Tampa – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 5:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.) | Minnesota – Colorado 1:3 (kon.)
Carolina – New Jersey 2:5 (kon.) | Columbus – Edmonton 4:2 (kon.) | Buffalo – Toronto 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Vancouver 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Vancouver Canucks
Sobota 30.11.2013, 20:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se podařilo vyhrát buly, dostat puk před Talbota, který jej jen vyrazil a to tak nešťastně, že před ním stojící DANIEL SEDIN mohl vstřelit 301. branku ve své kariéře v NHL. Asistebce: Ryan Kesler, Alexander Edler.
     
    49:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Čepice míří na led, CHRIS KREIDER šikovnou tečí Stralmanova nahození od modré dokonal svůj dnešní hattrick. To je odpověď pro současného kouče Canucks Johna Tortorellu, jenž mu loni dával na ledě minimum prostoru, jako hrom. Asistence: Anton Stralman, Rick Nash.
     
    35:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Santorelli bruslí přikopl puk na kruhu pro vhazování DAVIDU BOOTHOVI, jenž si vzal zakončení na bekhend a zřejmě pod levým Talbotovým betonem poslal puk do branky. Asistence: Mike Santorelli, Dale Weise.
     
    31:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovka domácích v utkání a druhý přesilovkový gól domácích. Callahan skvěle clonil před Lackem, který tak nic neviděl a musel nakonec ze své sítě vylovit ránu MICHAELA DEL ZOTTA od modré čáry. Asistence: Mats Zuccarello, Derick Brassard.
     
    20:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je vstup snů pro Rangers, který trhá všechny plány Vancouveru na kusy! Girardi poslal puk před branku, kde jej Stepan ještě posunul k RICKU NASHOVI, jenž tečí před Luongem nezaváhal. Asistence: Derek Stephan, Dan Girardi.
     
    16:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kassian si nakonec na trestné lavici pobyl jen jednadvacet sekund. McDonagh poslal puk z kruhu pro vhazování před branku a CHRIS KREIDER dokázal jeho nahození tečovat mimo Luongův dosah. Asistence: Ryan McDonagh, Brad Richards.
     
    12:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Edlerovi se nepodařilo vyhodit puk z obranného pásma, na modré si jej tak vzal Nash, který si všiml rozjetého CHRISE KREIDERA, pro nějž již nebyl problém střelou zápěstím k tyči prostřelit Luonga. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 13. Kreider (Nash, Stepan), 17. Kreider (McDonagh, Richards), 21. Nash (Stepan, Girardi), 32. Del Zotto (Zuccarello, Brassard), 50. Kreider (Stralman, Nash) – 36. Booth (Santorelli, Weise), 58. D. Sedin (Kesler, Edler)


    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Del Zotto, Falk – Nash, Richards, Hagelin – Zuccarello, Stepan, Kreider – Callahan, Brassard, Pouliot – Dorsett, Moore, Boyle
    Vancouver Canucks: Luongo (21. Lack) – Garrison, Edler, Bieksa, Stanton, Tanev, Hamhuis – Burrows, H. Sedin, D. Sedin – Hansen, Kesler, Booth – Weise, Santorelli, Higgins – Kassian, Richardson, Sestito

    Rozhodčí: Devorski, Furlatt – Cherrey, Brisebois
    bahis siteleri