Bayern – Norimberk 4:0 (kon.) | Wolfsburg – Hoffenheim 2:2 (kon.) | Mohuč – Hamburg 1:2 (kon.)
Fürth – Dortmund 1:6 (kon.) | Düsseldorf – W. Brémy 2:2 (kon.) | Schalke – Leverkusen 2:2 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:2 (0:0)
Hamburger SV
Sobota 13.04.2013, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Tým Mainz právě vstřelil branku!
    Rozhodnuto ale ještě v Coface Areně není. Centr Juniora Diaze z levé strany propadl až na SHAWNA PARKERA, který si jej posunul na levou stranu a v těžké pozici prostřeluje napadajícího Jansena i brankáře Adlera, 1:2! Lehce zblokovaný míč propadá až do sítě, a tak máme zaděláno na drama.
     
    81
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Parádně provedený blafák HEUNG MIN SONA posouvá hosty již do dvoubrankového vedení! Pospěch na polovině hřiště nahrál pouze na kopačku Milana Badelje, který míč rychle rozehrál kolmicí na hrota Sona. Ten se dostal rychlostí před obránce Mainzu a kličkou na pravou stranu dokonale vykoupal brankáře Wetkla. Do odkryté branky poté pohodlně posunul míč přízemním zakončením.
     
    61
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Výborné napadání útočných hráčů hostujícího celku má za důsledek první branku utkání! Badelj skvěle vybojoval míč ve skluzu na váhajícím Noveském. Ten se odrazil k van der Vaartovi, jenž ještě našel v lepší pozici před pokutovým územím HEUNG MIN SONA. Jihokorejec prudkou ranou o horní tyč dává svou desátou branku letošního ligového ročníku.

    Martin Mišovec

    Branky: 86. S. Parker – 61. Son, 81. Son

    Karty:   89. Zimling (MAI), 90+3. Ivanschitz (MAI) – 74. Westermann (HAM)


    1. FSV Mohuč 05: (4-2-3-1) Wetklo – Pospěch, Svensson (46. Kirchhoff), Noveski, Junior Diaz – Baumgartlinger, Soto – Risse (46. Zimling), Ivanschitz, N. Müller (65. S. Parker) – Szalai.

    Trenér: Thomas Tuchel

    Hamburger SV: (4-2-3-1) Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen – Badelj, Arslan – Skjelbred (84. Rincón), van der Vaart (90+2. Rudněvs), Jiráček (86. Aogo) – Son.

    Trenér: Thorsten Fink

    Rozhodčí: Gagelmann – Bornhorst, Gorniak

    Diváci: 34 034
    bahis siteleri