Tampa – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 5:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.) | Minnesota – Colorado 1:3 (kon.)
Carolina – New Jersey 2:5 (kon.) | Columbus – Edmonton 4:2 (kon.) | Buffalo – Toronto 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Vancouver 5:2 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Sobota 30.11.2013, 01:40 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Domácí borec se již stačil vrátit na ledovou plochu, avšak dozvuk přesilové hry Sabres využili. Kombinace hostí měla svůj konec u CHRISTIANA ERHOFFA, který nahozením od modré čáry překonal Reimera. Asistence: Tyler Myers, Vile Leino.
     
    59:40
    Van Riemsdyk nyní pelášil do samostatného úniku, na jehož konci byla zastaven Erhoffovým páden pod nohy. Vylučovat se ale nebude, neboť dle sudích hostující obránce trefil jako první kotouč, až poté hráče.
     
    58:29
    Buffalo si zahraje v závěru základní hrací doby přesilvoou hru. Za držení odchází pykat Paul Ranger (TOR).
     
    53:41
    Fantastický zásah Reimera, který se roztáhl proti bekhednovému blafáku Adama. Od ochozů si za tento zákrok vysloužil bouřlivé ovace. Spoluhráči mohou svému mágovi poděkovat.
     
    48:02
    Kessel uháněl zcela sám na Millera avšak pomocí jedné ruky nedokázal zamést kotouč mezi betony brankáře Buffala. na druhé straně hrací plochy musel proti švihu Foligna vytasit lapačku Reimer.
     
    44:06
    Kuljomin měl velkou šanci, po chytrém pasu se ocitl sám v mezikruží. Přízemní střela z hole ruského forvarda ale zamířila těsně vedle levé tyče svatyně Buffala.
     
    41:09
    Opět se bude vylučovat, Torotno si zahraje v početní výhodě. Za nebezpečnou hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Henrik Tallinder (BUF).
     
    38:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo je znovu ve hře. Nahození od levého mantinelu doputovalo na druhou stranu hrací plochy až k LUKU ADAMOVI, který trefil odkrytý prostor u pravé tyče domácí svatyně. Asistence: Zemgus Girgensons, Christian Erhoff.
     
    32:25
    Tak to byla neskutečná příležitost Buffala, Moulson měl na zkaončení spoustu času, avšak nikým nehlídán napálil pouze připraveného brankáře. Poté se strhla na ledové ploše šarvátka, která byla na popud tvrdého zákroku na Moulsona.
     
    30:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Sabres kruté. Hostující obránce ztratil za brankou kotouč, který posléze v pádu poslal před branku Smith. NIKOLAJ KULJOMIN pak z voleje překonal zaskočeného Millera. Gólman Buffala neměl proti této ráně sebemenší nárok. Těžce vydřené vyrovnání Šavlí tak vzalo za své skutečně vlice rychle. Asistence: Trevor Smith.
     
    27:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Obrovský tlak Buffala přece jenom končí gólem. Úvodní dorážka rány od modré čáry se neujala, avšak další již ano. Do odkryté části brány doklepl puk MATT MOULSON. Utkání je tak znovu otevřené na obě strany. Asistence: Viller Leino, Tyler Myers.
     
    27:25
    Stafford pálil z voleje pouze do Reimera, avšak poté nastal v domácím brankovišti obrovský závar, již se zdálo, že kotouč skončil za brankovou čárou, nakonec se tak ale nestalo.
     
    24:33
    Kessel se vymotal z levého rohu a po sjetí do středu hrací plochy předal fantastickou přihrávku Dionu Phaneufovi, před kterým zela naprosto odkrytá brána. Zkušený obránce ale zaváhl a dovolil Millerovi přemístění. Gólman hostí pak tedy stihl tuto ránu vytěsnit.
     
    20:37
    Stafford pálil ihned po přejetí útočné modré ze solidní střelecké pozice pouze do ramene Reimera. Na druhé straně hrací plochy si na brankáře Buffala nepřišel Phil Kessel. Skutečně divoká úvod prostřední periody.
     
    16:01
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, na lavici hanby usedá za háková James Van Riemsdyk (TOR). Sabres tak mají jedinečnou možnost k vyrovnání. Podaří se jim to?
     
    13:10
    Buffalo mělo obrovské štěstí. Šaptný pas Sabres zachytil na modré čáře Raymond, který se poté vydal kupředu. V mezikruží se pak rozhodl vypálit, leč bohužel pro mužstvo s javorovým listem na hrudi přestřelil.
     
    03:41
    Domácí jsou při chuti, k vidění byla další obrovská příležitost! Zcela sám se před brankářem Sabers ocitl James Van-Riemsdyk. Forvard Toronta ale při svém forhendovém blafáku přestřelil bránu.
     
    02:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nyní se ale domácí mohou přece jenom radovat, další přečíslení tří na dva již končí brankou. Bozakův pas nalezl PHILA KESSELA, který ranou mezi betony Millera rozsvítil červené světlo. Asistence: Tyler Bozak, Jake Gardiner.
     
    01:44
    Toronto mohlo jít do vedení! Na přihrávku spoluhráče si sjel Phil Kessel, který se bekhendem snažil trefit odkrytou část branky Buffala. Miller ale zasáhl pohotově.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Moulson (Leino, Myers), 39. Adam (Girgensons, Erhoff), 61. Erhoff (Myers, Leino) – 3. Kessel (Bozak, Gardiner), 31. Kuljomin (Smith)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Sulzer, Erhoff, Myers, Tallinder, McNabb, Pysyk – Stafford, Hodgson, Moulson – Ott, Leino, Ennis – Girgenons, Grigorenko, Adam – Foligno, Flynn, Scott
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Fraser, Rielly, Ranger – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Raymond – Kuljomin, McClement, Ashton – Orr, Smithson, McLaren

    Rozhodčí: St. Pierre, O'Rourke – Nansen, Devorski
    bahis siteleri