Znojmo – Fehérvár 3:7 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:7 (2:3, 1:2, 0:2)
Fehérvár AV19
Neděle 05.01.2014, 13:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    59:18
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Bleskový gól Čertů. Pados vypálil od modré čáry a před brankovištěm lehce tečoval puk za Dovinova záda ARON SANDOR REISZ. Asistence: Laszlo Pados a Tamas Robert Sarpatki.
     
    45:38
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Zřejmě smrtící zásah do znojemské sítě. Obrana opět propadla a bez problémů jí projel TAMAS ROBERT SARPATKI, který si vytáhl gólmana z brány a zasunul puk po zemi. Sarpatki si vystřelil hattrick. Asistence: Aron Sandor Reisz.
     
    34:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Zadělává se nám na drama? MAREK ŠPAČEK se prosmýkl fehérvárskou obranou a sám před Rajnou volí přesnou střelu kolem vyrážečky. Asistence: Michael Theimer a Lukáš Nováček.
     
    25:34
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Teď už to budou mít domácí těžké. Svou navštívenku poslal zmatené znojemské defenzívě CSANAD ERDELY, který si v klidu najel až před Dovinu a střelou nad lapačku navyšuje náskok Fehérváru. Bez asistence.
     
    25:07
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Orly, který si v těchto chvílích rozhodně další inkasovaný gól nezasloužili. Znojemská obrana si špatně rozebrala hráče před svou bránou a volný TAMAS ROBERT SARPATKI skóruje do odkryté části klece. Asistence: Roland Vokla a Aron Sandor Reisz.
     
    19:52
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Znojemští hokejisté zaváhali s rozehrávkou u mantinelu, puk nakonec se dostal na hůl TAMASE ROBERTA SARPATKIHO, který neotálel a přesnou ránou z kruhu propálil Dovinu. Asistence: Roland Vokla.
     
    17:47
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu opět brzké vyrovnání. Střelu z mezikruží vyrazil Rajna jen před sebe, kde již číhalo několik dorážejících znojemských hráčů. Úspěšný byl nakonec LUKÁŠ NOVÁČEK. Asistence: Vojtěch Žemlička.
     
    15:51
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Další trochu nešťastný gól v bráně Znojma. Reiter nahazoval od modré čáry na znojemskou klec, před níž číhal CSANAD ERDELY. Ten byl sice obsazen, nicméně se mu podařilo lehoučkou tečí usměrnit puk mezi betony Doviny. Asistence: Attila Reiter a Daniel Szabo.
     
    11:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se vymanilo z tlaku soupeře a podařilo se mu vyrovnat. Krátce po vyhraném buly před Rajnou se puk dostal do mezikruží na hůl MARKA ŠPAČKA, který se opřel do rány a puk končí až v síti. Asistence: Vojtěch Žemlička.
     
    01:29
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Znojmo nepříjemné. Jen lehké nahození TAMASE LADAYE od modré čáry přepadlo Dovinovi přes lapačku a zaplulo k tyčce. Asistence: Daniel Szabo.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 12. Špaček (Žemlička), 18. Nováček (Žemlička), 35. Špaček (Theimer, Nováček) – 2. Laday (Szabo), 16. Erdely (Reiter, Szabo), 20. Sarpatki (Vokla), 26. Sarpatki (Vokla, Reisz), 26. Erdely, 46. Sarpatki (Reisz), 60. Reisz (Pados, Sarpatki)


    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina – Theimer, Švanda, Koňařík, Michalica, Cílek, Hloupý, Křípal, Toman – Žemlička, Nováček, Špaček – Hložek, Horák, Pelikán – Hačecký, Košťál, Cerovečki – Indruch, Holub, Kacetl.
    Fehérvár AV19: Rajna – Arany, Pados, Reiter, Laday, Lengyel, Korbuly – Vokla, Reisz, Sarpatki – Pillok, Erdely, Szabo – Izsak, Sofron, Hamvai – Krausz, Pukli, Arkovics.
    bahis siteleri