Kladno – Pardubice 4:3 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 2:1 (2:1 po s.n.)
Třinec – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:1 (kon.) | Sparta – Zlín 4:3 (kon.)
Slavia – Olomouc 3:4 (0:1 po s.n.) | Liberec – Jihlava 9:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 27.09.2014, 16:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nahozený kotouč Slyusarchuk neudržel v náruči a k dorážce se dostal MICHAL HLAVÁČ, který překonal sparťanského bránkáře spíše jeho natlačením i s kotoučem do brány. Bez asistence.
     
    41:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól Sparty dává DANIEL SCHWAMBERGER, která propálil Čápa mezi betony. Bez asistence.
     
    37:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu obrat! Opět z levé strany se do šance dostal tentokrát JAN HAVEL a otáčí ták vývoj zápasu. Čápovi střela propadla mezi rukou a tyčkou. Asistence: Daniel Arnošt
     
    36:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. VOJTĚCH AUGUSTIN dostal přihrávku do středu levého kruhu a přesně trefil levý horní roh Čápovy branky. Asistence: Václav Krudenc a Jaroslav Vacek.
     
    28:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí snižují zásluhou VOJTĚCHA AUGUSTINA, který našlápl ve středním pásmu, za modrou vypálil a krásně trefil pravý horní roh zlínské klece. Jen to cinklo. Asistence: Václav Krudenc.
     
    27:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Slyusarchuk první střelu vyrazil před sebe, ale pak se k puku dostal ADAM HOŘANSKÝ a po ledě propálil domácího brankáře, který předvedl zvláští zákrok. Asistence: Michal Hlaváč.
     
    14:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    DOMINIK MATULA se dostal do samostatného úniku a chladnokrevně zamířil nad vyrážečku Slyusarchuka. Asistence: Miroslav Zaremba

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 29. Augustin (Krudenc), 37. Augustin (Krudenc, Vacek), 38. Havel (Arnošt), 42. Schwamberger – 15. Matula (Zaremba), 28. Hořanský (Hlaváč), 47. Hlaváč


    HC Sparta Praha: Slyusarchuk (Langer) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Březina – Augustin, Arnošt (A), Litera, Schwamberger, Svoboda, Havel, Klindera, Györi, Pulkrab, Soumelidis, Lojka, Krudenc (C), Brejcha (A)
    Trenér: Darek Stránský

    Berani Zlín: Čáp (Haloda) – Řezáč, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Stuchlík (A), Procházka – Hořanský, Hlaváč (A), Haničinec, Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Stránský, Galuška, Matula (C), Hladiš, Sedláček
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Petr Lacina – Jaromír Bláha, Josef Špůr
    bahis siteleri