rýchly presilovkový kolotoč. Zatiaľ tomu ale chýba presnejšie zakončenie.
     
    14:30
    Košičania sa navyše puku zmocnili a niekoľkokrát ho odpálili cez všetky čiary. Táto presilová hra zatiaľ Liptovskému Mikulášu príliš nevychádza.
     
    15:10
    Všetko sa ale veľmi rýchlo zmenilo. V dobrej šanci sa totiž ocitol skúsený Marek Uram, ktorý sa snažil prekonať Vladislava Habala, avšak neúspešne. Pokračujeme za nerozhodného stavu.
     
    15:30
    Košičania medzičasom v plnom počte.
     
    16:00
    Domáci hokejisti chceli zaloziť ďalšiu zo svojich mnohých útočných akcií, avšak Jakub Suja sa pri zadnom mantineli nešťastne pošmykol a o puk prišiel. Protiútok pre hostí.
     
    16:08
    A napokon z toho bola poriadne nebezpečná situácia! Obrana Košíc totiž vyprodukovala obrovskú chybu, po ktorej sa s pukom pred Habalom ocitla až trojica hráčov v červenom. Skvelá lapačka Habala domácich podržala.
     
    17:04
    Bežia posledné tri minúty prvej tretiny, uvidíme, či sa ešte na ľadovej ploche udeje niečo zaujímavé.
     
    17:58
    Aktívny Juraj Milý znemožnil súperovi rozohrať a založil tak aj útočnú akciu Košíc, avšak puk sa na niekoľko sekúnd zašliapol na zadnom mantineli a odtiaľ ho už Liptáci dokázali upratať do bezpečia.
     
    18:44
    Jiří Bicek puk skúsene prebral v strednom pásme, urobil s ním niekoľko kľučiek, dostal sa do pozície pravého krídla a odtiaľ nepríjemne zakončil. Táto rana skončila v lapačke Nagya, každopádne sympatická snaha stále húževnatého útočníka.
     
    18:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ešte pred prestávkou prichádza gól Liptovského Mikuláša, ktorý po tretíkrát prekonáva Habala a do šatne pôjde pravdepodobne s psychickou výhodou. Do listiny strelcov sa zapísal JOZEF STÜMPEL.
    18:52 Jozef STÜMPEL - 2:3
     
    19:55
    Bežia posledné sekundy, už sa nič neudeje.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina zápasu sa skončila, máme za sebou úvodných 20 minút rýchleho hokeja, ktorý priniesol niekoľko zaujímavých momentov z oboch strán. Aj preto svieti na interaktívnej „kocke“ priebežný stav 2:3.

    Pomer striel po 1. tretine: 8:13

    Druhá tretina sa začne približne o 18:25.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:18
    Úvodné buly druhej tretiny je už minulosťou, začala sa prostredná časť riadnej hracej doby. Puk sa aj tentokrát dotkol domácej hokejky, a tak si ho na svoje čepele preberajú Košičania.
     
    20:48
    Pomerne rýchlo sa domáci hokejisti dopustili zakázaného uvoľnenia, aj preto sa prvá minúty druhej tretiny odohrávala v ich obrannom pásme. Tam však neprišlo k žiadnemu zaujímavému momentu.
     
    21:09
    Domáci hráči si puk niekoľkokrát vymenili za bránkou Nagya, odkiaľ sa ho následne snažili potiahnuť pred tri žrde, avšak to sa im nepodarilo. Pokračovať ale budú vhadzovaním v útočnej tretine.
     
    21:30
    Pred Adamom Nagyaom teraz prišlo k poriadne neprehľadnej situácii, po ktorej mohli hostia pokojne kapitulovať. Napokon sa tak nestalo.
     
    21:50
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Moravčík – 2 min., podrazenie).
     
    22:10
    Košičania sú usadení v útočnej tretine, kde sa snažia roztočiť presilovkový kolotoč.
     
    22:39
    Zaujímavá akcia vedená Marekom Bartánusom, ktorý si nakorčuľoval na pravé krídlo a napokon aj sám zakončil. Nagy puk zrazil hruďou a jeho spoluhráči ho už následne upratali.
     
    23:16
    Domáci sú opäť v pásme, druhá tretina prináša rýchly hokej, ktorý sa neustále prelieva z jednej strany klziska na tú druhú.
     
    23:30
    Ešte niekoľko presilovkových sekúnd pre Košice, domáci už ale zrejme tretí gól nepridajú.
     
    23:41
    Napokon z toho bolo ešte niekoľko zaujímavých streleckých zakončení, avšak Adam Nagy je dnes výraznou postavou, čo opäť potvrdil a svojich spoluhráčov podržal.
     
    24:19
    Moravčík sa medzičasom vrátil na ľadovú plochu, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    24:55
    Kabáč síce vyhral korčuliarsky súboj s Ondřejom Šmachom, avšak puk zachytil len na zadnom mantineli, odkiaľ ho už skúsený český obranca hrať nenechal. Košičania si dobre plnia defenzívne povinnosti.
     
    25:09
    Liptovský Mikuláš sa dopustil zakázaného uvoľnenia, vhadzovať sa bude po ľavici Adama Nagya.
     
    25:30
    Habal zahral palicou na Dudáša, ktorý ale nemal potrebnú rýchlosť, o puk prišiel a napokon z toho bolo aj niekoľko dobrých zakončení z bezprostrednej blízkosti gólmana.
     
    25:39
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., sekanie).
     
    26:10
    Liptáci sú v pásme a roztáčajú presilovkový kolotoč. Zatiaľ je to ale bez strely.
     
    26:48
    A tak to na istý čas aj ostalo, Košičania totiž puk popri mantineli niekoľkokrát poslali až na odvrátenú stranu klziska, kde sa snažil hokejkou zahrať Nagy.
     
    27:17
    Táto presilovka Liptákom príliš nevychádza, hostia sa zatiaľ nedostali k streleckému zakončeniu, ktoré by priamo ohrozilo Habala. Domáci hokejisti svojho súpera dobre vytláčajú do takzvaného bezpečného priestoru.
     
    27:40
    Tentokrát to ale bolo poriadne zaujímavé! Od modrej čiary prišla akási strieľaná prihrávka, po ktorej sa natiahol Rudolf Huna. Ten nechal v rozkľaku vyniknúť fantastického Habala.
     
    27:59
    Košice dali gól!
    Následná útočná akcia Košíc si gól jednoducho pýtala. Domáci hokejisti sa totiž dostali do úniku troch proti jednému, ktoré využil skúsený matador PETER BARTOŠ. Ten si tak napravil chuť pri pokazenom trestnom strieľaní. Asistencie: Jakub Suja, Lukáš Matejka.
    27:59 Peter BARTOŠ - 3:3
     
    29:00
    Začíname tak prakticky opäť od nuly.
     
    30:09
    Medzičasom môžeme skonštatovať, že sa hra preniesla do druhej polovice svojej riadnej hracej doby, Zatiaľ nasvedčuje všetko tomu, že sa v Košiciach môžeme pokojne dočkať aj predĺženia.
     
    30:35
    Nádherný pas Matejku spred Habala až na útočnú modrú našiel Biceka, ktorý ale nemal potrebnú rýchlosť, a tak sa ešte krížnou prihrávkou pokúšal vysunúť svojho spoluhráča. Neúspešne.
     
    31:48
    Košičanov tretí gól nakopol a v týchto minútach sa často zdržiavajú pred Adamom Nagyom, ktorý musí byť permanentne v pozore.
     
    32:30
    Obraz hry sa po niekoľkých sekundách opäť trochu vyrovnal, avšak skúsený Rudolf Huna nemal dostatočnú rýchlosť na to, aby dokázal vysunúť jedného zo svojich bratov. Ani Róbert, ani Richard sa tak k puku nedostali.
     
    33:12
    Košice dali gól!
    Gól Košíc sa dal viac-menej očakávať, napokon, predchádzal mu pomerne veľký tlak zo strany domácich hokejistov. Do listiny strelcov sa zapísal aktívny TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie: Peter Boltun, Juraj Milý.
    33:12 Tomáš HRIČINA - 4:3
     
    34:09
    Košičania tak opäť vedú. Budeme zvedaví na reakciu Liptákov, ktorí majú rozhodne potrebné kvality na to, aby sa ešte do zápasu dostali.
     
    34:12
    Košice dali gól!
    Zdá sa ale, že domácim to tam začína padať! Ďalší gól v sieti Adama Nagya, Košičania odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch presných zásahov. To všetko pritom v priebehu niekoľkých sekúnd. Po dlhšom čase sa do listiny strelcov zapísal aj obranca RADEK DEYL. Asistencia: Jiří Vašíček.
    34:12 Radek DEYL - 5:3
     
    34:47
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrime, gólový uragán Košičanov z druhej polovice druhej tretiny, zdá sa, vymazáva sen hostí o bodovom zápise. Tribúny i svojich spoluhráčov rozjasal TOMÁŠ KLÍMA. Asistencie: Peter Bartoš, Tibor Varga.
    34:47 Tomáš KLÍMA - 6:3
     
    34:47
    Zmena v bránke hostí! Adam Nagy odchádza na striedačku, priestor medzi tromi žrďami prenechá skúsenému Karolovi Križanovi.
     
    35:00
    Do konca druhej tretiny ostáva posledných 5 minút.
     
    35:37
    Mladý Sukeľ sa teraz súpera rozhodne nezľakol a rozdal si s ním niekoľko postrčení pri mantineli. Do celej situácie sa ešte trochu zbytočne priplietol Marek Uram.
     
    36:48
    Hra mierne stratila na svojom tempe. Optickú prevahu majú aj naďalej domáce Košice, ktoré smerujú za víťazstvom a ďalším trojbodovým zápisom do tabuľky.
     
    37:20
    Šmach skúsene na útočnú modrú, tam ale bola akcia Košíc takticky mimoriadne dobre pribrzdená Liptákmi. Pekný športový moment.
     
    38:48
    Dudáš so Sujom zastavili útočné snaženie hostí. Puk sa následne dostal k Bartošovi, ktorý chcel rozohrať na opačnú stranu klziska, avšak urobil tak so značným oneskorením. Skúsený útočník mal totiž ťažké nohy a nevedel sa pohnúť z miesta.
     
    39:47
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ró. Huna – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    39:47
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ri. Huna – 2 min., nešportové správanie).
     
    39:55
    Bežia posledné sekundy druhej tretiny, s najväčšou pravdepodobnosťou sa už pred prestávkou neudeje nič podstatné.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Z dnešného zápasu uplynulo už 40 minút, a teda dve tretiny. Pred poslednou časťou riadnej hracej doby platí priebežný stav 6:3 a preto budeme zvedaví na to, či ešte tretia tretina prinesie niečo zaujímavé.

    Pomer striel po 2. tretine: 28:21

    Tretia tretina sa začne približne o 19:17.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Úvodné buly tretej tretiny bolo vhodené, stretnutie sa prenieslo do poslednej časti riadnej hracej doby. Budeme zvedaví na to, či pôjde zároveň aj o poslednú časť samotného zápasu.
     
    40:39
    Košičania pokračujú v presilovke piatich proti trom, jedna z ich striel bola zrazená na ochrannú sieť.
     
    41:09
    Košičania sa držia v pásme svojho súpera, obetaví Liptáci zatiaľ ich zdrvujúcemu tlaku odolávajú.
     
    42:14
    S niekoľkými dobrými strelami sa tam ocitol Jiří Bicek, avšak jeho pokusy v sieti neskončili. Liptovský Mikuláš už s piatimi korčuliarmi na ľadovej ploche.
     
    42:58
    Filip Mezovský sa snažil naštartovať útočné motory hostí, avšak spoluhráči jeho zámer absolútne nepochopili a puk nechali prepadnúť na čepele domácich.
     
    43:44
    Pokračujeme v aktívnom hokeji z oboch strán, oproti predošlým dvom tretinám ale vidíme pomerne málo streleckých pokusov. O väčšinu z nich sa pritom postarali domáci hokejisti.
     
    44:10
    Andrej Laco odchádzal z ľadovej plochy za mohutného potlesku domácich tribún mierne otrasený. Veríme, že bude krídelník tretej lajny v poriadku.
     
    44:22
    Priznám sa, že teraz absolútne netuším, prečo sa Bobček pustil do Hričinu, každopádne, jeho priľahnutie súpera na klzisku nebolo vôbec športové. Obaja kohúti odídu na trestnú lavicu.
     
    44:22
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Bobček – 2 min., hrubosť + 2 min., hrubosť).
     
    44:22
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., krosček + 2 min., hrubosť).
     
    45:55
    Košičania sa usadili v pásme svojho súpera, avšak presnejšie zakončiť nedokázali.
     
    46:33
    Hostia sa pokúšali o rýchle prenesenie hry na opačnú stranu klziska, avšak dopustili sa len zakázaného uvoľnenia. Pokračovať tak budeme buly po ľavici Karola Križana.
     
    46:33
    Gólman ostal na moment bez brankárskej masky, tá si musela prejsť drobnou úpravou. Cenné sekundy pre Liptovský Mikuláš, ktorý opätovne nazbieral sily do ďalšieho priebehu stretnutia.
     
    46:48
    Bolo z toho ale len ďalšie zakázané uvoľnenie v neprospech celku z Liptova. Až príliš unáhlene teraz hostia puk odpálili cez všetky čiary.
     
    47:45
    Suja rozohral na modrú čiaru, strela odtiaľ bola veľmi nepresná. K puku sa ale dostal Bicek, ktorý je dnes poriadne hladný po góle, avšak ani tentokrát nedokázal hrací predmet zasunúť do siete. Znemožnil mu to Križan.
     
    48:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šedivý – 2 min., držanie).
     
    49:19
    Košičania puk rýchlo poslali cez všetky čiary, kde ho sami podržali niekoľko sekúnd. Dobrý vstup do oslabenia v podaní domácich.
     
    49:42
    A ďalšie rýchle odpálenie puku, Liptáci zatiaľ bez strely.
     
    50:17
    Hosťom táto presilovka nevychádza absolútne podľa predstáv, do tejto chvíle v nej nevyslali na Habala ani jednu strelu.
     
    50:44
    Až teraz sa MHK usadil v pásme súpera.
     
    51:20
    Košičania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Prihrávku z hokejky spoluhráča si Bartoš ešte predkopol korčuľou, aby napokon v ideálnej pozícii netrafil priestor troch žrdí.
    51:20 Peter Bartoš v skvelej pozícii neuspel
     
    51:37
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Vašíček – 2 min., držanie).
     
    52:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Túto presilovku už Liptovský Mikuláš využiť dokázal. Do konca riadnej hracej doby ostáva takmer 8 minút, to môže byť ešte poriadne zaujímavý záver. Presadil sa MATÚŠ SUKEĽ. Asistencie: Marek Uram, Tomáš Nádašdi.
    52:03 Matúš SUKEĽ - 6:4
     
    53:09
    Hričina sa na zadnom mantineli nevyhol zrážke s Richardom Hunom. Našťastie ale nešlo o nič vážne a obaja útočníci budú v poriadku.
     
    53:51
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Faith – 2 min., hrubosť).
     
    54:09
    Hostia puk okamžite zaviezli pred Habala, kde dokázali nazbierať niekoľko cenných sekúnd.
     
    54:48
    Domáci hokejisti sa zásluhou Biceka opätovne dostali do pásma, zatiaľ je to ale bez lepšieho streleckého zakončenia.
     
    55:02
    A ani z tohto Bicek neskóroval. Mrštný útočník sa šikovne natlačil pred Križanom, ktorý ostal ležať na ľade. Z celého ešte vznikla neprehľadná situácia, avšak hostia puk aj so šťastím odpálili.
     
    55:44
    Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo, Juraj Faith by sa rád vrátil na ľadovú plochu. O niekoľko sekúnd mu to pritom bude umožnené.
     
    56:48
    Hostia už s päticou korčuliarov. Môžeme očakávať, že ešte v závere riadnej hracej doby vrhnú červení zvyšok síl do útočenia.
     
    57:41
    Puk bol teraz pomerne dlho zašliapnutý pri mantineli a následne vyvezený za útočnú modrú čiaru Liptovského Mikuláša. Takéto momenty budú domácim Košiciam vyhovovať.
     
    58:05
    Začali sa posledné 2 minúty riadnej hracej doby.
     
    58:27
    Milý s pukom obkorčuľoval okolo bránky Križana a následne sa ho pokúsil zasunúť do siete. To sa mu nepodarilo, Karol ostáva aj naďalej neprekonaný.
     
    59:07
    Zdá sa, že hostia sa už neodvážia ani k hre bez brankára.
     
    59:11
    Tak napokon predsa len áno, Križan schádza z hracej plochy.
     
    59:38
    Košice dali gól!
    O víťazstve Košíc ale definitívne rozohodol JURAJ MILÝ, ktorý v strednom pásme presne namieril a poslal puk do opustenej bránky súpera. Asistencia: Jiří Bicek.
    59:38 Juraj MILÝ - 7:4
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa zaujímavé stretnutie Tipsport ligy v ktorom domáci HC Košice porazil MHK 32 Liptovský Mikuláš pomerom 7:4 a do tabuľky si tak pripísal ďalšie tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 37:24

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:49:40)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Hruška (Boltun, Deyl), 11. Suja (Varga, Bartánus), 28. Bartoš (Suja, Matejka), 34. Hričina (Boltun, Milý), 35. Deyl (Vašíček), 35. Klíma (Bartoš, Varga), 60. Milý (Bicek) – 7. Faith (Sukeľ, Uram), 10. Sukeľ (Uram, Kriška), 19. Stümpel, 53. Sukeľ (Uram, Nádašdi)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Matejka, Dudáš, Šmach, Šedivý, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – Bartoš, Klíma, Varga – Šoltés, Hruška
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy (35. Križan) – Šiška, Makovský, Mezovský, Nádašdi, Moravčík, Kadlubiak, Oravec, Bobček – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uram, Sukeľ, Kriška – Laco, Piatka, Faith – Kabáč, Stümpel, Števuliak

    Rozhodčí: Snášel – Gajan, Smrek
    bahis siteleri