HC Plzeň – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:2 (kon.) | Kladno – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.)
Vsetín – Třinec 0:7 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Poruba – Zlín 1:5 (kon.)
Olomouc – Opava 10:1 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:4 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:5 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:5 (1:0, 0:1, 0:4)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 25.09.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    52:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hostující hráči zcela ovládají tuto třetinu. DOMINIK RAŠKA dokázal prostřelit Matouška a výsledek už vypadá z havířovské strany hrozivě.
    Asistence: Lukáš Slíž, Radim Toman.
     
    48:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba domácích hokejistů asi rozhodla toto utkání. Ve vlastním oslabení ujeli na jediného obránce Havířova Blaško s Balážem. Blaško poslal puk JOZEFU BALÁŽOVI, který se opřel do puku a zvyšuje na 4:1!
    Asistence: Ján Blaško.
     
    46:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se podařilo Havířov zcela zamrazit. I z další akce totiž dokázaly vytěžit branku a dvoubrankové vedení. DOMINIK RAŠKA dokázal prostřelit Matouška a zajistil hostům třetí branku.
    Asistence: Ondřej Kosina, Radim Toman.
     
    45:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vytěžili po pasáži hry, kdy se puk přeléval ze strany na stranu, vedoucí branku! Puk vystřelil na branku Ficek, černý kus gumy se pro Havířov nešťastně odrazil od brusle k JÁNU BLAŠKOVI, který jen dorazil puk za Matouška.
    Asistence: Dominik Ficek, Jozef Baláž.
     
    28:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým se nyní ale podařilo srovnat. Hosté si připisují využitou přesilovku. Od modré nastřelil puk na branku Jozef Baláž, puk ještě těsně před Matouškem tečoval DOMINIK RAŠKA. Matoušek neměl šanci puk vytěsnit.
    Asistence: Jozef Baláž.
     
    07:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí Havířov se dostává do vedení, když se podařila vsítit úvodní branka zápasu. DAVID CHUJAC dostal nahrávku od Strakoše, rozjel se do pásma po levém křídle a svou střelu zamířil švihem chytře k tyčce nad beton a pod vyrážečku.
    Asistence: Adam Strakoš.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 8. Chujac (Strakoš) – 29. Raška (Baláž), 46. Blaško (Ficek, Baláž), 47. Raška (Kosina, Toman), 49. Baláž (Blaško), 53. Raška (Slíž, Toman)


    AZ Havířov: Matoušek (Sonnek) – Chujac, Frojda, Hudeček, Szturc, Ševěček, Mrowiec "C" – Juhász, Borowiak, Strakoš, Pecka, Peterka "A", Piš, Lenomar, Kurovský, Raček, Pawliczek, Cihlář
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Veřmiřovský, Ficek, Slíž, Stareček, Malík – Gřesík, Tauwinkl, Bernát, Maxner "A", Šala, Baláž "A", Richtár, Cháňa, Blaško, Franz, Kosina, Raška "C", Toman

    Rozhodčí: Krenželok D. – Lederer, Konvička
    bahis siteleri