Technika Brno – Břeclav 2:6 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 3:2 (2:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Opava 2:3 (po pr.)
Přerov – Frýdek-M. 6:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 1:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Klášterec nO – Klatovy 5:1 (kon.) | Kolín – Nymburk 4:2 (kon.) | Vsetín – Orlová 2:3 (kon.)
Bílina – Pelhřimov 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Děčín 2:1 (kon.) | Sokolov – Tábor 2:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Milevsko 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Jindř. Hradec 5:3 (kon.)
konec
HC Technika Brno
2:6 (0:2, 2:3, 0:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 30.11.2013, 17:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Hostující Bolfík mohl dorážet z předbrankového prostoru, ze své další rány trefil jen břevno domácí brány. Hosté dohrávají zápas s pukem na holích.
     
    55:36
    Jurča v dalším tlaku domácího celku, nedokázal ale z mely před Šurým dotlačit puk za hostujícího brankáře. Hostující kotel za odměnu mladého brankáře hostí vyvolává.
     
    46:52
    Piskoř dostal křižný pas přes celou šířku kluziště, z první ale mířil těsně mimo!
     
    46:39
    Nakonec ale sám odjíždí na střídačku, měl by být v pořádku. Bude se ale vylučovat, Klimeš si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    40:58
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Skvělý nástup hostí do třetí třetiny. Po pasu od Hamana rozjásal břeclavské fanoušky RADEK ZHÁŇAL. Pro Techniku to bude již velmi těžké, jestli se chtějí radovat z nějakého bodového zisku. Asistence: Radek Haman, Dominik Piskoř.
     
    38:13
    Technika právě vstřelila branku!
    Hra při menším počtu hráčů na ledě svědčí více domácím, kteří snižují náskok břeclavského týmu. PETR JURČA dostal přihrávku zpoza brány od Štindla a nekompromisní ránou procedil puk do břeclavské brány. Asistence: Petr Štindl.
     
    37:20
    Vyloučeni jsou Havíř (TEC) a Kučera (BRE), oba na dvě minuty za hrubost.
     
    37:20
    Havíř proti Kučerovi! Domácí bek se chtěl prát, shodil rukavice, hostující Kučera byl ale silně proti. Nakonec se tak bitka ve středním pásmu nekoná, rozhodčí dokázali udržet havíře na uzdě.
     
    35:57
    Benýšek nepříjemně dorážel v oslabení na hostujícího brankáře, což se nelíbilo břeclavskému Patriku Kovářovi, kteří si následně začali rukavicemi něco vysvětlovat. Oba jsou vyloučeni za hrubost.
     
    34:35
    Po další šanci hostí se před brankářem Novákem do sebe spustili dva hráči, sudí musí od sebe oba kohouty odtrhávat. Vyloučen je ale jenom domácí Zapletal. Přesilovka pro Břeclav.
     
    34:23
    Klimeš (TEC) dostává desetiminutový osobní trest.
     
    31:14
    Technika bude hrát přesilovku 5 na 3, celých 44 vteřin! Za hrubost je vyloučen hostující Nekoranec.
     
    29:58
    Hostující Průdek je vyloučen za podražení.
     
    29:41
    Technika právě vstřelila branku!
    První branka domácích hokejistů. Zapletal nahazoval od modré čáry a jeho pokus dopravil do hostující sítě snadnou tečí JAN ČESNEK. Asistence: Jiří Zapletal a Bustin.
     
    27:47
    Látal s Klimešem na druhé straně ve dvou velkých šancích, Šurý však dokázal oba pokusy z bezprostřední blízkosti podržet ve své výstroji.
     
    26:16
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Tak to je krutý ortel pro domácí celek, pátou branku chvilenku po čtvrté trefě přidává TOMÁŠ PROCHÁZKA, který dostal přihrávku zpoza brány a nikým neatakovaný dopravil pohodlně puk do domácí brány. Technika dnes není ve své kůži, hosté si s ní dělají, co chtějí. Asistence: Průdek.
     
    25:47
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Tak takový průběh duelu si domácí určitě nepředstavovali. Hosté si v útočném pásmu vytvořili další tlak a v signalizované výhodě dokázal doklepnout puk z pravé strany faulovaný TOMÁŠ POPOLANSKÝ. Druhý gól pro bývalého hráče juniorky Komety v zápase. Asistence: Ivo Höss a Blaha.
     
    22:16
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Břeclavští na začátku druhého dějství přidávají třetí branku v duelu. Po pasu od Medřického na zadní tyč se v předbrnakovém prostoru prosadil odchovanec brněnského hokeje TOMÁŠ POPOLANSKÝ a jeho pas dorazil do domácí brány. Asistence: Patrik Medřický, Tomáš Blaha.
     
    14:26
    Domácí Technika střídá brankáře, místo Chvátala přichází na scénu Josef Novák!
     
    14:26
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává druhou branku! KRISTIAN KUČERA nastartoval rychle po pravém křídle, následně obkroužil domácí bránu, vymotal se kolem pravé tyče a rychlou střelou kolem tyče nachytal brněnského brankáře Chvátala na švestkách. Ten totiž neměl dobře pokrytou svoji bližší tyč a puk mu tudy propadl do brány. Asistence: Ondřej Bartoš, Šaur.
     
    07:22
    Za vysokou hůl je vyloučen hostující Miroslav Kovář. Druhá přesilovka pro Techniku.
     
    06:47
    Česnek obrátil rychle na druhé straně do protiútoku, objel sice posledního obránce hostí, jeho následná střela švihem ale mířila jen do náruče připraveného Šurého.
     
    05:45
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hostující celek rychle využívá přesilovou hru. S dorážkou na hranici domácího brankoviště se prosadil kapitán Lvů, nestárnoucí matador RADEK HAMAN. Asistence: Piskoř a Nedvěd.
     
    05:35
    Za nedovolené bránění je vyloučen domácí Klimeš. Přesilovou hru si tak vyzkouší i hokejisté Břeclavi.
     
    04:45
    Průdek se obtočil kolem domácí brány, u pravé tyče však jen narazil na Chvátalův beton. Hosté jsou v tlaku.
     
    01:33
    První přesilová hra je zde. Za držení je potrestán hostující Höss.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 30. Česnek (Zapletal, Bustin), 39. Jurča (Štindl) – 6. Haman (Piskoř, Nedvěd), 15. Kučera (Bartoš, Šaur), 23. Popolanský (Medřický, Blaha), 26. Popolanský (Höss, Blaha), 27. Procházka (Průdek), 41. Zháňal (Haman, Piskoř)


    HC Technika Brno: Chvátal (od 15. Novák) – Habrovec (C), Dittrich, Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř – Bělohlávek, Čtvrtníček, Jurča, Maršálek, Česnek, Kozák, Benýšek, Brzobohatý, Bustin, Zábranský, Látal.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Foukal) – Kovář M., Dora, Šaur, Novák, Nedvěd, Kovář P., Höss, Nekoranec, Strapina – Pískoř, Popolanský, Procházka, Bartoš, Bolfík, Medřický, Zháňal, Blaha, Průdek, Haman (C), Kučera.

    Rozhodčí: Talpa – Dančišin, Pospíšil
    bahis siteleri