Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 3:4 (kon.)
Novosibirsk – Minsk 1:3 (kon.) | Omsk – Riga 9:3 (kon.) | Záhřeb – Magnitogorsk 6:3 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 21.12.2016, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:19 Arťom BULJANSKIJ - 1:3
     
    36:19
    Jugra právě vstřelila branku!
    Bleskově odpovídají hosté. Důležitou práci ovedl Sergej Kupcov, který připravil situaci pro ARŤOMA BULJANSKÉHO, který měl snadnou práci, dorazil kotouč do odkryté části branky. Asistence: Sergej Kupcov.
    36:04 Denis ORLOVIČ-GRUDKOV - 1:2
     
    36:04
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Před koncem druhé třetiny domácí celek snižuje. Tvrdou střelou se po výborné akci spoluhráčů prosazuje DENIS ORLOVIČ-GRUDKOV. Asistence: Anton Krysanov a Dmitrij Kirillov.
    21:32 Jevgenij LAPENKOV - 0:2
     
    21:32
    Jugra právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci se hosté dostali do situace dva na jednoho. Anton Kurjanov našel lépe postaveného JEVGENIJE LAPENKOVA, který z první posílá Jugru do vedení o dva góly. Asistence: Anton Kurjanov a Pavel Varfolomejev.
    07:58 Arťom BULJANSKIJ - 0:1
     
    07:58
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Výbornou přihrávkou našel Oleg Pogorišnyj ARŤOMA BULJANSKIJE, který se prosazuje povedenou střelou. Asistence: Oleg Pogorišnyj.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 37. Orlovič-Grudkov (Krysanov, Kirillov) – 8. Buljanskij (Pogorišnyj), 22. Lapenkov (Kurjanov, Varfolomejev), 37. Buljanskij (Kupcov)


    Amur Chabarovsk: Andrjuchov (Metsola) – Tichonov, Aťušov, Kamalov, J. Kolář, Kondratěv, Jelesin, Ljutov – Byvalcev, Litovčenko, Kapustin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – V. Popov, O. Li, Nazarov – Krysanov, Kirillov, Orlovič-Grudkov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Fokin) – N. Chlystov, Gladun, Pogorišnyj, Ugolnikov, Valentěnko, Orlov, Al. Makarov – Šulakov, Panov, Koroljov – A. Alexejev, Varfolomejev, Lapenkov – Kurjanov, Dvurečenskij, Kupcov – Akmaldinov, Buljanskij, Ljudučin – Fefelov.
    bahis siteleri