Maďarsko – USA 10:9 (kon.) | Kanada – Jihoafrická republika 21:1 (kon.)
Čína – Japonsko 16:11 (kon.) | Nizozemsko – Španělsko 14:13 (kon.)
konec
Maďarsko – USA

10:9

(2:2, 3:3, 1:3, 4:1)

Středa 28.07.2021, 07:00 • Tatsumi Water Polo Centre, Tokio • Olympijské hry - Vodní pólo (ženy) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    32
    Američanky si vybírají time-out.
     
    32
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Důležitý okamžik zápasu. Před branku dostala přihrávku REBECCA PARKESOVÁ, a zadovkou přes hlavu nedala Johnsonové šanci na zákrok. Maďarsko tak v poslední minutě vede 10:9.
     
    31
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Dlouhi jim to ale nevydrželo, neboť hned z protiakce skončila kombinace u RITY KESZTHELYIOVÉ a i ona předvedla prudký švih, na který gólmanka USA neměla šanci dosáhnout – 9:9.
     
    30
    Tým USA právě vstřelil branku! Američanky jdou zase do vedení. Po postupné akci se míč dostal na střed k MELISSE SEIDEMANNOVÉ a ta nekompromisní bombou vymetla horní roh branky – 8:9.
     
    27
    Maďarsko právě vstřelilo branku! A je zase srovnáno. Na pravé straně měla chvíli čas VANDA VALYIOVÁ a prudkou střelou nad hlavu Johnsonové upravila na 8:8!
     
    26
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Američanky zcela zapomněly na REBECCU PARKESOVOU, ta dostala přihrávku před branku a dokázala technicky překonat Johnsonovou, která se neúspěšně snažila zmenšit střelecký úhel – 7:8.
     
    22
    Tým USA právě vstřelil branku! A už je to o dva góly. Po další kombinaci střílela z levé strany MADELINE MUSSELMANOVÁ a uklidila míč ke vzdálenější tyči branky Aldy Magyariové – 6:8.
     
    21
    Tým USA právě vstřelil branku! Hned z protiakce si ale Američanky berou vedení zpět, střelou o hladinu se o to postarala MAKENZIE FISCHEROVÁ – 6:7.
     
    21
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Zase je srovnáno. Po rychĺe akci dostaly Maďarky míč na levou stranu, odkud vystřelila DOROTTYA SZILAGYIOVÁ a Johnsonová se na její ránu nedokázala včas připravit.
     
    18
    Tým USA právě vstřelil branku! Američanky se stáhly až do bezprostřední blízkosti branky soupeřek a po krátké kombinaci vystřelila MADELINE MUSSELMANOVÁ. Magyariová neměla proti této bombě nárok a je to 5:6.
     
    16
    Tým USA právě vstřelil branku! A využívají jej k vyrovnání. Na levé straně se ke střele z ostrého úhlu odhodlala MAKENZIE FISCHEROVÁ a dokázala najít mezírku, kudy dostala míč do branky – 5:5.
     
    16
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďarky si berou zpět vedení, pěknou střelou z dálky se prosadila ANNA ILLESOVÁ a míč umístila k levé tyči branky Ashleigh Johnsonové – 5:4.
     
    14
    Tým USA právě vstřelil branku! Je vyrovnáno. Na pravé straně měla prostor pro zakončení RACHEL FATTALOVÁ a křížnou ranou nedala Magyariové šanci na zákrok – 4:4.
     
    11
    Tým USA právě vstřelil branku! Teď už ale musela sklonit hlavu proti střele RACHEL FATTALOVÉ ke své pravé tyči. Zase je to pouze o gól.
     
    10
    Maďarsko právě vstřelilo branku! A hned na to přidává další gól. Po kombinaci doputoval míč na pravou stranu, kde si zpracovala VANDA VALYIOVÁ a ranou k tyči propasírovala míč do sítě – 4:2.
     
    9
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďarskám vychází i úvod druhé čtvrtiny, když se střelou z dálky k tyči prosadila RITA KESZTHELYIOVÁ. Maďarsko vede 3:2.
     
    8
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Pěkná akce Maďarek vede ke srování. Po kombinaci přišla příhra na střed a ANIKO GYONGYOSSYVÁ ji pohotově srazila z voleje za brankářku – 2:2.
     
    6
    Tým USA právě vstřelil branku! Američanky otáčí skóre, když se křížnou střelou o hladinu prosadila kapitánka MARGARET STEFFENSOVÁ – 1:2.
     
    4
    Tým USA právě vstřelil branku! Teď je už ale vyrovnáno. Při pokračování akce napřáhla MADELINE MUSSELMANOVÁ a prudkou ranou trefila horní růžek branky – 1:1.
     
    1
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Hned první útok znamená gól. Před gólmankou byla na chvíli volná REBECCA PARKESOVÁ, lehce popíchla míč a ten pomaličku doplul do branky – 1:0

    Aleš Pur

    Peris (CRO), Buch (ESP)
    Sestavy
    Maďarsko: Magyariová - Szilagyiová, Valyiová, Gurisattiová, Szucsová, Parkesová, Illesová, Keszthelyiová (C), Leimeterová, Gyongyossyová, Rybanská, Gardaová.

    USA: Johnsonová (Longanová) - Musselmanová, Seidemannová, Fattalová, Hauschildová, Steffensová (C), Haralabidisová, A. Fischerová, Gilchristová, M. Fischerová, Williamsová.

    Rozhodčí: Peris (CRO), Buch (ESP)

    Branky: 1. Parkesová, 8. Gyongyossyová, 9. Keszthelyiová, 10. Valyiová, 16. Illesová, 21. Szilagyiová, 26. Parkesová, 27. Valyiová, 31. Keszthelyiová, 32. Parkesová - 4. Musselmanová, 6. Steffensová, 11. Fattalová, 14. Fattalová, 16. Fischerová, 18. Musselmanová, 21. Fischerová, 22. Musselmanová, 30. Seidemannová
    bahis siteleri