Kazachstán – Švédsko 2:6 (kon.) | Německo – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Česko 4:3 (po pr.)
Slovensko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
Kazachstán
2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
Švédsko
Pondělí 30.12.2019, 15:08 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5400 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Maxim MUSOROV - 2:6
     
    53:57
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši se dočkávají dalšího čestného zásahu! Po rychlém brejku se až nakonec napotřetí prosadil po dorážce MAXIM MUSOROV. Brankář Eliasson už se přesunout proti jeho ráně nedokázal. Asistence: Temirlan Gajtamirov.
    51:13 Lucas RAYMOND - 1:6
     
    51:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se přeci jen ještě prosazují. Henriksson se za brankou fantasticky podíval a počkal si na pravý moment, když se LUCAS RAYMOND dostal do slotu. Jeho rána pak po odrazu od spojnice skončila za Nurkem. Asistence: Karl Henriksson, Nils Lundkvist.
    31:38 Oleg BOJKO - 1:5
     
    31:38
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Odměna za snahu! Mladičký OLEG BOJKO se po chybě Švédů na modré čáře dostal do brejku a nekompromisně svou tutovku zakončil ranou nad Eliassonův beton. Švédové tak dnes nulu již jistojistě neudrží. Bez asistence.
    30:57 Jonatan BERGGREN - 0:5
     
    30:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A další proměněná přesilovka. Kazachstán nyní opravdu trpí, když se po netrefené tutovce Holtze, jež skončila se štěstím na tyči nakonec hokejisté Tre kronor opravdu dostali ke skórování. K dorážce totiž velmi rychle přispěchal JONATAN BERGGREN. Nurek byl bez šance na zákrok. Asistence: Alexander Holtz, Nikola Pašić.
    27:40 Nils HÖGLANDER - 0:4
     
    27:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kazachstán dostává pořádný direkt. Švédové totiž svou přesilovku vyžívají hned po půlminutě. Po rychlém úniku po levé straně se postaral o parádní trefu NILS HÖGLANDER, jemuž se podařilo napasovat puk přesně mezi betony Nurka. Asistence: Nikola Pašić.
    24:08 Linus ÖBERG - 0:3
     
    24:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se nakonec přeci jen rozstříleli. Po rychlém přehození puku do brankoviště se dostal k dorážení LINUS ÖBERG, který se houževnatosti nakonec opravdu radoval z trefy. Nurkovi puk proskákal nešťastně přes výstroj. Asistence: Linus Nässén.
    22:37 Samuel FAGEMO - 0:2
     
    22:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jsou v přesilovce nekompromisní! Po rychlém přehrání puku na levou stranu se dostal k palbě SAMUEL FAGEMO, který si pro druhou branku dne a zápasu došel bez větších potíží. Jeho tvrdá bomba z první proletěla mezi betony Nurka. Asistence: Rasmus Sandin, Nils Lundkvist.
    15:12 Samuel FAGEMO - 0:1
     
    15:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédské trápení v koncovce je přerušeno! Po rychlém tlaku se nakonec nejlépe na hranici brankoviště zorientoval SAMUEL FAGEMO, ke kterému se dostal skákající puk vyražený Nurkem po Höglanderově střele. Kazašský brankář neměl moc šancí na úspěšný zákrok. Asistence: Nils Höglander, Rasmus Sandin.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 32. Bojko, 54. Musorov (Gajtamirov) – 16. Fagemo (Höglander, Sandin), 23. Fagemo (Sandin, Lundkvist), 25. Öberg (Nässén), 28. Höglander (Pašić), 31. Berggren (Holtz, Pašić), 52. Raymond (Henriksson, Lundkvist)


    Kazachstán: Nurek (Pavlenko) – Gajtamirov (C), Dichanbek, Butenko, A. Koroljov, Katasonov, Šlyčkov, D. Muratov, Šaichmeddenov (A) – Asuchanov, Bujalskij, Djomin – Bojko, Čaporov (A), Musorov – Alexandrov, Bondarenko, Omirbekov – Sajko, Ljapunov, Čalov.
    Švédsko: Eliasson (Alnefelt) – Söderström, Sandin (A), Lundkvist, Ginning (C), Broberg, Björnfot, Norlinder – Fagemo, D. Gustafsson (A), Höglander – Berggren, Bäck, Pašić – Holtz, Henriksson, Raymond – Öberg, H. Gustafsson, Nässén.

    Rozhodčí: Heikkinen (FIN), Hejduk (CZE) – Bowles (USA), Synek (SVK)

    Diváci: 2375
    bahis siteleri