Vyšehrad – Písek 2:0 (kon.) | Vltavín – Převýšov 3:2 (kon.) | Benešov – Nymburk 3:0 (kon.)
Králův Dvůr – Chrudim 1:1 (4:2 po pen.) | Jirny – Brozany 1:0 (kon.) | Dobrovice – Štěchovice 4:1 (kon.)
Domažlice – Litoměřicko 5:2 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
5:2 (3:1)
FK Litoměřicko
Sobota 26.08.2017, 17:00 • SA Střelnice • Česká fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Domažlice berou z této přestřelky tři body. Domácí celek působil uvolněně především ve druhém poločase. Výborný výkon podal Lukáš Pfeifer. Kapitán Petr Mužík se krásně trefil do pravého horního rohu v prvním poločase. Jiskra ve druhém dějství více držela balon a měla hru pod kontrolou. Potíže nadělal domácím pouze svojí chybou při druhé brance Litoměřic brankář Švihořík. (19:24:03)
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. DOŠLÝ - 5:2
     
    90+2
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Je hotovo! Domažlice vyhrají! Od Dvořáka šel míč z pozice levého beka do autu. Poté Jiskra vhazovala z pravé strany. Hra se dostala na levou stranu. PETR DOŠLÝ si již ve vápně protivníka navedl míč na pravou nohou a krásnou střelou do levého horního rohu hostující branky přidal gól na 5:2.
     
    90+1
    Útočný faul jednoho z domácích hráčů zakončil útok Domažlic. Poté by měl nakopnout balon Plachý.
     
    90+1
    Švihořík vykopl míč na levou stranu, kde jeden z hostujících fotbalistů fauloval. Domažlice nikam nepospíchají s rozehrávkou standardní situace.
     
    90
    Vypadalo, že pokus Trýzny pravou nohou srazila obrana domácích. Nakonec bude Švihořík vykopávat od vlastní branky.
     
    90
    Zřejmě Kolmistr svojí rychlostí a aktivitou ve středu vybojoval dobrou standardní pozici pro hosty z osmnácti metrů.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Boček (Jiskra Domažlice).
     
    89
    Chocholoušek z pozice obránce vrátil míč na nohu Švihoříka. Ten nebyl při rozehrávce vůbec jistý.
     
    88
    Přechodová fáze domácích nevypadala zle, ale poté jeden z hráčů Jiskry špatnou přihrávkou křížem na pravou stranu pokazil veškeré plány Domažlic na pátou trefu v zápase.
     
    88
    Centr jednoho z domácích hráčů z levé strany na zadní tyč nepřinesl nic zásadního. Litoměřice se ještě chtějí prosadit po pravém křídle, ale Jiskra se velice dobře brání.
     
    87
    Přizemní centr z pravé strany se stal lehkou prací pro Švihoříka. Jiskra poté utočila aktivním Pfeiferem, který dostal míč křížem na levou stranu.
     
    87
    Švihořík si došel pro balon a rozehrál domácí akci nakrátko. Následně ovšem po ztrátě míče Jiskry drží míč na pozici záložníka Batryn.
     
    86
    Tentokráte Švihořík při centru protihráče z pravé strany chybu neudělal. Domažlicím ovšem nevyšla útočná fáze po levé straně.
    85. KALAŠ - 4:2
     
    85
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující celek kopal volný přímý kop z pravé strany. Jeden z hráčů Litoměřic poslal míč na přední tyč, kde si pro míč šel Švihořík, ale velká chyba domácího brankáře, který neodhadl odskok míče...To znamená, že JAN KALAŠ zakončuje k pravé tyči po zemi. 4:2.
     
    84
    Strašně pomalu šel hostující celek do útoku po pravé straně, nakonec jeden z hráčů Litoměřic střílel z pozice středního záložníka z dvaadvaceti metrů levou nohou do břevna domácí branky. Poté se odrazil míč na brankovou čáru.
     
    83
    Standardní situace byla rozehrána pravou nohou a šla na přední tyč, balon dopadl doprostřed branky, kde čekal připravený Plachý.
     
    82
    Dvěma hráčům hostujícího celku vůbec nevyšla spolupráce na pravé straně. Takže na pár sekund se k míči dostal soupeř. Navíc jeden z hráčů Jiskry fauloval, takže uvidíme takový zkrácený rohový kop domácího mužstva.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Šustr (FK Litoměřicko).
     
    81
    Jiskra vhazovala z levé strany, ale k zakončení na branku Plachého zatím nedošlo. I tak modří mají míč na svých kopačkách na polovině hrací plochy.
     
    80
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Hanuš, přichází Zbudil.
     
    80
    A opět foukl sudí Němec do píšťalky pro útočný faul jednoho z domácích fotbalistů na levé straně.
     
    80
    Útočným faulem skončil domácí útok. Litoměřice jsou poté směrem dopředu celkem pasivní, u balonu je momentálně na pozici středního záložníka Batryn.
     
    79
    Domažlice držely míč na vlastní polovině i s Chocholouškem. Nakonec se do domácí kombinace zapojil vlastníma nohama Švihořík.
     
    78
    Nakonec viděl sudí Němec útočný faul jednoho z domácích hráčů. Ale Litoměřice prakticky vzápětí ztratily míč, takže na tahu je momentálně celek z Domažlic.
     
    78
    Plachého výkop po pravé straně sice dopadl na polovinu domácího celku, ale jeden z hostujících hráčů tam zapsal faul Litoměřic, a tak Domažlice v poklidu kombinují i s Pfeiferem na pravém křídle.
     
    77
    Celkem dlouho trvalo domácímu hráči než vhodil míč do hry. Poté jeden z hostujících fotbalistů pomohl Domažlicím faulem.
     
    76
    Jednomu z hostujících hráčů se vůbec nepovedlo zakončení křížem z pravé strany. Domácí celek bude dle všeho vhazovat.
     
    76
    Pfeifer s přehledem přihrál křížem z pravé strany. Jiskra poté kombinovala na vlastní polovině, nakonec ale těsně za polovinou hrací plochy na levé straně ztratila balon.
     
    75
    Přechodová fáze hostujícího celku po pravé straně byla velice dobrá. Litoměřice ale poté ztratily balon a jeden z hostujících hráčů fauloval zezadu ihned po ztrátě míče.
     
    74
    Pfeifer byl jistý na pravé straně. Ale Jiskra se poté neprosadila přes levé křídlo. Litoměřice drží míč na vlastní polovině.
     
    74
    Hostující celek měl k dispozici rohový kop z pravé strany. Poté ovšem Jiskra včas a velice dobře přistupovala k protihráčům. Sudí Němec nakonec viděl faul jednoho z hostujících hráčů ve středovém kruhu na polovině Domažlic.
     
    73
    Bezdička se sice strašně snadno a po chybě protihráče na levé straně dostal k míči. Jenže poté byla domácí desítka hodně zbrklá v útočné fázi a velkou chybou při přechodové fázi namazala Litoměřicím.
     
    72
    Hrubý a ještě jeden domácí hráč zdvojili soupeře. Domažlice si nevedly špatně při akci po levé straně, ale Plachý nemusel zasahovat.
     
    72
    Švihořík rozehrál nakrátko, na pravé straně uklidnil hru Blažek. Poté se balon dostal opět k nohám brankáře Jiskry.
     
    71
    Švihořík se pokusil o začátek útoku po levé straně svým výkopem, ale Litoměřice se dostaly velice snadno a bez větší námahy k balonu. Jeden z hostů poté střílel ze střední vzdálenosti mimo tři tyče.
     
    70
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Surmaj, přichází Valenta.
     
    70
    Blažkovi nevyšla křižná přihrávka z pozice pravého beka. A tak jeden z hostujících hráčů poslal míč z levé strany do vápna soupeře, tam jeho spoluhráč zakončoval do břevna branky Švihoříka!
     
    69
    Dva hráči Jiskry si vyměnili míč na pravé straně. Poté přišel centr na zadní tyč, ale jeden z domácích fotbalistů zakončoval hlavou ze záklonu v těžké pozici do náruče Plachého.
     
    68
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Mužík, přichází Boček¨.
     
    68
    Blažek přihrál z pravé strany pod sebe na Pfeifera. Zápas by měl pokračovat autovým vhazováním zmiňovaného Blažka z pravé strany.
     
    67
    Blažek nevyhrál osobní souboj s Kolmistrem na levé straně na polovině Jiskry. Ale i tak šel nakonec domácí celek do útoku po levém křídle.
     
    67
    Hostující celek vysunul svůj presink, ale Jiskra pokračovala v kombinaci Blažkem na pravé straně, na vlastní polovinu se stáhl také Pfeifer.
     
    66
    Plachý vykopával, ale hostující celek přišel o míč na levé straně, i tak ještě Litoměřice vhazovaly. Blažek ovšem výborně zasáhl v obraně a nyní už s míčem hraje Švihořík.
     
    65
    Byl to zřejmě Pfeifer, kdo centroval z pravé strany levou nohou, následovalo zakončení jednoho z hráčů Jiskry vedle pravé tyče.
     
    65
    Braun roztáhl hru ze středu do levého křídla. Poté i Jiskra nadále měla míč na svých kopačkách Blažkem. Pfeifer poté dobře pracoval v útočné fázi.
     
    64
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Braun, přichází Teršl.
     
    64
    Švihořík zvolil dlouhý nákop, ale balon se od hlavy Pfeifera odrazil k soupeři. Poté ukázal Plachý velice dobrý přehled o hře.
     
    63
    Nejprve pracovala velice dobře domácí obrana zhruba dvacet metrů od branky Švihoříka, poté si jeden z hostujících hráčů stoupl do ofsajdu, a tak Jiskra kombinuje na vlastní polovině.
     
    63
    Blažek už nemohl pokračovat v domácí akci, protože sudí Němec viděl faul jednoho z domácích hráčů.
     
    61
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Kropáček, přichází Bezdička.
     
    61
    Domácí akci po levé straně přerušil ofsajd, a tak hostující kontr začne od Plachého.
     
    61
    Pfeifer krásně přenesl hru křížem na levou stranu, ale jeho spoluhráč se poté z úhlu nedostal k pořádnému zakončení na Plachého.
     
    60
    Švihořík pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Blažek poté na pozici pravého beka nikam nepospíchal. Tohle bude domácím hráčům vyhovovat.
    59. BLAŽEK - 4:1
     
    59
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Batryn byl na začátku akce hostů ve středu hřiště, ale veškerá snaha Litoměřic skončila po deseti sekundách ztrátou. Domažlice předvedly výborný ťukec na levé straně, kdy nakonec JAKUB BLAŽEK zakončoval do levé poloviny hostující branky z vápna soupeře.
     
    58
    Dva hráči domácího celku si na levé straně nerozuměli na polovině hrací plochy. Z toho plyne, že Litoměřice budou vhazovat.
     
    57
    Hosté se neprosadili ani nyní, když celkem z dálky přišel pokus jednoho z hráčů Litoměřic doprostřed branky, kde čekal Švihořík.
     
    57
    Domažlicím nevyšel útok po levé straně, poté zůstává jeden z hostujících hráčů ležet na hrací ploše, ale hra pokračuje dále.
     
    56
    Jeden z hostujících hráčů střílel z pětadvaceti metrů, ale jeho rána byla sražena. I tak Litoměřice zůstaly u balonu, ten je momentálně na noze Hanuše na levé straně.
     
    55
    Plachý zvolil pro útok hostů pravou stranu. Jiskra byla důrazná v osobních soubojích, ale zatím sledujeme pouze autové vhazování hostujícího celku z pravé strany.
     
    55
    Hostující celek držel míč ve středu hřiště, ale poté přišel o balon. Domácí celek reagoval brejkem po levé straně, ze kterého vyústilo zakončení jednoho z domácích hráčů vedle pravé tyče.
     
    54
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Hájovský, přichází Chocholoušek.
     
    54
    Pravá noha Švihoříka rozehrála akci Jiskry, která skončila po pár sekundách, když balon propadl středem až do náruče Plachého.
     
    53
    Standardní situace rozehraná pravou nohou neměla dobré umístění. Poté byl jeden z hostujících hráčů na levé straně v ofsajdu, ačkoliv se to hostům vůbec nelíbí.
     
    52
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Zdržálek, přichází Batryn.
     
    52
    Po výkopu Plachého předskočil domácí bek soupeře. Poté ovšem přišel kontr hostů a faul na jednoho z hráčů Litoměřic. Ty budou mít dobrou standardní situaci z pravé strany.
     
    52
    Těžiště hry se dostalo na levou stranu, kde běhal balon na kopačkách domácích fotbalistů. Blažek nakonec zkusil křižný centr z pravé strany, ale na zadní tyči nenašel domácí bek nikoho ve stejném dresu.
     
    51
    Jeden z domácích hráčů rozehrál rohový kop z pravé strany nakrátko, čímž vytvořil pozici pro centr spoluhráče do ohně. Nakonec to bude ovšem Dvořák, kdo bude vhazovat z levé strany poté, co se Jiskra nedostala k zakončení na branku Plachého.
     
    50
    Domažlice byly hodně trpělivé. Nakonec se balon dostal k Blažkovi na pozici pravého beka. Akce Jiskry by měla pokračovat rohem.
     
    50
    Jeden z hostujících hráčů na pravé straně nebyl faulovaný podle soudu sudího Němce. Hra pokračuje kombinací Jiskry na vlastní polovině.
     
    49
    Tentokráte jsme viděli střelu jednoho z hostujících hráčů z pravého křídla, zase Švihořík vyrazil míč před sebe, ale ni nyní se nikdo z hostů nedostal zřejmě ke gólové dorážce.
     
    49
    Švihořík sice vyrazil centr z levé strany před sebe, ale nikdo z hostujících hráčů nebyl připravený k dorážce. I tak se poté Litoměřicko dostalo k balonu na pravém křídle.
     
    48
    Pfeifer ukázal na pravém křídle vynikající práci s míčem, hrací předmět si nakonec mladík v dresu Jiskry navedl na levou nohu, ale jeho zakončení postrádalo razanci.
     
    47
    Hostující fotbalisté se bránili kombinaci domácího týmu, míče se dotkl na pravé straně také Pfeifer či Blažek. Nakonec si zahraje jeden ze stoperů Jiskry.
     
    47
    Blažek pokračoval v domácí kombinaci na pravé straně, ale poté se hosté dostali k míči Kolmistrem. Ten zapsal nepřesný centr z levého křídla.
     
    46
    Levý bek Jiskry přerušil akci soupeře po pravé straně. Poté budou zřejmě domácí fotbalisté vhazovat z levé strany.
     
    46
    První akce domácího celku šla přes pravou stranu, ale Plachý s naprostým klidem zlikvidoval centr jednoho z protihráčů.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl velice zajímavou podívanou. Po přizemním centru Mlynaříka z levé strany se ujal pokus Marka Hejdy. Hosté srovnali o tři minuty později, když Šimkovského přihrávku z pravé strany využil Jakub Trýzna ke snadnému zakončení do prázdné branky Jiskry. Jiskra šla opět do vedení, když Petr Mužík krásnou střelou z dvaceti metrů z levé strany dostal míč do pravého horního rohu hostující branky. Domažlice přidaly ještě jednu trefu, když na přední tyči překonal Plachého René Kropáček. Ve zbytku úvodního dějství hráli domácí fotbalisté to, co potřebovali, hosté se již nedostali do větší šance.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Zřejmě Mlynařík si našel balon na levé straně ve vápně protivníka, ale zakončoval pravou nohou mimo tři tyče.
     
    45+1
    Zase velice dobrá a rychlá přechodová fáze hostujícího útoku, ale finální fáze velmi špatná.
     
    45
    První fáze hostujícího útoku byla rychlý, ale poté Litoměřice ztratily míč. Navíc jeden z hostů fauloval Mužíka při kontru Domažlic po levém křídle.
     
    45
    Centr z levé strany sice Švihořík vyrazil před sebe, ale před jeho brankou nepracoval nikdo z hostujících hráčů.
     
    45
    Jiskra hraje v posledních sekundách přesně to, co potřebuje. Nikam se nežene a drží míč na kopačkách.
     
    44
    Jeden z domácích hráčů hrál na zemi. Jeho soupeř přihrál i tak křížem na pravou stranu, avšak poté hostující akci zakončil ofsajd.
     
    43
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Grunert, přichází Kolmistr.
     
    43
    Jeden z domácích fotbalistů zkusil přizemní centr z pravé strany, ale Plachý nepustil balon na protihráče na zadní tyči, který by jinak zakončoval do prázdné branky!
     
    42
    Jiskra kontrovala hru na vlastní polovině, nepustila protivníka k balonu. Nakonec balon získal na pár sekund Surmaj na pravém křídle.
     
    42
    Veškeré snažení hostujícího celku o kontaktní branku přerušil pomezní sudí, který viděl ofsajd.
     
    41
    Šimkovský získal balon, posléze jeden z domácích fotbalistů fauloval po ztrátě míče.
     
    41
    Švihořík dostal míč na pravou stranu. Následovalo autové vhazování Jiskry, ta poté držela míč na polovině hrací plochy.
     
    41
    Jeden z hostujících hráčů se odhodlal k zakončení ze střední vzdálenosti levou nohou, avšak balon šel mimo tři tyče a Švihořík bude vykopávat.
    40. KROPÁČEK - 3:1
     
    40
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Pravé křídlo domácího celku přihrálo pod sebe. RENÉ KROPÁČEK poté přesným zakončením pravou nohou na bližší tyči poslal míč potřetí za záda Plachého.
     
    39
    Pfeifer se chtěl prosadit po levé straně a rychlostně na tom nebyl vůbec zle, nicméně jeho pokus pravou nohou byl zablokovaný.
     
    38
    Centr hostujícího celku z levé strany vypadal zajímavě, i nyní ale Švihořík nezasahoval. Následoval rohový kop, kdy míč bez problémů chytil právě brankář Jiskry.
     
    37
    Trýzna přihrál spoluhráči hlavou. Litoměřice sice na pár sekund ztratily míč, ale nakonec odcentrovaly z levé strany do ohně, zatím je ovšem Švihořík bez práce.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Trýzna (FK Litoměřicko).
    36. MUŽÍK - 2:1
     
    36
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Domácí kapitán chtěl překvapit hostující obranu kratší rozehrávkou po levé straně. Nakonec si právě PETR MUŽÍK našel míč na levé straně takových dvacet metrů od branky soupeře a krásnou střelou pravou nohou vymetl pravý roh hostující branky!
     
    35
    Další výkop Plachého po pravé straně, ale zase se nikdo z hostů nedostal dále než na polovinu hrací plochy. Navíc jeden z hostujících hráčů držel soupeře za dres v době, kdy Jiskra kontrovala po levé straně.
     
    34
    Plachý vykopl míč na pravou stranu, kde kooperoval Kalaš. Sudí Němec poté odpískal faul zhruba na polovině hřiště při akci hostů po pravé straně.
     
    34
    Mlynařík podržel míč na levé straně, nakonec jeden z domácích hráčů centroval do ohně, ale hráč ve stejném dresu poté zakončil mimo tři tyče. Následovat bude výkop Plachého.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Zdržálek (FK Litoměřicko).
     
    33
    Jiskra byla ovšem rychlá, co se týče návratu do obrany. Litoměřicím vůbec nefungovala přechodová fáze po levé straně.
     
    32
    Domácí celek se zkusil prosadit po levé straně, i Pfeifer si zahrál s míčem u nohou. Nakonec se nikdo z domácích hráčů nedostal ke střele na Plachého.
     
    32
    Od jednoho z domácích fotbalistů šel míč do zámezí. Poté ale hráč hostů zapsal útočný faul a balon tak bude běhat na kopačkách Domažlic.
     
    31
    Byli jsme svědky rohového kopu rozehraného nakrátko. Balon se nakonec dostal na zadní tyč, kde jeden z domácích fotbalistů zakončil hlavou vedle pravé tyče.
     
    30
    Jeden z hostujících fotbalistů presoval bez úspěchu rozehrávku Švihoříka. Ten si poradil celkem fotbalovou cestou a vůbec na něm nebylo poznat, že je pod tlakem. Jiskra se posléze přes levou stranu dostala k rohovému kopu.
     
    30
    Po několika ztrátách na obou stranách se hosté dostali k centru z levé strany, ten ovšem poslal pryč z vápna Jiskry jeden z domácích fotbalistů na přední tyč svojí hlavou.
     
    29
    Jiskra vhazovala z pravé strany z vlastní poloviny. Poté se hrálo na pravé straně, ale celkem snadno se hosté dostali k míči a právě oni by měli vhazovat z levé strany.
     
    29
    Už se opět hraje.
     
    27
    Šimkovský si pokryl míč tělem na pravé straně. Poté jsme viděli asi dva hlavičkové souboje. Nakonec dává sudí Němec hráčům čas na občerstvení.
     
    26
    Zřejmě Pfeifer šel z pravé strany sám na Plachého, ale hostující brankář vykopl míč nohou. Poté ještě přišlo zakončení jednoho z domácích hráčů, který se obtočil kolem protihráče, avšak mířil vedle levé tyče.
     
    26
    Nakonec jeden z domácích fotbalistů dostal dobrou kolmici na levou stranu, ale centr na bližší tyč se stal snadným soustem pro Plachého. Nebyl to žádný těžší zákrok pro brankáře Litoměřic.
     
    25
    Švihořík zaznamenal rozehrávku domácího celku. Mlynařík mu poté vrátil balon. I nadále jsou u míče fotbalisté domácího mužstva, ale zatím bez střely na branku Plachého.
     
    24
    Hostující celek držel míč na levé straně. Ale poté přenesl hru křížem na pravé křídlo. To se pokusilo o křižný centr, avšak balon pouze prosvištěl domácím vápnem.
     
    23
    Kropáčkova práce s míčem na levé straně nebyla vůbec špatná. Jenže ani Mlynařík neodcentroval. Nakonec si odražený balon našel zhruba osmnáct metrů od hostující branky jeden z domácích hráčů, avšak střílel nad svatyni Plachého.
     
    23
    Viděli jsme přízemní centr jednoho z domácích fotbalistů z pravé strany na bližší tyč. Poté se ale hostující celek snadno osvobodil. I tak bude znovu útočit Jiskra.
     
    22
    Litoměřice byly aktivní, co se týče presinku, ale i tak Domažlice odcentrovaly, jeden z hostů dostal míč hlavou pryč z šestnáctky hostujících fotbalistů.
     
    22
    Pravá noha jednoho z domácích fotbalistů poslala míč do ohně, ale Plachý zatím zasahovat nemusel. Domácí celek by měl vhazovat z pravé strany.
     
    21
    Druhý zákrok na hráče Domažlic na levé straně znamená, že domácím fotbalistům se naskýtá příležitost v podobě zkráceného rohového kopu.
     
    21
    Jeden z hostujících hráčů centroval z levé strany na penaltu, ale jeho spoluhráč zakončoval po levé ruce brankáře Plachého mimo tři tyče.
     
    20
    Hostující celek se bez problémů brání kombinaci soupeře. Zatím je to ze strany Jiskry celkem pasivní směrem dopředu.
     
    19
    Výkop Plachého šel zhruba na polovinu hřiště na pravou stranu. Poté se k míči dostali domácí fotbalisté, ale zatím se nic podstatného při útoku fotbalistů hrajících v modrých dresech nestalo.
     
    19
    Jeden z domácích hráčů na pravé straně vyzval spoluhráče k centru, ale toho si hostující obrana velice dobře pokryla. Plachý bude vykopávat od své branky.
     
    18
    Po dlouhém autu Šimkovského se nikdo z hostujících hráčů nedostal k zakončení, ačkoliv to nevypadalo s hosty vůbec špatně. Domažlice poté útočí po pravé straně.
     
    18
    Rohový kop byl rozehraný levou nohou, jeden z domácích hráčů poté odvrátil míč z první alespoň na autové vhazování hostů z pravé strany.
     
    17
    Centr křížem na zadní tyč neprověřil Švihoříka. Tak uvidíme, co přinese rohový kop z pravé strany.
     
    16
    Sudí Němec viděl faul jednoho z domácích hráčů zezadu na protihráče. Litoměřice budou ještě rozehrát z vlastní poloviny z levé strany.
     
    15
    Krásně přenesla hru Jiskra křížem na pravou stranu. Ale Litoměřice poté dobře zhustily prostor. Mlynařík sice přihrál pod sebe, ale zatím se domácí celek nemůže dostat k zakončení.
     
    15
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Václavek, přichází Kalaš.
     
    15
    Plachý byl tím, kdo se ujal rozehrávky hostujícího celku. Poté jsme opět viděli především osobní souboje na polovině hrací plochy.
     
    14
    Plachý bez potíží chytil centr soupeře z pravé strany. Bývalý brankář Teplic poté rozehrál přes pravou stranu, ale jeho spoluhráč si nechal utéct balon k jednomu z domácích fotbalistů.
     
    14
    Mlynařík to měl na pozici levého záložníka hodně těžké, jeden z hostujících hráčů vyhrál souboj s tímto hráčem díky důrazu. Následně je to ovšem Jiskra, kdo drží míč na polovině hrací plochy.
     
    13
    Plachý vykopl míč pravou nohou na levou stranu, kde došlo k několika soubojům. Nakonec se hra dostala na polovinu hostů.
     
    12
    Jeden z domácích hráčů si kryl míč tělem na pravé straně hostujícího vápna. Poté si pro míč šel Plachý a právě brankář Litoměřic byl podle sudího Němce faulovaný.
     
    12
    Celkem dlouho trvalo než hostující fotbalisté rozehrál. Poté zvolil útok přes levou stranu, ale Jiskra se zcela bez problémů dostala k míči a momentálně to je domácí celek, kdo tvoří hru Mlynaříkem na levé straně.
     
    11
    Na pravé straně na polovině hostujících fotbalistů došlo k hlavičkovém souboji, sudí Němec nakonec viděl útočný faul jednoho z hráčů domácích, a tak Litoměřice v poklidu rozehrají z vlastní poloviny.
    10. TRÝZNA - 1:1
     
    10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté drželi míč na polovině hrací plochy. Nakonec přišla kolmice na pravou stranu na Šimkovského. Hostující kapitán s hlavou nahoře přihrál na zadní tyč JAKUBU TRÝZNOVI a ten zakončoval z levé strany do zcela opuštěné branky Švihoříka.
     
    9
    Domažlická rozehrávka na pravé straně patřila k těm nepřesným, a tak Litoměřice kombinují s míčem u nohou.
    7. HEJDA - 1:0
     
    7
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Mlynařík získal míč na levé straně na polovině hrací plochy. Poté ukázal vynikající rychlost, nakonec z levého křídla přihrál již ve vápně hostů pod sebe, kdy si míč zhruba na hranici penalty našel MAREK HEJDA a přizemním pokusem levou nohou překonal Plachého.
     
    6
    Pravá noha Plachého vykopla balon, ale hosté ztratili míč pětatřicet metrů od domácí branky. I tak by měl hostující celek alespoň vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.
     
    6
    Jeden z domácích hráčů chtěl z pozice středního záložníka přihrát třicet metrů od hostující branky křížem na pravou stranu, ale tohle obrana Litoměřic přečetla.
     
    5
    Hosté kopali standardní situaci z pravé strany. Ta byla rozehrána pravou nohou, ale soupeř odvrátil míč z první. Poté se hraje na polovině hostujícího mužstva, kde drží míč pravý bek Litoměřic.
     
    4
    Jeden z domácích fotbalistů, zřejmě Došlý si na levé straně chtěl obhodit protihráče, ale ukopl si míč a poté již čekal připravený Plachý v hostujícím vápně.
     
    4
    Pravý bek domácího celku rozehrál akci. Poté se ale ještě hosté na polovině soupeře dostali k míči. Momentálně už je znovu na tahu Jiskra.
     
    3
    Na zadní tyči zakončoval jeden z domácích fotbalistů celkem z úhlu, Plachý nepředvedl žádný těžší zákrok.
     
    2
    Exekutor standardní situace trefil ze středu pravou nohou hostující zeď. Poté ještě Domažlice drží míč na vlastních kopačkách v době, kdy se hraje na polovině hostů.
     
    1
    Autové vhazování šlo na přední tyč. Poté domácí celek zůstal u balonu a kombinoval na polovině hostů. Jeden z hostujících fotbalistů fauloval zezadu zhruba osmnáct metrů od vlastní branky.
     
    1
    První útok hostů vedl přes levou stranu, ale viděli jsme pouze nepřesný nákop. Jiskra by měla vhazovat z pravé strany.
     
    1
    Litoměřice měly výkop zápasu jedním hráčem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Jiskra Domažlice: Švihořík – Blažek, Hájovský, Hrubý, Mlynařík, Mužík (C), Braun, Pfeifer, Hejda, Došlý, Kropáček
    Náhradníci: Brych – Chocholoušek, Bauer, Bezdička, Teršl, Roubal, Boček

    FK Litoměřicko: Plachý – Zdržálek, Václavek, Grunert, Šimkovský (C), Hanuš, Trýzna, Šustr, Surmaj, Šlehofer, Dvořák
    Náhradníci: Zbudil, Kalaš, Kolmistr, Štancl, Valenta, Batryn, Kucalas

    Rozhodčí: Němec – Urban, Tesař.
     
    Domácí celek v posledním domácím zápase porazil nováčka soutěže Nymburk celkem jasně 3:0 a dá se říci, že i bez větších problémů. Kouč Pavel Vaigl si je vědom, že jeho svěřence čeká dnes těžký zápas. Trenér domácích by měl mít k dispozici Lukáše Pfeifera.

    Ten přestoupil do Domažlic z plzeňské juniorky, aby si vyzkoušel dospělý fotbal. V loňské sezoně si zahrál za plzeňský starší dorost, se kterým vybojoval třetí pozici v konečné tabulce. Tento mladík si zahrál již za mládežnické výběry České republiky.

    Co se týče absencí domácího mužstva, tak jistá není účast Bočka a Bauera.
     
    Litoměřice držely v úvodním kole v Zápech remízu 0:0 a vše směřovalo do penalt. Poté ovšem přišla chyba v rozehrávce. Domácí rozehráli rohový kop a na zadní tyči zakončil hlavou Jelínek. Na tento fakt upozorňoval trenér Domažlic Pavel Vaigl.

    Hosté točili před tímto ročníkem České fotbalové ligy celkem třiatřicet hráčů, ze kterých se utvořil finální kádr čítající osmnáct fotbalistů do pole a dva brankáře. Mužstvo posílil například David Surmaj, který hrál v loňské sezoně za sparťanskou juniorku. K týmu se nově připojil také gólman Plachý z Teplic
     
    Co se týče vzájemných zápasů, tak Domažlice v loňské sezoně porazily Litoměřicko v domácím prostředí 6:2. Na půdě soupeře poté prohrály 0:1 brankou, která padla dle všeho z ofsajdu.
     
    Zápas bude jakožto hlavní rozhodčí rozhodovat Václav Němec, prvním asistentem hlavního arbitra bude Michal Urban, druhým asistentem poté Tomáš Tesař. Delegátem FAČR byl jmenovaný Miroslav Skála.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 7. Hejda, 36. Mužík, 40. Kropáček, 59. Blažek, 90+2. Došlý – 10. Trýzna, 85. Kalaš

    Karty:   89. Boček (DOM) – 33. Zdržálek (LTM), 36. Trýzna (LTM), 81. Šustr (LTM)


    TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Blažek, Hájovský (54. Chocholoušek), Hrubý, Mlynařík, Mužík (C) (68. Boček), Braun (64. Teršl), Pfeifer, Hejda, Došlý, Kropáček (61. Bezdička)
    Náhradníci: Brych – Chocholoušek, Bauer, Bezdička, Teršl, Roubal, Boček

    FK Litoměřicko: Plachý – Zdržálek (52. Batryn), Václavek (15. Kalaš), Grunert (43. Kolmistr), Šimkovský (C), Hanuš (80. Zbudil), Trýzna, Šustr, Surmaj (70. Valenta), Šlehofer, Dvořák
    Náhradníci: Zbudil, Kalaš, Kolmistr, Štancl, Valenta, Batryn, Kucalas

    Rozhodčí: Němec – Urban, Tesař
    bahis siteleri