Košice – Dunajská Streda 4:1 (kon.) | Ružomberok – Myjava 0:3 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:3 (kon.)
Zlaté Moravce – Senica 2:2 (kon.) | B. Bystrica – Slovan Bratislava 2:4 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (0:1)
FK Senica
sk Sobota 14.09.2013, 17:30 • FC Vion Zlaté Moravce, Zlaté Moravce • Niké liga
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase naplno zabrali futbalisti domácich Zlatých Moraviec, ktorí už v 57. minúte po góle Lukáša Szabóa dokázali vyrovnať na 1:1. Následne v 75. minúte síce domácu defenzívu vytrápil Jaroslav Diviš, no Zlatomoravčania sa jeho gólom nenechali zastrašiť a napokon dokázali doviezť zápas do remízového stavu po skvelom góle vystriedaného Ľubomíra Bernátha v 81. minúte.

    Oba tímy si teda z tohto zápasu odnášajú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch slovenskej Corgoň ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:29:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere zápasu majú loptu vo svojej moci futbalisti Zlatých Moraviec, ktorí sú očividne spokojní aspoň s takýmto výsledkom proti lídrovi corgoňligovej tabuľky zo Senice.
     
    90+1
    Pavlenda odcentroval loptu z pravej strany na ľavé krídlo, kde si ku nej zbiehal Chren, no ten napokon nedokázal letiacu loptu adekvátne spracovať.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Senický tréner tiež strieda potretíkrát. Namiesto Tsoumoua nastupuje do hry oddýchnutý Alexander Jakubov.
     
    89
    Tréner Zlatých Moraviec pripravil aj posledné striedanie. Namiesto Lukáša Szabóa nastupuje na trávnik oddýchnutý Patrik Sabo.
     
    88
    Bernáth sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho delovka pravačkou napokon skončila len tesne vedľa senickej brány! Gólman Šulla zasahovať nemusel.
     
    87
    Hosťujúci Opiela sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon ju musel odovzdať domácim, keďže stál v ofsajde. Asistent rozhodcu neváhal a okamžite zodvihol svoju vlajku.
     
    86
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Kalabišku sa ku gólovému zakončeniu mohol dostať Tsoumou, no ten napokon nedokázal zasiahnuť loptu v tejto skvelej šanci!
     
    85
    Diviš sa s loptou nebezpečne pohyboval na ľavej strane, no napokon nedokázal vybojovať pre Senicu rohový kop. Zlatomoravskí obrancovia ho od lopty včas odstavili.
     
    84
    Tréner domácich Zlatých Moraviec strieda aj druhýkrát. Namiesto Martina Pribulu nastupuje do hry oddýchnutý Martin Chren.
     
    82
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Szabó, no jeho delovka skončila len tesne vedľa senickej brány. Gólman Šulla tentokrát zasahovať nemusel.
     
    81
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti dokázali vyrovnať! Po skvelej prihrávke do behu od Babica sa k lopte na pravej strane dostal Orávik, ktorý odcentroval loptu k vzdialenejšej žrdi senickej brány, kde hlavičkou vsietil gól nováčik na ihrisku – ĽUBOMÍR BERNÁTH!
     
    80
    Priamy kop odišiel zahrávať hosťujúci Tsoumou, ktorý tvrdo pálil, no svojou delovkou napokon neohrozil gólmana Kuciaka. Lopta skončila len poriadne mimo domácej brány.
     
    79
    Domáci Peter Orávik sa previnil tvrdým faulom na hosťujúceho Zemana, po ktorom uvidíme priamy kop zo vzdialenosti približne 20 metrov. Domáci Orávik za tento faul zinkasoval žltú kartu.
     
    77
    Diviš preveril svoju pravačku opäť na pravej strane, no jeho projektil napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Kuciaka. Na rad prichádza odkop od zlatomoravskej brány.
     
    76
    Na rad prichádza aj prvé striedanie domácich. Namiesto Petra Mazana nastupuje na trávnik oddýchnutý Ľubomír Bernáth.
     
    75
    Senica dala gól!
    Hostia sa po fantastickom samostatnom prieniku v znení JAROSLAVA DIVIŠA dostávajú do vedenia! Spomínaný Diviš sa preštrikoval cez štyroch hráčov Zlatých Moraviec a následne v záklone na pravej strane dokázal aj zakončovať. Jeho prízemný projektil napokon skončil za chrbtom gólmana Kuciaka, ktorý sa už len obzrel za loptou k svojej pravej žŕdke.
     
    74
    Gólman Kuciak zachytil loptu po nepresnom zakončení od Opielu a následne predvedie odkop od svojej brány. Zlatomoravskí obrancovia sa následne rozmiestinili pred vlastnou bránou.

    Branky: 57. Szabó, 81. Bernáth – 32. Piroska (pen.), 75. Diviš

    Karty:   79. Orávik (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Candrák, Pribula (84. Chren), Babic (C) – Orávik, Majerník, Obročník, Szabó (89. Sabo) – Mazan (76. Bernáth), Chrappan.
    Náhradníci: Brezina – Chren, Bernáth, Vaniš, Sabo, Farkaš, Mihálik.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Habánek, Kóňa (C), Brabec – Hiago (66. Diviš), Tsoumou (90. Jakubov), Jirásek (70. Opiela), Kalabiška – Zeman, Piroska.
    Náhradníci: Malec – Čermák, Komara, Jakubov, Diviš, Križko, Opiela.

    Rozhodčí: Štefan Leško – Radomír Sluk, Peter Chládek
    bahis siteleri