Prešov – Topoľčany 1:0 (kon.) | Trnava – Senica 2:1 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:0 (kon.)
Prievidza – Pov. Bystrica 1:4 (kon.) | Bardejov – SR 18 2:0 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
HK Gladiators Trnava
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Dukla Senica
sk Neděle 05.01.2014, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Trnavčania majú zaujímavý žreb, keď hneď troch konkurentov z popredných priečok majú v zozname pekne po sebe. So starým rokom sa lúčili duelom s Bardejovom, ten nový začínali v Michalovciach a na domácom ľade prvý zápas odohrajú hneď s tým najväčším rivalom – neďalekou Senicou.

    Na toto derby, podobne ako na Bardejov, bude určite aj lepšia kulisa, keďže futbaloví fanúšikovia teraz majú prestávku a tieto vypätejšie zápasy s obľubou vyhľadávajú.

    Trnave sa aktuálne veľmi darí, je na bodovej vlne, naposledy zo zápasu vyšla bez bodu ešte v polovici novembra v Spišskej. Senica však prehrala s oboma tabuľkovými susedmi (v Michalovciach 3:5 a doma s Bardejovom 0:3) a teraz nasleduje tretí. Navyše prehrala aj s Považskou Bystricou 3:5.

    Prípadná výhra by Trnavu posunula na druhú priečku tabuľky. Veď rozdiel medzi týmito dvoma tímami činí jedinký bod... Takže to skutočne bude derby ako sa patrí.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:01
    Trnava sa po úvodnom vhadzovaní natlačila do pásma, ale Senica ju drží v rohu. Kovaľ neprešiel s pukom k bráne a následne teatrálne dvíha ruky nad hlavu Čunderlík, ktorý sa cíti byť bránený až nedovolene.
     
    02:00
    Sajdlov prienik do útočného pásma neúspešný, strela spomedzi dvoch neprešla na bránu.
     
    02:20
    Na opačnú stranu sa nie len do zakončenia, ale vôbec poriadne do pásma, nedostal Hlinka číhajúci na modrej čiare.
     
    03:47
    Mladícka formácia Trnavy sa dostala do pásma, ostalo to ale bez zakončenia, až teraz od modrej puk aspoň nahadzuje k bráne Reho.
     
    03:53
    Hra bola prerušená po tom, čo Domajev po hite ostal ležať na ľade v útočnom pásme. Vylučovať sa nebude, len šanca pre mladého trnavského Rusa na to, aby sa pozbieral a odiišel striedať.
     
    04:11
    Hála našiel v lapačke strelu Lantoša z ľavého kruhu.
     
    04:31
    Hano síce zachytil prihrávku spoza brány výborne myslenú medzi kruhy, ale ešte puk premiešal a tým takmer celú situáciu skomplikoval. Lantoš mu našťastie puk v blízkosti Hálu nevzal a neohrozil ho.
     
    05:30
    Senica sa až doteraz stále držala v útočnom pásme, ale Trnava bránila priestor. Teraz sa presunula do útoku, Hlinka si ale nerozumel s Lisoňom, zrazili sa a Trnava prišla o puk.
     
    06:02
    Opäť sú v útoku hostia, pri prechádzaní do pásma ale prišli o puk.
     
    06:30
    Grman po ľavom krídle, ale k strele sa pre brániaceho hráča nedostal.
     
    07:44
    Senica nič dobré v útočnom pásme nevymyslela, teraz sa doň chystá Trnava.
     
    07:55
    Strela Penáka ešte od modrej čiary, k Hálovi sa ale puk nedostal, zblokovaný ešte medzi kruhmi.
     
    08:42
    Trnave nevyšla prihrávka cez os, následne Loydl poslal strelu rovno do Vaškoviča, ktorý dokázal ujsť dopredu. Ponúkal puk Jarolínovi, ale túto šancu Hála kryje.
     
    08:47
    Zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    09:09
    Lisoň ušiel až do zakončenia, ktoré Peksa vyráža. Lisoň ale bol faulovaný a tak si Trnava zahrá presilovku.
     
    09:09
    Vylúčenie Senica – Jakub Sajdl – dve minúty za hákovanie.
     
    09:57
    Už strela po vhadzovaní nevyzerala zle, následne Trnava zahnaná do rohu bojuje o puk. Kovaľ ho získal a presunul sa pred bránu, kde číhal Čunderlík, ale zo spoločného ťaženia s Jurákom nedokázali Peksu prekonať, hoci puk sa už kĺzal bránkoviskom.
     
    10:37
    Po strele Poláčka od modrej čiary, ktorú Čunderlík netečoval, sa Senica dokázala oslobodiť. Teraz je Trnava znova v pásme.
     
    10:59
    Ďalšia strela od modrej čiary, ktorú Peksa vyráža, k dorážke je to ďaleko, naopak Seničania sú blízko dosť a vyhadzujú.
     
    12:29
    Na oboch stranách prišli bloky ešte striel od modrej a následný únik – na jednej strane nevyšiel strelecký pokus Poláčkovi, na druhej Šedivému.
     
    13:14
    Vylúčenie Trnava – Martin Baran – dve minúty za seknutie.
     
    13:32
    Vylúčenie Trnava – Patrik Hano – dve minúty za krosček.
     
    14:09
    Hneď v úvode oslabenia sa traja Trnavčania dokázali oslobodiť, následne Senici trochu trval návrat do pásma. Teraz už v ňom znepríjemňujú život. Šedivý sa dlho hotovil na strelu, mieril to výborne na vzdialenejšiu žrď, ale Hála sa zaskvel, hoci nie celkom isto a takmer nadvakrát, no lapačkou ťažkú strelu vychytal.
     
    15:05
    Loydl sa hádže pred bránu čo to dá, dokázal zachytiť strieľaný puk, ale bekhendom ho poslal naslepo len tak, že ho na modrej ešte stačil zachytiť Šedivý. Pokračuje teda v bránení a napokon sa Trnave päť sekúnd po tomto "zaváhaní" podarilo puk dostať von z pásma.
     
    15:38
    Náročné oslabenie sa skončilo, Trnava hrá v plnom počte.
     
    16:16
    Hanova strela od modrej na teč pred bránou, Peksa ale chytá, čím si vyslúžil potlesk svojich priaznivcov. Senickí fanúšikovia sem prišli v hojnejšom počte, čo v porovnaní s ničím, ktoré sem chodí inokedy, je približne poloprázdny autobus.
     
    16:43
    Trnava v pásme trochu zatlačila, diváci volajú po góle. Hluch skúsil biť spoza kruhov, ale strela minula vytúžený priestor.
     
    17:25
    Bachratý sa zmocnil puku v obrannom pásme, presunul sa do útočného a nacentroval Achsovi, ten ale bol už neskôr bránený a nedokázal dobre vystreliť.
     
    17:35
    Vylúčenie Trnava – Pavol Poláček – dve minúty za držanie.
     
    18:27
    Trnave sa darí brániť sa ďalšiemu oslabeniu.
     
    18:57
    Trnava sa znova oslobodila vyhodením. Kalináč šikovnou prihrávkou vysunul Sajdla, ktorého strelu zmaril Hála. Kalináčova dorážka tesne mimo.
     
    19:35
    Kalináč pri striedaní bol už šiestym hráčom na ľade! Čiarový rozhodca si to všimol a teraz sa bude vyjednávať so striedačkou o žolíka, ktorý si to odsedí.
     
    19:35
    Vylúčenie Senica – trest pre hráčsku lavicu – dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest si odsedí Dušan Klučiar.
     
    19:53
    Po vhadzovaní rozohratý puk a veľká šanca pre Čunderlíka pri dorážke, ktorú si hádzal na bekhend.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretiny výborného derby sme gól nevideli, no množstvo dobrých hokejových akcií áno. Nutné dodať, že aj atmosféra je na Trnavu nevídaná, pricestovali fanúšikovia zo Senice a domáci sa nenechávajú zahanbiť. Dokonca tu po prvý raz v živote vidím aj políciou posilnenú organizátorsku službu...
    Druhá tretina sa začne približne o 17:45.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, P. Hano, Marek Hronec, Loydl, Hluch, Šišmič – R. Jurák, M. Čunderlík, Kovaľ – Milan Grman, M. Baran, Lisoň – Miroslav Hlinka, D. Schmidt, Michal Dudáš – Domajev, Bachratý ml., Achs.

    HC Dukla Senica: Peksa – P. Gula, M. Ivičič, Salajka, Šedivý, Janík, Reissmüller – Lantoš, Jarolín, Vaškovič – Šúrek, Kalináč, Sajdl – Mikolášek, Surovka, Klučiar – Penák, Šalka, Daráš – S. Petráš.

    Rozhodca: Goga – Nosek, M. Tvrdoň.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:33
    Strela od modrej čiary, pred bránou na ňu pripravený Čunderlík, ale na dorážku sa už nenatiahol, hoci to bolo tesné, Peksa teda naďalej odoláva.
     
    21:16
    Čunderlík a Poláček pred bránou znepríjemňujú život brániacim hráčom a najmä Peksovi. Strela z kruhov, ale ani jeden z nich puk neusmernil.
     
    21:47
    Klučiar už na ľade, zabojoval a získal puk, no bol tam sám.
     
    22:35
    Dvakrát v šanci Mikolášek, najprv chcel tečovať strelu od modrej čiary, ale ešte pred ním ju zblokoval Hlinka, následne sa už dostal k puku, ale pohorel na Hálovi.
     
    23:06
    Na druhej strane príležitosť pre Dudáša, hádzal si puk na blafák, ale Peksa sa vytiahol a pokryl ho.
     
    24:02
    Hluch nahodil puk zo stredného pásma priamo do Peksu, ale Trnavčania zatiaľ striedali a naskákali do pásma, preto rozhodcovia posúdili ofsajd ako úmyselný a hra sa presunie pred Hálu.
     
    24:27
    Senica zahnaná späť do obrany, rozohrávať sa chystá Ivičič.
     
    25:02
    Lantoš prihral do strany, následne pred bránou nechal priestor Jarolínovi, Ten nadvakrát ale nedokázal cez Hálu puk pretlačiť.
     
    26:27
    Tak teraz Klučiar trochu zaváhal. Spravil to síce veľmi pekne, no mohol strieľať sám a zrejme by pochodil lepšie. Namiesto toho ponúkol puk ako na zlatom podnose Šúrekovi, ale pred ním puk povyskočil a Šúrek ho nedokázal usmerniť do brány cez presúvajúceho sa Hálu.
     
    26:50
    A opäť Klučiar! Tentokrát vysunutý prihrávkou do úniku, ale Hála si s jeho nájazdom poradil!
     
    27:01
    Vylúčenie Senica – Martin Mikolášek – dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    27:23
    Trnava sa musela z pásma vysťahovať. Nanovo puk vedie dovnútra Čunderlík a rovno z ľavej strany ohrozil Peksu, ktorý chytá puk.
     
    27:49
    Vylúčenie Senica – Martin Ivičič – dve minúty za zdržiavanie hry; vyhodenie puku z hracej plochy.
     
    28:33
    V piatich proti trom sa to hneď hrá... Strely od modrej ale nevychádzajú, Čunderlík ani Jurák nedokázali ani tečovať ani dorážať. Teraz Senica vyhadzuje puk.
     
    29:16
    Lisoň sa stiahol od mantinelu medzi kruhy, strelu na vinkel Peksa vytesnil.
     
    29:45
    Hlinka z rohu nahodil puk pred bránu, kde bol Hronec a Hluch. Hluch sa k nemu dostal, ale Peksa zasiahol.
     
    29:58
    Krátko po vhadzovaní strela Loydla, ktorú z kruhu nedokázal doraziť na bránu Schmidt. Následne už je Senica v piatich a puk posiela preč cez všetky čiary na icing.
     
    30:20
    Schmidtova prihrávka nenašla adresáta, zakázané uvoľnenie aj na druhej strane. Po dlhšom čase sa teda hra dostane pred Hálu.
     
    30:47
    Vaškovič z pravej strany poslal puk pred bránu, no pred Lantošom ho Hála poslal preč hokejkou.
     
    31:09
    Jurák sa dostal do úniku, jeho zakončenie ale Peksa vyrazil do ochrannej siete.
     
    31:29
    Senica dala gól!
    Hlinkom naháňaný Kalináč poslal puk dozadu, v strednom pásme sa stočil a dostal prihrávku späť na hokejku. Prekorčuľoval si s pukom pred bránu a Hálu prekonáva po blafáku! MARTIN KALINÁČ prekorčuľoval následne do obranného pásma, pri ktorom sídlia fanúšikovia hostí a spoločne s nimi sa z otváracieho gólu teší.
    Asistencie: Marián Reissmüller a Eduard Šedivý.
     
    32:13
    Achs pozdržal rozohrávajúceho Peksu pri mantineli, ten sa ale stihol vrátiť do brány a čeliť nahodeniu od mantinelu.
     
    32:52
    Potlesk pre Pavla Poláčka, ktorý bol pri presune do útočného pásma pri mantineli atakovaný a dvihnúť sa mu musia pomôcť spoluhráči. Našťastie striedačku má hneď cez mantinel.
     
    34:29
    Senica zavrela Trnavčanov v pásme, ale tí sa dobre bránia a čo pustia na bránu, to vyráža Hála.
     
    34:56
    Schmidt zblízka nedokázal trafiť bránu, na tribúnach to len tak zahučalo.
     
    35:16
    Kalináč pri puku, prekorčuľoval do pásma, pred sebou mal hneď dvoch hráčov a rozhodol sa preto pre "ruský blafák". Strelu po príklepe ale Hála vyráža vyrážačkou.
     
    35:29
    Na druhej strane po Dudášovej strele nie práve istý Peksa, ale puk za sebou nenašiel – preskočil jeho bránu.
     
    33:10
    Vylúčenie Trnava – Jozef Reho – dve minúty za hákovanie.
     
    36:30
    Po vhadzovaní sa Kalináč natlačil z rohu pred bránu, Hála vyráža. Následne strela z pravého kruhu a pred Hálom to horí.
     
    36:34
    Vylúčenie Senica – Martin Kalináč – dve minúty za seknutie.
     
    36:43
    Lisoň samostatne, keď sa na ľavý kruh bránený natlačil od mantinelu, Peksa chytá.
     
    36:51
    Hluch dlho so strelou čakal, chcel Peksu aj zmiasť, ale nepodarilo sa, ten puk vyrazil betónmi.
     
    37:18
    Hálova brána je posunutá, sám sa snaží ešte počas hry ju vrátiť, ale nedarí sa a tak je hra prerušená.
     
    37:53
    Vylúčenie Trnava – Pavol Poláček – dve minúty za seknutie.
     
    38:27
    Reho sa vrátil na ľad, pomohol vybojovať puk a unikol spolu so Schmidtom do prečíslenia. Schmidt viedol puk, stiahol sa na ľavú stranu takmer až do rohu a poslal puk pred bránu, ale Reho nedokázal usmerniť.
     
    39:03
    Nahodený puk sa odrazil takmer až do brány! Hála za ňou, chrániť odkrytý priestor utekal Hronec a stačil vyblokovať puk preč skôr, než tam nakorčuľoval Sajdl...
     
    39:37
    Hála nahodenie radšej prikrýva.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sa Senica dostala gólom Kalináča do vedenia. Opäť sme videli niekoľko nevyužitých presilových hier, ďalšie nevyužité šance.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:35.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:33
    Ivičičova rozohrávka zblokovaná mimo hraciu plochu, puk takmer trafil divákov, ktorí sa ešte len usádzajú.
     
    41:04
    Senica sa stále do útoku nedostala a ani nedostane, teraz zakázané uvoľnenie.
     
    41:21
    Situácia sa opakuje...
     
    41:53
    Zakázané uvoľnenie teraz na strane Trnavy. Trochu vlažný úvod tretej tretiny. Žiaden z týchto icingov nevyplynul z tlaku, ale po chybách.
     
    42:14
    Zmätok čiarových, jeden píska ofsajd a druhý tvrdí, že nebol. Trnava nemôže pokračovať v hre.
     
    42:30
    Pred Lantošom upratal puk Poláček, opäť Senica bez strely.
     
    42:45
    Ani na druhej strane sa ale strelecký pokus nepripíše, Kovaľa otravuje Gula.
     
    43:21
    Tak teraz čo predviedol Peksa, klobúk dole! Čunderlík mohol dorážať do odkrytej brány, brankár ležal na ľade, ale stačil ešte vymrštiť betóny a ľavým vyrazil preč Čunderlíkovu strelu! Puk bol naďalej v hre a s pomocou Šedivého ho Peksa dokázal po chvíli a ďalších strelách dostať pod kontrolu.
     
    43:39
    Vylúčenie Senica – Michal Šúrek – dve minúty za držanie.
     
    44:05
    Peksa sa už obzerá za seba, lebo na lapačke puk necíti, v skutočnosti ho ale ešte pred ním zblokoval Šedivý. Odpálil len k mantinelu.
     
    44:30
    Až teraz sa Senica oslobodzuje vyhodením.
     
    45:08
    Sajdlovi sa nepodarilo poslať puk preč, no Trnava sa už do šance nedostala. Neskôr vyhadzuje Šedivý.
     
    45:48
    Kovaľ z ľavého kruhu, Peksa ale vyráža. Čunderlík chcel vrátiť puk, pred bránou čakal Grman, ale skĺzol mu z čepele.
     
    46:12
    Pirhrávka pred bránu na Grmana, ale ten nedokázal pretlačiť strelu cez Šedivého.
     
    47:11
    Naďalej sa hra odohráva najmä pred Peksom, ale bez úspechu.
     
    48:35
    Senica po dlhšom čase v pásme, Hála nedokázal chytiť puk, lebo bol priďaleko. Jeho obrana ale zabránila ďalším strelám tretej útočnej lajny hostí.
     
    51:16
    O puk sa v ostatných minútach dosť bojuje, nevidíme veľké šance, no hokejové divadlo je to i bez nich vďaka atmosfére parádne.
     
    51:43
    Zakázané uvoľnenie Trnavy po nepresnej prihrávke.
     
    51:49
    Senica ponúknutú šancu využila a natlačila sa pred Hálu, ktorý zásahom hru prerušuje.
     
    51:59
    Hano sa natlačil až cez červenú čiaru a rozohral, následne bránený preletel na zem cez Sajdla. Odpískaný ofsajd Trnavy, Lisoň bol v pásme prirýchlo.
     
    52:42
    Domajev mal teraz šťastie pri prechode do pásma a následne smolu v zakončení. Niekoľkokrát po sebe nedokázal dobre usmerniť puk v predbránkovom priestore.
     
    53:11
    Klučiarova strieľaná prihrávka pred bránu Mikoláškovi bola zblokovaná.
     
    53:31
    Poláček to z uhla skúsil strelou a Peksu takmer prekvapil. Priestor mal síce vykrytý, ale na chytenie to bol ťažký puk.
     
    53:48
    Čunderlík do pásma po pravom krídle, otočil sa a nabil do druhej vlny Rehovi. Jeho strelu Peksa vyráža do ochrannej siete.
     
    53:59
    Za bránou po nedovolenom zákroku zrbzdený Jurák spadol na zadok. Vylúčenie Senica – Eduard Šedivý – dve minúty za držanie.
     
    54:19
    Trnava dala gól!
    Gól, na ktorý tak veľmi čaká celú sezónu, konečne prišiel! Lisoň prišiel o puk na ľavej strane, no vyhodenie zachytil Hronec, trochu to upokojil s Baranom, následne ponúkol po modrej a JAKUB LOYDL sa spoza pravého kruhu trafil ideálne.
    Asistencie: Marek Hronec a Marek Lisoň.
     
    54:53
    Vylúčenie Trnava – Dávid Schmidt – dve minúty za hákovanie.
     
    55:09
    Trnava sa oslobodzuje a Baran dokonca naháňa puk.
     
    55:31
    Chyba Trnavy v obrannom pásme, Gula rozohral na druhú, ale strela bola zblokovaná, razom je pred bránou dosť hráčov na to, aby zblokovali aj ďalšie pokusy.
     
    56:03
    Šedivý z uhla pred bránu, ale tam bol jeho spoluhráč bránený a nielen že neusmernil puk, ale ani neubrzdil a vletel do Hálovej brány.
     
    56:32
    Ďalšie zblokované pokusy a napokon Čunderlík vyhadzuje ďaleko preč a Trnava môže prestriedať.
     
    57:01
    Ivičič zachytil puk na modrej čiare rukou, väčšina Trnavčanov už bola mimo pásmo, lebo čakala puk na únik. Hála ale zlikvidoval strelu a následne ešte odpískaný pre istotu predsa len ofsajd.
     
    57:43
    Jurák sa ponáhľa za nahodením, vyzeralo to aj z môjho pohľadu, že ho Peksa má pod kontrolou a ozval sa hvizd, no zrazu Jurák vzal puk a ďalej s ním hrá.
     
    58:48
    Šanca Trnavy nevyužitá! Schmidt to skúšal sám a v poslednej chvíli bránený neudržal stabilitu a nedokázal Peksu prekonať.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Obrovský tlak Trnavy napokon priniesol vytúžený gól, a to vytúžený hneď dvojnásobne – Loydl sa po prvý raz v sezóne trafil do čierneho a svojmu tímu tak pomohol vyrovnať dôležité derby.
    O malú chvíľu sa začne predĺženie. Ak aktuálnu situáciu prenesieme do tabuľky, Senica má 71 bodov a Trnava 70...
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:38
    Peksa chytá nahodenie do lapačky. Vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    61:54
    Hlinka s pukom za bránou, pred bránkoviskom pripravený Loydl, ale spoločne rozhodnutie nepriniesli.
     
    62:55
    Kovaľova strela narobila Peksovi problémy, ale famózne dokázal vyraziť.
     
    64:03
    Ivičič naznačil strelu a až po chvíli nahadzuje puk do pásma, ofsajd Senice.
     
    64:35
    Kovaľ sa dostal do úniku, ale jeho strela mieri mimo bránu!
     
    64:52
    Šedivý pred Čunderlíkom zblokoval prihrávku, zrejme uvidíme nájazdy.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Je to tak, po prestávke, počas ktorej rolba upraví stredný pás aspoň na sucho, budeme svedkami nájazdov, ktoré toto derby rozhodnú.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Začína Senica, ako prvý Vladimír Lantoš, Hálu ale neprekonal.
     
    Podobne si počínal Dávid Schmidt na druhej strane, prinútil síce Peksu k väčšiemu pohybu, ale neprekonal ho.
     
    Martin Kalináč nedokázal oklamať Hálu, ostáva neprekonaný.
     
    Rovnako tak na druhej strane Marek Lisoň proti Peksovi.
     
    Ani z tretieho senického nájazdu nie je Hála prekonaný – René Jarolín zakončil tesne mimo.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Gladiators Trnava.

    ROMAN JURÁK dokázal oklamať Peksu pohybom a pod jeho padajúce telo poslal puk do brány! Je tak jediným úspešným strelcom a Trnavu dostal k víťazstvu.
     
    Koniec zápasu. (19:30:52)

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 55. Loydl (Hronec, Lisoň), rozh. náj. Jurák – 32. Kalináč (Reissmüller, Šedivý)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, P. Hano, Marek Hronec, Loydl, Hluch, Šišmič – R. Jurák, M. Čunderlík, Kovaľ – Milan Grman, M. Baran, Lisoň – Miroslav Hlinka, D. Schmidt, Michal Dudáš – Domajev, Bachratý ml., Achs.
    HC Dukla Senica: Peksa – P. Gula, M. Ivičič, Salajka, Šedivý, Janík, Reissmüller – Lantoš, Jarolín, Vaškovič – Šúrek, Kalináč, Sajdl – Mikolášek, Surovka, Klučiar – Penák, Šalka, Daráš – S. Petráš.

    Rozhodčí: Goga – Nosek, M. Tvrdoň
    bahis siteleri