Poprad – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.) | Zvolen – Martin 2:4 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (po pr.) | Nitra – Nové Zámky 7:4 (kon.)
konec
HC Košice
7:4 (2:3, 4:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 18.11.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Juraj MILÝ - 7:4
     
    59:38
    Košice dali gól!
    O víťazstve Košíc ale definitívne rozohodol JURAJ MILÝ, ktorý v strednom pásme presne namieril a poslal puk do opustenej bránky súpera. Asistencia: Jiří Bicek.
    52:03 Matúš SUKEĽ - 6:4
     
    52:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Túto presilovku už Liptovský Mikuláš využiť dokázal. Do konca riadnej hracej doby ostáva takmer 8 minút, to môže byť ešte poriadne zaujímavý záver. Presadil sa MATÚŠ SUKEĽ. Asistencie: Marek Uram, Tomáš Nádašdi.
    34:47 Tomáš KLÍMA - 6:3
     
    34:47
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrime, gólový uragán Košičanov z druhej polovice druhej tretiny, zdá sa, vymazáva sen hostí o bodovom zápise. Tribúny i svojich spoluhráčov rozjasal TOMÁŠ KLÍMA. Asistencie: Peter Bartoš, Tibor Varga.
    34:12 Radek DEYL - 5:3
     
    34:12
    Košice dali gól!
    Zdá sa ale, že domácim to tam začína padať! Ďalší gól v sieti Adama Nagya, Košičania odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch presných zásahov. To všetko pritom v priebehu niekoľkých sekúnd. Po dlhšom čase sa do listiny strelcov zapísal aj obranca RADEK DEYL. Asistencia: Jiří Vašíček.
    33:12 Tomáš HRIČINA - 4:3
     
    33:12
    Košice dali gól!
    Gól Košíc sa dal viac-menej očakávať, napokon, predchádzal mu pomerne veľký tlak zo strany domácich hokejistov. Do listiny strelcov sa zapísal aktívny TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie: Peter Boltun, Juraj Milý.
    27:59 Peter BARTOŠ - 3:3
     
    27:59
    Košice dali gól!
    Následná útočná akcia Košíc si gól jednoducho pýtala. Domáci hokejisti sa totiž dostali do úniku troch proti jednému, ktoré využil skúsený matador PETER BARTOŠ. Ten si tak napravil chuť pri pokazenom trestnom strieľaní. Asistencie: Jakub Suja, Lukáš Matejka.
    18:52 Jozef STÜMPEL - 2:3
     
    18:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ešte pred prestávkou prichádza gól Liptovského Mikuláša, ktorý po tretíkrát prekonáva Habala a do šatne pôjde pravdepodobne s psychickou výhodou. Do listiny strelcov sa zapísal JOZEF STÜMPEL.
    10:45 Jakub SUJA - 2:2
     
    10:45
    Košice dali gól!
    Tak v Košiciach sa dnes dejú veci, metropola východu prináša krásne góly v krátkom časovom slede! O jeden taký sa postaral aj JAKUB SUJA, ktorý obkorčuľoval súpera a nádhernou strelou švihom nasadil Nagyovi nechytateľný „teplomer“. Asistencie: Tibor Varga, Marek Bartánus.
    09:14 Matúš SUKEĽ - 1:2
     
    09:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš využíva aj druhú presilovú hru v zápase a ujíma sa vedenia. Liptáci vymysleli parádnu akciu, na konci ktorej stál MATÚŠ SUKEĽ. Na toho teraz domáci trestuhodne zabudli. Asistencie: Marek Uram, Martin Kriška.
    06:48 Juraj FAITH - 1:1
     
    06:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš sa k puku napokon predsa len dostal, zašiel s ním k bránke Habala a tam už dokázal skórovať. Učinil tak skúsený JURAJ FAITH. Oba celky tak svoju prvú presilovku využili. Asistencie: Matúš Sukeľ, Marek Uram.
    01:46 Radim HRUŠKA - 1:0
     
    01:46
    Košice dali gól!
    Košičania vyvinuli na svojho súpera počas presilovky zdrvujúci tlak a zaslúžene sa ujali vedenia. Po jednej zo striel sa teraz puk poriadne poodrážal, na čo už nedokázal Nagy zareagovať. RADIM HRUŠKA mal tak pred sebou ľahkú úlohu. Asistencie: Peter Boltun, Radek Deyl.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Hruška (Boltun, Deyl), 11. Suja (Varga, Bartánus), 28. Bartoš (Suja, Matejka), 34. Hričina (Boltun, Milý), 35. Deyl (Vašíček), 35. Klíma (Bartoš, Varga), 60. Milý (Bicek) – 7. Faith (Sukeľ, Uram), 10. Sukeľ (Uram, Kriška), 19. Stümpel, 53. Sukeľ (Uram, Nádašdi)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Matejka, Dudáš, Šmach, Šedivý, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – Bartoš, Klíma, Varga – Šoltés, Hruška
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy (35. Križan) – Šiška, Makovský, Mezovský, Nádašdi, Moravčík, Kadlubiak, Oravec, Bobček – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uram, Sukeľ, Kriška – Laco, Piatka, Faith – Kabáč, Stümpel, Števuliak

    Rozhodčí: Snášel – Gajan, Smrek
    bahis siteleri