Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 3:4 (kon.)
Novosibirsk – Minsk 1:3 (kon.) | Omsk – Riga 9:3 (kon.) | Záhřeb – Magnitogorsk 6:3 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 21.12.2016, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:23 Dmitrij KOROBOV - 1:3
     
    33:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď se Sibir sesypal jako domeček z karet. Běloruský celek přidává během krátké chvilky další zásah. DMITRIJ KOROBOV dostal přihrávku do jízdy od Stěpanova, který chvilku předtím založil pásmo, a od modré čáry tvrdě vypálil. Zamířil přesně do horního růžku Krasikova. Tohle byla hodně rychlá pumelice. Asistence: Andrej Stěpanov.
    31:11 Andrej STĚPANOV - 1:2
     
    31:11
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je velký šok pro domácí celek. Další branka v jeho síti. Střela od modré čáry od Gotovce skončila u volného ANDREJE STĚPANOVA, který zakončoval do prázdné brány. Zase Krasikov neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Kirill Gotovec, Roman Graborenko.
    30:08 Alexandr PAVLOVIČ - 1:1
     
    30:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nič se hostům podařilo vyrovnat stav. ALEXANDER PAVLOVIČ dostal přihrávku na pravou stranu od Ellisona, chvilku si pohrával s pukem, a pak tahem zamířil nad lapačku Krasikova. Asistence: Matt Ellison, Marc-Andre Gragnani.
    00:26 Maxim ŠALUNOV - 1:0
     
    00:26
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom. Domácí podnikli výpad směrem dopředu, a ačkoli se MAXIM ŠALUNOV zachoval jako sobec a nesnažil se najít žádného ze svých spoluhráčů, udělal dobře. Jeho skrytá střela přes obránce skončila přesně v šibenici. Asistence: Zach Boychuk.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 1. Šalunov (Boychuk) – 31. Pavlovič (Ellison, Gragnani), 32. An. Stěpanov (Gotovec, Graborenko), 34. Korobov (An. Stěpanov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (34. Taylor) – K. Alexejev, Polášek, Meňšikov, Několenko, Beljakov, Naumov, Mišarin – Boychuk, Šalunov, Šumakov – Arťuchin, Chlopotov, Sokolov – Zyrjanov, Okulov, Pervušin – Sannikov, Kemppainen, Skabelka – Arťomov.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gragnani, Graborenko, Gotovec, Chenkel, Šinkevič, Korobov – Ambožejčik, Ellison, Klinkhammer – Matěruchin, Kovyršin, N. Komarov – Pavlovič, Kulakov, Drozd – An. Stěpanov, Kitarov, Karaban.

    Rozhodčí: Odins, Sergejev – Misjur, Něstěrov
    bahis siteleri