Team Canada – TPS 6:0 (kon.) | Ambri-Piotta – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
Team Canada
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
TPS Turku
Pondělí 30.12.2019, 15:10 • Eisstadion Davos • Spengler Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Kevin CLARK - 6:0
     
    57:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden gól v brance finského celku. Po přechodu do útočného pásma poslal Jeffrey zleva žabičku na zadní tyč, tam se po puku natáhl KEVIN CLARK a povedlo se mu jej sklepnout za brankovou čáru. Pohjanoksa tam byl s betonem pozdě a je to 6:0. Asistence: Dustin Jeffrey, Scottie Upshall.
    44:47 Kris VERSTEEG - 5:0
     
    44:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je tu další gól. Clark v útočném pásmu dojel puk, prudce zahranil, tím se uvolnil a poté přihrál před brankoviště na najetého CHRISE VERSTEEGA, který pohotově sklepl puk za Tirronena. Asistence: Kevin Clark, Mathew Maione.
    42:53 Éric FAILLE - 4:0
     
    42:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada udeřila počtvrté, když DiDomenico se ještě neprosadil a byl vytlačen z úhlu, nicméně puk z jeho hole doputoval na volného ÉRICA FAILLEHO a ten neměl problém trefit odkrytou branku – 4:0. Asistence: Chris DiDomenico, Andrew MacDonald.
    33:33 Chris DIDOMENICO - 3:0
     
    33:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Kanada už vede o tří góly. Na pravé straně měl hromadu prostoru CHRIS DIDOMENICO, najel si do kruhu a zamířil přesně do horního růžku branky – 3:0. Asistence: Paul Postma, Eric Fehr.
    15:35 Paul POSTMA - 2:0
     
    15:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky. Po akci v útočném pásmu nahrál Danforth od mantinelu k modré čáře, kde napřáhl PAUL POSTMA a jeho svižná rána zaplula k pravé tyčce gólmana Tirronena – 2:0. Asistence: Justin Danforth, Éric Faille.
    04:40 Kevin CLARK - 1:0
     
    04:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    No a přesilovka je využitá! Tirronen sice zvládl zneškodnit pokus od modré čáry, jenže puk vyrazil pouze před sebe, no a KEVIN CLARK zachoval klid, počkal si a z úhlu trefil odkrytou část branky. Asistence: Dustin Jeffrey, Maxim Noreau.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. Clark (Jeffrey, Noreau), 16. Postma (Danforth, Faille), 34. DiDomenico (Postma, Fehr), 43. Faille (DiDomenico, MacDonald), 45. Versteeg (Clark, Maione), 58. Clark (Jeffrey, Upshall)


    Team Canada: Fucale (Tomkins) – MacDonald, Noreau (C), Wiercioch, Postma, Maione, Mitchell, Ross – Versteeg (A), Jeffrey (A), Clark – DiDomenico, Faille, Danforth – Boychuk, Fehr, Jooris – Upshall, Tambellini, Riley – Knelsen.
    TPS Turku: Tirronen (48. Pohjanoksa) – Piskula, Olsson, Salonen, Sund, Anttalainen, Larsson, Windlert, Kuru – Budish, I. Filppula (A), Korpikoski (C) – Janatuinen, Wirtanen (A), Pyyhtia – Nurmi, Pärssinen, Pajuniemi – Lehtinen, Karvonen, Suoranta.

    Rozhodčí: Stricker, Wiegand – Kovacs, Schlegel (všichni SUI)
    bahis siteleri