Piešťany – Nitra 3:5 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 26.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Všetkých fanúšikov slovenského hokeja srdečne vítam pri online prenose zo 46. kola extraligy, v ktorom sa bližšie pozrieme na dianie v žilinskej DOXXbet Aréne, kde od 17 – tej hodiny privíta MsHK DOXXbet Žilina HC 05 Banskú Bystricu.

    Vlci mali do aktuálnej sezóny veľmi dobrý vstup. Postupom času sa im však prestalo dariť, čo vyústilo až v prepad na samotné dno tabuľky, kde sa nachádzajú dodnes. Na konte majú 50 bodov a smerom k postupovým ambíciám do play-off nie je z ich pohľadu nič stratené. Na deviaty Martin a ôsmy Trenčín strácajú Žilinčania zhodne po tri body. V tabuľke formy, ktorá je zostavená z ostatných piatich súbojov, evidujú domáci šesť bodov. Posledné kolo žilinským fanúšikom veľa dôvodov na úsmev neprinieslo. Vlci totiž na ľade uradujúceho majstra zo Zvolena prehrali vysoko 2:7. Dnes je však nový deň, nový súper a najmä nová šanca opäť sa priblížiť k vysnívanej hranici play-off. Žilinčania potrebujú v dnešnom stretnutí nadviazať na svoj výkon z posledného domáceho stretnutia, v ktorom zdolali Martin pomerom 3:1.

    Barani nemusia riešiť podobné starosti, aké má ich dnešný súper. Vyhrievajú sa totiž na treťom mieste ligovej tabuľky za suverénnym duom – Košice a Nitra. Na tabuľkový posun smerom hore to už v podaní Baranov nevyzerá, nakoľko druhá Nitra má pred nimi pätnásť bodový náskok. Banskobystričania si skôr musia dávať pozor na dva tímy, ktoré im dýchajú na chrbát. Tými sú Piešťany a Poprad, ktorí na nich strácajú tri, respektíve štyri body. Pri pohľade na tabuľku formy zistíme, že hostia majú z ostatných piatich zápasov úplne totožnú bilanciu ako Žilina. Pre zverencov trénera Vladimíra Orzságha to bude dnes druhý zápas v rade na ľade súpera. V piatok Bystričania nestačili na predposledný Martin, čo za žiadnych okolností nebudú chcieť zopakovať na ľade posledného tímu tabuľky.
     
    Najväčšou ofenzívnou zbraňou žilinských Vlkov je bezpochyby Roman Tomas. Ten počas celého aktuálneho ročníka potvrdzuje strelecký inštinkt a s 33 presnými zásahmi je najlepším strelcom extraligy.

    Barani sa, čo sa týka útočnej činnosti spoliehajú na viacero hráčov, z ktorých v internej tabuľke produktivity dominuje Patrick White. Ten je s 36 bodmi za šestnásť gólov a dvadsať asistencií štrnástim najproduktívnejším hráčom ligy.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Koutský – Ostrčil, Šterbák, Dlouhý, Leško, Bagin, Látal, Chovan, Bajánik – Valášek, Kalla, Slovák, Tomas, Klouda, Varga, Bene, Dreveňák, Linet, Vaculín, Jarab, Rehák

    HC 05 Banská Bystrica: Sabol – Lepine, Saracino, Macháček, Bambúch, Gachulinec, Predajnianský – Handlovský, White, Hudec, Dolník, Heizer, Kadura, Lamper, Lunter, Zigo, Gašpar, Rosandič, Róth

    Rozhodca: Stano, Tvrdoň, Výleta.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:30
    Počas úvodného striedania boli oba tímy na určitý čas v kontakte s pukom. hra sa však odvíjala len v strednom pásme, respektíve po rohoch klziska.
     
    01:20
    Nepresná rozohrávka Baranov z ich obranného pásma presúva hru pred brankára Sabola, po ktorého pravici budeme vhadzovať.
     
    01:40
    Veľmi dobrý forčeking v strednom pásme ukázal Dreveňák, ktorý sa snažil prestrčiť do útočnej tretiny na spoluhráča, ktorú mu korčuľoval stredom. Puk sa až k nemu nedostal.
     
    02:40
    Róth vnikol po ľavej strane do útočného pásma svojho tímu. Ako pravák to mal na strelu cez obrancu, ktorú aj vyskúšal, no puk zastavil práve domáci zadák.
     
    03:00
    Len za cenu zakázaného uvoľnenia sa uvoľnila domáca Žilina. Koutský bude musieť byť v strehu.
     
    03:50
    Bystričania boli usadení v útočnom pásme, nevedeli sa však odlepiť od mantinelov, domáci ich do nebezpečných pozícii nepustili. Napokon sa hostia sami vyhnali do strednej tretiny.
     
    04:40
    Jaroslav Kalla zaviezol puk do útočného pásma, následná prihrávka na Vargu bola nepresný. Pri puku už hostia, ktorí pôjdu vpred.
     
    05:30
    Prvé vylúčenie v zápase registrujeme na žilinskej strane. Za nedovolené bránenie mieri na trestnú lavicu obranca Dlouhý.
     
    05:50
    Domácim sa podarilo poslať puk až na Sabola.
     
    06:10
    Žilina hrá zatiaľ v tomto oslabení veľmi dobre, opäť sa jej podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary, hostia sa nevedia usadiť v útočnom pásme.
     
    06:53
    Sily na ľade sa nám vyrovnali. Matej Gašpar dostal menší trest za držanie hokejky.
     
    07:30
    Dlouhý je späť na ľadovej ploche, začala sa presilová hra Žiliny.
     
    08:20
    Po dlhej kombinácii v útočnom pásme sa puk dostal na pravej strane k Tomasovi, ktorý svoju prihrávku načasoval na vzdialenejšiu tyč, kde bol spoluhráč Varga. Tomu sa nepodarilo presne zakončiť. Po porade rozhodcov sa však bude vylučovať.
     
    08:31
    Na trestnú lavicu si musel ísť nútene oddýchnuť skúsený útočník hostí Michal Hudec, ktorý dostal za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou a tržné zranenie Vargu 2+2.
     
    08:32
    Domáci Vlci majú obrovskú príležitosť na to, aby sa ujali vedenia. Najprv budú mať k dispozícii niekoľko sekundovú presilovku o dvoch hráčov, následne dlhú prevahu o jedného muža.
     
    08:32
    Domáci usporiadatelia odstraňujú z ľadovej plochy krv, ktorá sa tam ocitla po faule na Vargu. Už dlhšiu dobu hra stojí.
     
    08:50
    Tomasova strela z prvej sa nedostala na miesto určenia, jeden z hosťujúcich hráčov puk zablokoval.
     
    09:40
    V momente, kedy už hrajú Bystričania v štvorici, zakončil od modrej Dlouhý. Jeho nie príliš podarená strela nenarobila Sabolovi problémy.
     
    10:34
    Žilina dala gól!
    Počas presilovej hry domáci dlho kombinovali v útočnom pásme, zdalo sa, že to niekedy až preháňajú, no napokon sa im to vyplatilo. Ostrčil z pravej strany namazal Baginovi na modrú čiaru na strelu z prvej, ktorú ešte dokázal pred Sabolom tečovať do brány MILAN DREVEŇÁK. Asistencie : Emil Bagin, Radim Ostrčil.
     
    10:49
    Dlho sa v rovnovážnom stave nehralo. Presilovú hru si zahrajú aj hostia, a to po faule Mateja Beneho, ktorý sa previnil podrazením.
     
    11:49
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk, hostia musia začínať od piky.
     
    12:49
    Bene je späť na ľade, domáci sa dokázali bez väčších problémov ubrániť.
     
    13:08
    Domácim fanúšikom sa to už prestáva páčiť. V plnom počte hrali Vlci len pár sekúnd, opäť sa vylučuje. Radim Ostrčil dostal menší trest za držanie.
     
    14:00
    Banská Bystrica v doterajšom priebehu nehrá v početných prevahách dobre. Vlci sa aj počas prvej minúty tejto presilovky bránia bez problémov.
     
    15:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Tesne pred návratom vylúčeného hráča domácich sa podarilo Baranom vyrovnať stav stretnutia ! Lukáš Bambúch od ľavého mantinelu nahodil puk na Koutského, ktorý ho vyrazil len pred seba, dostal sa mimo svojho bránkoviska, čo využil Heizer, ktorého snahu dokončil RASTISLAV GAŠPAR. Ten pretlačil puk do siete ! Asistencia : Radomír Heizer, Lukáš Bambúch.
     
    16:00
    Obrovská škoda pre domácich. K ubránenie početnej prevahy im chýbali len tri sekundičky. Celú presilovú hru neškodná Bystrica dokázala v závere svojej početnej prevahy udrieť.
     
    16:15
    Niektorí z domácich priaznivcov už kričali gól ! Zakončenie z ideálnej streleckej pozície však v Sabolovej svätyni neskončilo !
     
    17:15
    S pribúdajúcim časom sa z hľadiska ozýva stále väčší piskot. Domácim fanúšikom sa nepozdávajú viaceré rozhodnutia rozhodcovskej trojice v neprospech ich tímu.
     
    18:10
    Bystričania sa dostali o hernej situácie dvoch proti dvom, tá napokon nepriniesla pre Koutského žiadne nebezpečenstvo.
     
    19:33
    Hudec sa zabudol v útočnom pásme, jeho spoluhráč s pukom už nestihol zabrzdiť, a tak je z toho v závere prvej tretiny postavenie mimo hry.
     
    19:55
    V závere úvodnej časti ešte prišla v podaní domácich tvrdá strela od modrej, ktorú sa snažil do hosťujúcej brány dorazil Linet. Jeho okus skončil len v Sabolovej lapačke.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine je stav stretnutia medzi MsHK DOXXbet Žilina a HC 05 Banská Bystrica vyrovnaný. Domáci sa dostali do vedenia v 11. minúte, kedy počas vylúčenia Hudeca tečoval Baginovu strelu Dreveňák. Baranom sa podarilo vyrovnať takisto v početnej prevahe. Skrumáž pred Koutským využil na doklepnutie puku do brány Rastislav Gašpar.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Baranom nevyšiel v útočnom pásme pokus o zakombinovanie, domácim však pre zmenu nevyšla rozohrávka, ktorá sa skončila zakázaným uvoľnením.
     
    20:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Lepší vstup do prostrednej časti si Barani ani nemohli predstavovať. Už po necelej minúte druhej tretiny sa dostali do vedenia. Dominika Kadura sa takmer dostal do samostatného nájazdu, no bol tiesnený, predsa len však dokázal zakončiť a po veľkom závare pred domácim bránkoviskom sa k puku dostal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorému už nerobilo problém poslať puk do odkrytej svätyne. Asistencie : Radomír Heizer, Dominik Kadura.
     
    21:36
    Domácim sa podarilo bleskové vyrovnanie ! Tomasova dorážka z výšky skončila v sieti, bude sa však telefonovať, či bola hokejka domáceho kanoniera nad úrovňou hornej žŕdky.
     
    21:36
    Rozhodovanie to asi ľahké nie je, pretože telefonát s video rozhodcom už tvrdá dosť dlhú dobu.
     
    21:36
    Hlavný rozhodca Stano rozpažil, hokejka bola privysoko. Stav zápasu sa nám tak nemení.
     
    21:52
    Do rýchleho brejku našliapol hosťujúci Dolník, ktorého strelu švihom skrotil Koutský na svojej hrudi.
     
    22:25
    Slovák si prebral puk v strednom pásme, vnikol medzi kruhy, odkiaľ dobre mierenou strelou preveril pozornosť Sabola. Juniorský reprezentant slovenskej republiky dokázal vyraziť.
     
    23:25
    Klouda vysunul Vargu do útočnej tretiny, prihrávka to bola pridlhá, takže domáci útočník musí isť o puk bojovať k mantinelu.
     
    23:39
    Chris Saracino dostal menší trest za hákovanie. Prvú presilovku v druhej tretine si zahrajú Vlci.
     
    24:25
    Domácim sa zatiaľ nedarí. Počas prvej minúty sa dva krát museli vracať po puk za bránou Kouského, raz dokonca po svojej vlastnej nepresnosti.
     
    25:10
    Strela Dlouhého od modrej Sabolovi vypadla rovno pred Vargu, ktorý svoju dorážku namieril len do talentovaného brankára Baranov. Ten zasiahol v pokľaku.
     
    25:20
    Sabol sa teraz na nedostatok práce nemôže sťažovať, po strele Bajánika schoval puk do svojej lapačky.
     
    25:39
    Hostia sú s piatimi hráčmi. Domácim sa počas početnej prevahy nepodarilo dosiahnuť vyrovnávajúci zásah.
     
    26:15
    Jeden z hosťujúcich hráčov sa snažil vysunúť svojho spoluhráča do úniku svojou rukavicou, pričom mu bol uštedrený nepríjemný úder do tváre. Rozhodcovia nevylučujú.
     
    26:41
    Žilinčania sa dostali do hernej situácie troch proti trom, z ktorej dokázali vyťažiť len vhadzovanie po ľavici Richarda Sabola.
     
    27:15
    Domáci takmer prepadli na útočnej modrej čiare, čoby znamenalo, že Baskobystričania by sa dostalo do prečíslenia, napokon však Vlci dokázali hru prerušiť.
     
    28:10
    Po Baginovej prihrávke bol pri mantineli tvrdo narazený jeden z domácich hráčov, Banská Bystrica to môže využiť na vniknutie do útočnej tretiny.
     
    28:53
    Za držanie hokejky si sadá na trestnú lavicu Vladimír Dolník. Presilová hra v prospech MsHK DOXXbet Žilina
     
    29:45
    Puk prepadol k obrancovi Šterbákovi, ktorý prenechal kolegovi na modrej, ktorým bol Dlouhý. S jeho strelou si dokázal Sabol bez výraznejších problémov poradiť.
     
    30:01
    Hostia sa aj v oslabení dokázali dostať do sľubnej šance zásluhou Handlovského, ktorý mal rýchlosť, natlačil sa do zakončenia, no forhendom už nedokázal zdvihnúť puk nad betón Koutského.
     
    30:53
    Dolník je späť na ľadovej ploche. V druhej tretine zatiaľ Bystrica v bránení presilových hier stopercentná.
     
    31:17
    Presilovkovú príležitosť dostáva po Žiline aj Banská Bystrica. Tej to svojim držaním umožnil Martin Chovan.
     
    32:00
    Dreveňák spravil presne to, čo sa od neho v tejto situácii očakávalo. Vyhodil puk až za bránu Sabola.
     
    32:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťom sa podarilo navýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov. Puk do útočného pásma zaviezol Lukáš Handlovský, ktorý prenechal MICHALOVI HUDECOVI. Ten to len jednoducho nahodil švihom na bránu, puk sa prekvapujúco dostal za chrbát Koutského ! Domáci brankár nemal pri tomto zásahu čisté svedomie. Asistencia : Lukáš Handlovský.
     
    32:38
    Ďalšia presilovká v prospech hostí. Peter Klouda dostáva menší trest za podrazenie.
     
    32:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak tomuto sa hovorí efektivita využívania presilových hier. Po tvrdej strele od modrej v podaní Lukáša Bambúcha sa k puku dostal RADOMÍR HEIZER, ktorému stačilo prehodiť si puk na forhend a poľahky dostať puk na miesto určenia ! Asistencie : Lukáš Bambúch, Lukúš Handlovský.
     
    32:51
    Domáci tréner si berie oddychový čas. Potrebuje svojim zverencom výrazne dohovoriť.
     
    33:51
    Po zákroku na Bagina sa nevylučovalo, na Žilinskom hľadisku to vrie. Domáci obranca nie je na tom po páde na ľad najlepšie.
     
    34:50
    Žilinčania začínajú svoju akciu z obranného pásma, rozohrávku si berie na starosti Dlouhý.
     
    35:20
    Bagin je v poriadku a je späť na ľadovej ploche. Jeho strela od modrej bola zrazený, puk sa k nemu vrátil, tým sa mu vylepšila strelecká pozícia. Túto strelu dokázal Sabol vyraziť.
     
    35:54
    Najproduktívnejší hráč dnešného zápasu Lukáš Handlovský teraz oslabil svoj tím a dáva Žiline možnosť vrátiť sa do zápasu ešte v prostrednej časti.
     
    36:03
    Domáci si teraz budú musieť poradiť bez Mareka Slováka, ktorý dostal osobný trest na desať minút.
     
    36:30
    Kalla to teraz vymyslel veľmi dobre, krížnu prihrávku načasoval na Radima Ostrčila, ktorého zakončenie švihom dokázal Sabol po rýchlom presunutí zlikvidovať.
     
    37:54
    Banská Bystrca je v plnom počte. Hlavným rozdielom medzi tímami je v druhej tretine využívanie presilových hier. Zatiaľ, čo hostia využili dve ponúknuté príležitosti dvoch, domáci ani jednu z troch.
     
    39:00
    Začala sa nám posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:10
    Vhadzuje sa po ľavici Kouského.
     
    39:20
    Heizer nabil Handlovskému, po ktorého delovke puk nedokázal Koutský prikryť. Našťastie, sa to pre domácich skončilo dobre.
     
    39:45
    Lepineovu chybu sa snažil využiť Bene, ktorý sa však dostal až príliš pred Sabola, cez ktorého svoje forhendového zakončenie za Sabola nepretlačil.
     
    39:50
    Žilinčania stihli v závere druhej tretiny ešte zakončiť, tvrdá pumelica z hokejky Šterbáka skončila len na zadnom mantineli.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná tretina bola jasne v réžii hostí, aspoň, čo sa týka gólového vyjadrenia. Už v jej prvej minúte sa dokázal presadiť Lukáš Handlovský, na ktorého zásah nedokázali Žilinčania odpovedať v dvoch presilovkových možnostiach, za čo boli následné potrestaný. Bystričanai totiž svoje presilovky využili zásluhou Hudeca a Heizera, čo znamená, že pred treťou tretinou majú hostia jasne nakročené za víťazstvom. Či sa domácim ešte podarí stretnutie zdramatizovať, sa dozviete v našom prenose, ktorý bude na začiatku tretej časti pokračovať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:35
    Valášek dokázal po prihrávke z ľavej strany zakončiť do pripraveného Sabola. Domáci si zahrajú v presilovej hre.
     
    40:34
    Patrick White dostal menší trest za hákovanie. Šanca pre domácich znížiť hneď z kraja tretej tretiny,
     
    41:35
    Tvrdá strelu Dlouhého od modrej aj následne dorážky dokázal Sabol zlikvidovať, hostia idú do rýchleho brejku...
     
    41:46
    Bystričania sa vo vlastnom oslabení dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré mohol zakončiť Heizer. Ten si to rovnal po blafáku na backhand. Zakončiť už nedokázal, no bol podrazený.
     
    41:46
    Za pdorazenie na trestnej lavici sedí Dlouhý.
     
    42:34
    Pätnástka draftu NHL z roku 2007, Patrick White je späť na ľadovej ploche. Začala sa presilová hra Baranov.
     
    43:46
    Aj Žillinčania sú už v plnom počte. Hra štyroch na štyroch a následná presilovka Banskej Bystrice nepriniesla žiadnu zaujímavejšiu situáciu.
     
    44:45
    Linet sa uvoľnil peknou kľučkou, škoda teraz preňho, že nie je pravákom, pretože by mohol zakončovať z osi ihriska. Takto, si to musel ešte prehadzovať a napokon z toho žiaden nebezpečenstvo pre Sabola nebolo.
     
    45:00
    Varga po vniknutí do útočného pásam zakončil tvrdou strelou príklepom, Sabol vyrazil do rohu klziska.
     
    49:00
    Ospravedlňujeme sa, no kvôli technickým problémom sme nemohli posledné štyri minúty sprostredkovať pravidelnými príspevkami. Už by to však malo byť všetko v poriadku.
     
    49:50
    Po akcii Žiliny sa hostia rozhodli zaviesť puk za svoju bránu, vystriedať a v pokoji rozohrať. Bystričania sa už nemajú, kam ponáhľať.
     
    50:25
    Domáci nemohli pokračovať vo svojej útočnej akcii. Čiarový rozhodca signalizoval ofsajd, domáci museli vykorčuľovať von z útočnej tretiny.
     
    51:25
    Dreveňákova prihrávka prešla pred bránu, no puk nikto nezasiahol a ten sa dokotúľal až na zadný mantinel.
     
    52:25
    Kouský musel ísť za nahodením Bystričanov, situáciu poľahky zvládol a posiela svojich spoluhráčov vpred.
     
    53:12
    Prihrávka na našliapnutého Tomasa bola príliš prudká, domáci kanonier puk ešte dokázal tečovať, a tak sa pokračuje v hre bez prerušenia.
     
    53:53
    Hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu dvoch hráčov, po jednom z každého tímu. Vzájomné vylúčenie Tomasa a Luntera.
     
    54:30
    Bambúch to okamžite po vyhratom vhadzovaní skúsil prudkou strelou od modrej. Bolo to však od neho zbytočné, buly sa totiž musí zopakovať.
     
    55:00
    Dobré správy pre Žilinčanov neprichádzajú ani z Trenčína, kde v súboji ôsmeho s deviatym domáci vyhrávajú 5:2. Ak sa v záverečných minútach nestane zázrak, Vlci budú na play-off strácať šesť bodov.
     
    55:53
    Tomas aj Lunter sú späť na ľadovej ploche. V tretej tretine, sme až na jej úvod, nevideli nič zaujímavé. Zápas sa už prakticky len dohráva.
     
    56:40
    Na modrej čiare sa ukázal jeden zo štvorice juniorských reprezentantov v kádri Bystrice, Gachulinec, ktorého tvrdá strela od modrej svoj cieľ nenašla.
     
    57:50
    Valášek to po vniknutí do pásma skúsil strelou švihom, pozorný Sabol vyrazil do bezpečia. Od polovice úvodnej tretiny si Sabol drží čisté konto.
     
    58:50
    Vlci sa oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia, vhadzuje sa pred Koutským.
     
    59:00
    Aj v piatom vzájomnom zápase v aktuálnom ročníku zvíťazia Barani, ktorí to proti Vlkom evidentne vedia.
     
    59:36
    Peknú akciu nám predviedol ešte Roman Tomas, ktorý naštartoval v strednom pásme svoje motory, po prekročení modrej čiary to príklepom napálil na Sabola. Ten skrotil puk a prerušil hru.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Záverečná tretina tohto stretnutia má prívlastok bez gólová. príliš zaujímavého sa v tretej časti nedialo. Žilinčania teda nezvládli toto domáce stretnutie, Baranom z Banskej Bystrice podľahli 1:4 a ostávajú na poslednom mieste tabuľky. Svoju pozíciu v tabuľke nezmenili ani Bystričania, ktorým patrí tretia priečka. Ja sa pomaly, ale isto s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a zajtra prajem úspešný vstup do nového týždňa. (19:15:58)

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 11. Milan Dreveňák (Emil Bagin, Radim Ostrčil) – 16. Rastislav Gašpar (Radomír Heizer, Lukáš Bambúch), 21. Lukáš Handlovský (Radomír Heizer, Dominik Kadura), 33. Michal Hudec (Lukáš Handlovský), 33. Radomír Heizer (Lukáš Bambúch, Lukáš Handlovský)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, Šterbák, Dlouhý, Leško, Bagin, Látal, Chovan, Bajánik – Valášek, Kalla, Slovák, Tomas, Klouda, Varga, Bene, Dreveňák, Linet, Vaculín, Jarab, Rehák
    HC´ 05 Banská Bystrica: Sabol – Lepine, Saracino, Macháček, Bambúch, Gachulinec, Predajnianský – Handlovský, White, Hudec, Dolník, Heizer, Kadura, Lamper, Lunter, Zigo, Gašpar, Rosandič, Róth

    Rozhodčí: Stano, Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri