Piešťany – Nitra 3:5 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Trenčín – Martin 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 2:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 26.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:46
    Bystričania sa vo vlastnom oslabení dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, ktoré mohol zakončiť Heizer. Ten si to rovnal po blafáku na backhand. Zakončiť už nedokázal, no bol podrazený.
     
    40:34
    Patrick White dostal menší trest za hákovanie. Šanca pre domácich znížiť hneď z kraja tretej tretiny,
     
    36:03
    Domáci si teraz budú musieť poradiť bez Mareka Slováka, ktorý dostal osobný trest na desať minút.
     
    35:54
    Najproduktívnejší hráč dnešného zápasu Lukáš Handlovský teraz oslabil svoj tím a dáva Žiline možnosť vrátiť sa do zápasu ešte v prostrednej časti.
     
    32:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak tomuto sa hovorí efektivita využívania presilových hier. Po tvrdej strele od modrej v podaní Lukáša Bambúcha sa k puku dostal RADOMÍR HEIZER, ktorému stačilo prehodiť si puk na forhend a poľahky dostať puk na miesto určenia ! Asistencie : Lukáš Bambúch, Lukúš Handlovský.
     
    32:38
    Ďalšia presilovká v prospech hostí. Peter Klouda dostáva menší trest za podrazenie.
     
    32:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťom sa podarilo navýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov. Puk do útočného pásma zaviezol Lukáš Handlovský, ktorý prenechal MICHALOVI HUDECOVI. Ten to len jednoducho nahodil švihom na bránu, puk sa prekvapujúco dostal za chrbát Koutského ! Domáci brankár nemal pri tomto zásahu čisté svedomie. Asistencia : Lukáš Handlovský.
     
    31:17
    Presilovkovú príležitosť dostáva po Žiline aj Banská Bystrica. Tej to svojim držaním umožnil Martin Chovan.
     
    28:53
    Za držanie hokejky si sadá na trestnú lavicu Vladimír Dolník. Presilová hra v prospech MsHK DOXXbet Žilina
     
    23:39
    Chris Saracino dostal menší trest za hákovanie. Prvú presilovku v druhej tretine si zahrajú Vlci.
     
    21:36
    Hlavný rozhodca Stano rozpažil, hokejka bola privysoko. Stav zápasu sa nám tak nemení.
     
    21:36
    Domácim sa podarilo bleskové vyrovnanie ! Tomasova dorážka z výšky skončila v sieti, bude sa však telefonovať, či bola hokejka domáceho kanoniera nad úrovňou hornej žŕdky.
     
    20:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Lepší vstup do prostrednej časti si Barani ani nemohli predstavovať. Už po necelej minúte druhej tretiny sa dostali do vedenia. Dominika Kadura sa takmer dostal do samostatného nájazdu, no bol tiesnený, predsa len však dokázal zakončiť a po veľkom závare pred domácim bránkoviskom sa k puku dostal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorému už nerobilo problém poslať puk do odkrytej svätyne. Asistencie : Radomír Heizer, Dominik Kadura.
     
    19:55
    V závere úvodnej časti ešte prišla v podaní domácich tvrdá strela od modrej, ktorú sa snažil do hosťujúcej brány dorazil Linet. Jeho okus skončil len v Sabolovej lapačke.
     
    16:15
    Niektorí z domácich priaznivcov už kričali gól ! Zakončenie z ideálnej streleckej pozície však v Sabolovej svätyni neskončilo !
     
    15:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Tesne pred návratom vylúčeného hráča domácich sa podarilo Baranom vyrovnať stav stretnutia ! Lukáš Bambúch od ľavého mantinelu nahodil puk na Koutského, ktorý ho vyrazil len pred seba, dostal sa mimo svojho bránkoviska, čo využil Heizer, ktorého snahu dokončil RASTISLAV GAŠPAR. Ten pretlačil puk do siete ! Asistencia : Radomír Heizer, Lukáš Bambúch.
     
    13:08
    Domácim fanúšikom sa to už prestáva páčiť. V plnom počte hrali Vlci len pár sekúnd, opäť sa vylučuje. Radim Ostrčil dostal menší trest za držanie.
     
    10:49
    Dlho sa v rovnovážnom stave nehralo. Presilovú hru si zahrajú aj hostia, a to po faule Mateja Beneho, ktorý sa previnil podrazením.
     
    10:34
    Žilina dala gól!
    Počas presilovej hry domáci dlho kombinovali v útočnom pásme, zdalo sa, že to niekedy až preháňajú, no napokon sa im to vyplatilo. Ostrčil z pravej strany namazal Baginovi na modrú čiaru na strelu z prvej, ktorú ešte dokázal pred Sabolom tečovať do brány MILAN DREVEŇÁK. Asistencie : Emil Bagin, Radim Ostrčil.
     
    08:31
    Na trestnú lavicu si musel ísť nútene oddýchnuť skúsený útočník hostí Michal Hudec, ktorý dostal za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou a tržné zranenie Vargu 2+2.
     
    06:53
    Sily na ľade sa nám vyrovnali. Matej Gašpar dostal menší trest za držanie hokejky.
     
    05:30
    Prvé vylúčenie v zápase registrujeme na žilinskej strane. Za nedovolené bránenie mieri na trestnú lavicu obranca Dlouhý.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 11. Milan Dreveňák (Emil Bagin, Radim Ostrčil) – 16. Rastislav Gašpar (Radomír Heizer, Lukáš Bambúch), 21. Lukáš Handlovský (Radomír Heizer, Dominik Kadura), 33. Michal Hudec (Lukáš Handlovský), 33. Radomír Heizer (Lukáš Bambúch, Lukáš Handlovský)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, Šterbák, Dlouhý, Leško, Bagin, Látal, Chovan, Bajánik – Valášek, Kalla, Slovák, Tomas, Klouda, Varga, Bene, Dreveňák, Linet, Vaculín, Jarab, Rehák
    HC´ 05 Banská Bystrica: Sabol – Lepine, Saracino, Macháček, Bambúch, Gachulinec, Predajnianský – Handlovský, White, Hudec, Dolník, Heizer, Kadura, Lamper, Lunter, Zigo, Gašpar, Rosandič, Róth

    Rozhodčí: Stano, Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri