Bolzano – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
HC Bolzano
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 30.11.2013, 19:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:18
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu drama! Velkou převahu posledních minut korunuje krásnou brankou JAN LATTNER. Znojemský univerzál navazuje na svou výbornou formu před zraněním, individuálně překonal obranu soupeře a bekhendem překonává Hübla. Bez asistence.
     
    46:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo konečně využívá přesilovou hru. Postaral se o to po Havlíkově přihrávce MARTIN PODEŠVA, který bekhendovou střelou odčaroval Hüblovo kouzlo a dává závěru utkání potenciální náboj. Asistence: Adam Havlík.
     
    37:48
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Santorelli našel skvělou přihrávkou zcela volného KIMA STRÖMBERGA a Hovi neměl nejmenší šanci. Finský útočník se tak prosazuje proti svému bývalému klubu. Gól ještě rozhodčí kontrolovali na videu, ale platí. Asistence: Mark Santorelli a John Esposito.
     
    26:13
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Podruhé v zápase se prosazuje RICK SCHOFIELD, který pět vteřin po konci přesilovky překvapil Hoviho. Ten měl zřejmě zakrytý výhled. Asistence: Markus Gander a Alexander Egger.
     
    12:46
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Italský tým se prosazuje ve vlastním oslabení. Do rychlého protiútoku se dostal rozjetý RICK SCHOFIELD a překonává Hoviho. Asistence: Joseph Charlebois a Mathieau Beaudoin.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 13. Schofield (Charlebois, Beaudoin), 27. Schofield (Gander, Egger), 38. Strömberg (Santorelli, Esposito) – 47. Podešva (Havlík), 51. Lattner


    HC Bolzano: Hübl (Hell) – Egger, Nicoletti, Piche, Tomassoni, Oberdörfer, Charlebois, Frank – Strömberg, J. Esposito, Santorelli – Beaudoin, Whitfield, Pance – Bernard, A. Esposito, Gander – Schofield, Zisser, Wnderer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Pavlikovský, Kolarz, Štach, Müller, Sova, Bořuta, Magovac – Lattner, Blatný, Jarůšek – Podešva, Bartoš, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Fiala, Pucher, Finsterle.

    Rozhodčí: Babić, Gebei – Nagy, Sooß

    Diváci: 1796
    bahis siteleri