Boston – NY Rangers 4:3 (3:2 po s.n.) | Columbus – Minnesota 2:5 (kon.) | Montreal – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
Detroit – Pittsburgh 6:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:0 (kon.) | Colorado – Calgary 0:1 (kon.)
po s.n. (3:2)
Boston Bruins
4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:0)
New York Rangers
Pátek 25.09.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    NEW YORK RANGERS
    Rangers zahájili přípravu rovněž utkáním s New Jersey Devils. Domácí celek šel velmi rychle do vedení po brankář Gibbonse a Megny. Za New Jersey snížil Tootoo, a o následné vyrovnání se postaral Sislo. Na konci druhé třetiny však domácí vstřelili dvě rychlé branky, a Rangers vedli již 4:2. Ve druhé třetině jsem viděli celkm tři branky, a utkání skončilo 6:3 pro Rangers! V dalším utkání to již tak slavné nebylo, neboť Rangers se zápas s Flyers příliš nepovedl, a po celou dobu zápasu tahali za kratší konec. Jezdci nakonec prohráli 3:5!
     
    BOSTON BRUINS
    Boston zatím v přípravném období stihnul sehrát dvě přípravná utkání, a je zatím stoprocentní! V úvodním utkání proti New Jersey Devils nastoupila velmi kombinovaná sestava, nicméně Bruins dokázali po dvou brankách Irwina zvítězit 2:0. V utkání proti Washingtonu se na první branku čekalo až do 49. minuty, kde se po přihrávce Davida Krejčího trefil David Pastrňák! O minutu později však srovnal Schmidt. Utkání však rozhodla česká mladá naděje, která dostala další skvělý pas od Krejčího, a tvrdou ranou pod břevno utkání rozhodla!
     
    Příjemný již páteční večer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Nejlepší hokejová liga světa – NHL, již brzy začne. V těchto dnes však probíhají přípravné zápasy všech týmů. My se společně zaměříme na zápasu Bostonu Bruins proti New York Rangers. Úvodní vhazování je naplánováno přibližně v 1:10, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Do utkání vstoupili aktivněji domácí, a hned z toho bude přesilová hra pro Bruins! Na trestnou lavici míří hostující Tommy Hughes.
     
    00:59
    Úvodní oslabení však zahájili lépe Rangers, kterým se podařilo vyhrát vhazování, a Boyle poslal kotouč až za branku Smitha.
     
    01:31
    Bruins se zatím přesilová hra vůbec nedaří, a kotouč je více ve středním pásmu než v útočném.
     
    01:46
    Teď však domácí velmi rychle přešli přes modrou čáru, a na modrou čáru dostal přihrávku Zdeno Chára, který vyslal ostrou střelu, avšak Lundqvist byl na svém místě!
     
    02:26
    Druhá polovina přesilové hry Bruins již vypadala lépe, nicméně domácí se nedokázali dostat do zakončení, a Yandle poslal puk do středního pásma.
     
    02:49
    Ve středním pásmu se otevřel prostor pro Kemppainena, který ti to namířil přímo před branku Rangers. Střelu mladého finského útočníka však dokázal chytit výborný Lundqvist!
    Výborný zákrok Lundqvista proti střele Kemppainena
     
    03:26
    Výbornou práci ve vlastním pásmu odvedl Yandle a Hayes, kteří obrali o kotouč Spoonera. Hostující celek tak může zamířit vpřed.
     
    04:11
    Hosté zatím pracují výborně v obranné části, nicméně v útoku to již tak slavné není. Smith zatím žádnou práci neměl.
     
    04:48
    Až teď se dostali Rangers do útočného pásma a McDonagh našel křížnou přihrávkou Zuccarella, kterému však zakončení nesedlo.
     
    05:28
    Další velká šance Bruins! Před branku nahodil kotouč domácí Irwin, Ludnqvist nepředvedl jistý zákrok, a kotouč spadl na brankoviště. Ten však poslal do bezpečí pohotový McDonagh!
     
    06:25
    Bruins pokračovali v kombinaci v útočném pásmu, nicméně do zakončení se již nedostali, a Rangers obrací hru.
     
    06:56
    První zajímavý střelecký pokus hostujícího celku vyslal od modré čáry Glass, který však nemířil přesně!
     
    07:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins jdou zcela zaslouženě do vedení, neboť začátek zápasu byl z jejich strany velmi dobrý! Kotouč se dostal na modrou čáru, kde se nacházel Morrow. Jeho tvrdou střelu dokázal mezi kruhy tečovat TYLER RANDELL, a Lundqvist již nedokázal zareagovat! Asistence: Joe Morrow, Zack Rinaldo
    Tyler RANDELL - 1:0
     
    07:39
    Zdeno Chára neposlal ideální rozehrávku, nicméně se kotouč ke slovenskému obránci vrátil, a Bruins mají další možnost na rozehrávku.
     
    08:19
    Na útočné modré kombinoval Yandle s Lindbergem. Prvně jmenovaný již mohl pálit, nicméně volil přihrávku, Lindberg ji vrátil, a mladý obránce již kotouč nezpracoval.
     
    08:56
    Zpoza branky vyjel Kevin Hayes, který se pokoušel překvapit brankáře Bruins. Smith však zůstal klidný, a předvedl velmi dobrý zákrok!
     
    09:29
    Eriksson udělal v útočném pásmu prostor pro Brada Marchanda, který vystřelil z pravé strany do horních pater branky. Henrik Lundqvist však vytáhl krásný zákrok lapačkou!
    Další skvělý zákrok Lundqvista
     
    10:09
    Bostonu se rozehrávka vůbec nevydařila, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění, vůbec prvním v tomto utkání.
     
    10:36
    Tentokrát se Bostonu nepodařilo projít přes modrou čáru, což postřehl čárový rozhodčí. Následuje komerční přestávka.
     
    10:44
    Hned po vhazování se na modré čáře dostal ke kotouči obránce Carlo, který vyslal svižné nahození, Lundqvist však dokázal zasáhnout.
     
    11:36
    První formace Bruins dokázala nadělat obraně Rangers pořádné problémy. Zmatený Yandle následně ve středním pásmu našel pouze protihráče Marchanda.
     
    11:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Bruins chybovali v útočném pásmu, a hosté se dostali do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Zuccarello. Navrátilec do sestavy Jezdců našel na levé straně BRADYHO SKJEIE, který s velkou porcí štěstí dostal kotouč do branky! Asistence: Mats Zuccarello, Dan Boyle
    Brady SKJEI - 1:1
     
    12:41
    O rychlou odpověd se pokoušel domácí Connolly, který prověřil Lundqvista svižnou střelou z levé strany, nicméně švédský brankář dokázal zasáhnout.
     
    13:41
    První formace Bruins se opět dokázala dostat v útočném pásmu do kombinace, nicméně do zakončení nikoliv.
     
    14:02
    Máme tady další vyloučení! Přesilovou hru si zahrají domácí. Na trestnou lavici míří Brady Skjei!
     
    14:24
    Další přesilovou hru začal Boston velmi aktivně! Kotouč se odrazil po nepřesné střele Millera na levou stranu k Czarnikovi, jehož obě rány lapil Lundqvist!
     
    14:52
    Teď se však podařilo Hughesovi vystihnout přihrávku Marchanda, a hosté vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    15:18
    Jeremy Smith si teď pořádně zavařil špatnou rozehrávkou, když daroval kotouč Lindbergovi, který před brankou našel Jarreta Stolla. Jeho střelu z úhlu však dokázal Smith vyrazit!
     
    15:52
    Na hranici pravého kruhu dostal zajímavou přihrávku Brad Marchand, jehož ránu však vyrazil pozorný Lundqvist. Následně na brankovišti fauloval Hayes, a Rangers budou hrát přesilovou hru!
     
    16:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Rangers otáčejí vývoj dnešního utkání, a jdou do vedení! Derick Brassard dostal za brankou kotouč od Zuccarella. Následně však poslal kotouč krásně zpátky, a MATS ZUCCARELLO mířil přesně! Perfektní návrat do sestavy tohoto norského útočníka! Asistence: Derick Brassard, Keith Yandle
    Mats ZUCCARELLO - 1:2
     
    17:15
    Boston se pokoušel uklidnit hru ve vlastním pásmu, avšak rozehrávka se nepovedla Carlovi, a u puku jsou Rangers.
     
    17:49
    Na levé straně se dostal ke kotouči Gibbons, kterému udělal prostor Stoll. Jeho následná rána mířila na přední tyč, nicméně těsně mimo!
     
    18:17
    I Boston se dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu. Od modré to zkusil obránce Carlo, nicméně Lundqvist pouze nastavil pravý beton.
     
    19:03
    Před branku Smitha poslal pěknou přihrávku hostující Tanner Glass, který hledal Etema. Mladý brankář však dokázal kotouč vypíchnout!
     
    19:43
    Ve vlastním pásmu se opřel do puku domácí McQuaid, který vyhodil kotouč na zakázané uvolnění. V závěru třetiny se bude vhazovat před brankou Smitha.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina dnešního přípravného zápasu nabídla velmi pěkný hokej! Úvod utkání vyšel lépe Bostonu, který mohl udeřit již ve třetí minutě, nicméně Kemppainen svůj samostatný únik nedotáhl do konce. O pět minut později se již v TD Garden tleskalo. Tyler Randell tečoval ránu od modré, a Lundqvist nedokázal zareagovat! Rangers však již v 11. minutě vyrovnali. Po přihrávce Zuccarella se trefil Brady Skjeie, nutno uznat, že s velkým štěstím! V závěru třetiny Rangers bleskově využili přesilovou hru, když se prosadil Mats Zuccarello!

    Druhá třetina začne v TD Garden přibližně v 2:02!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Do zbytku zápasu již nezasáhned slovenský obránce Zdeno Chára kvůli nespecifikovanému zranění v horní části těla!
     
    20:50
    Do slibné pozice se dostal Brad Marchand, který prověřil střelou z mezikruží pozornost Henrika Lundqvista. Švédský brankář vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    21:19
    Další přesilovou hru si zahraje Boston! Na trestnou lavici míří Keith Yandle, který sekl Jimmyho Hayese!
     
    21:39
    Jak je již dnes tradicí, Boston začíná svou přesilovou hru ztrátou kotouče, a soupeř jej následně vyhodil až za branku Smitha.
     
    22:17
    Teď se však Bruins dokázali dostat do útočného pásma, a kombinovali. Od modré vypálil Irwin, který však prudkou střelou Lundqvista nepřekonal.
     
    22:49
    Austin Czarnik prošel s velkou porcí štěstí do útočného pásma. Následně se ke kotouči dostal Conolly, který přihrávkou našel právě Czarnika, tomu však nesedlo zakončení!
    Czarnik mohl vyrovnat, jenže netrefil kotouč ideálně
     
    23:25
    Závěr přesilové hry se Bostonu vůbec nepovedl. Ve středním pásmu se navíc dostal ke kotouč Yandle, který mohl vyrazit s McDonaghem do přečíslení, avšak přihrávka mířila do ofsajdu.
     
    24:01
    V obraně si nadělal problémy domácí Randell, který nabídl kotouč Tablenimu. Mladý útočník se dostal ke střele, nicméně Smith dokázal zasáhnout betonem.
     
    24:36
    Na druhé straně mohl vyrovnat právě Tyler Randell, který se dostal do úniku, nicméně jeho zakončení nebylo přesné!
     
    25:09
    Tentokrát si s rozehrávkou zahrával obránce Morrow, který málem nechtěně poslal do úniku Zuccarella. Norský útočník se však nakonec ke kotouči nedostal.
     
    25:29
    Přesilovou hru si ve druhé třetině zahrají také Rangers. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Brandon Carlo.
     
    25:56
    Před brankou Jeremyho Smithe se objevil nehlídaný Kevin Hayes, kterého však právě mladý brankář dokázal vychytat!
     
    26:29
    Rangers ukazují, že přesilové hry mají natrénované. Další přihrávku před branku posílal Mats Zuccarello, který hledal Ricka Nasha. Přihrávka však na poslední chvíli tečoval Irwin.
     
    27:09
    Teď se však Boston brání velmi dobře, jenže Brad Marchand, který se dostal k puku za brankou, kotouč nevyhodil.
     
    27:26
    V samém závěru třetiny se dostal do šance Rick Nash, který si vyjel do středu, a poslal přízemní střelu. Smith kotouč vyrazil betonem do rohu kluziště.
     
    28:14
    Jimmy Hayes postupoval po pravé straně směrem do útočného pásma, následně udělal kličku do středu, a vystřelil. Střela však mířila mimo!
     
    28:49
    Dvě obrovské šance hostů! Nejdříve se po špatné rozehrávce Smitha dostal ke kotouči Gibbons, který našel před brankou Kevina Hayese, toho však vychytal výborný Smith! Následně posílal Brassard přihrávku před branku, na kterou těsně nedosáhl Stoll!
    Dvě velké šance hostujícího celku
     
    29:44
    Rangers vůbec nevyšla rozehrávka, a po špatné přihrávce Skjeie skončil kotouč za branko Jeremy Smith, který pomáhá obráncům s rozehrávkou.
     
    30:24
    Aktivní Kevin Hayes najel do útočného pásma po pravé straně, a protlačil se do zakončení. Smith však nechal beton u své bližší tyče, a uděal dobře!
     
    31:07
    Kemppainen zatáhl kotouč do pásma, a následně poslal přihrávku mezi kruhy pro Randella, tomu se však nepodařilo kotouč zasáhnout.
     
    31:53
    Domácí celek dnes opravdu zlobí rozehrávka! Další hrubku vyrobil Carlo, který namazal McDonaghovi, jehož ránu však vyrazil Smith!
     
    32:36
    McDonagh se pokoušel posunout kotouč na Keitha Yandle, přihrávka však nebyla přesná, a u kotouče jsou Bruins!
     
    33:09
    První formace Bostonu opět výborně napadala v útočném pásmu, a zmatený Boyle poslal kotouč před branku svého brankáře. Lundqvist raději kotouč ukryl pod lapačku.
     
    33:42
    Ve vlastním pásmu spadl Brady Skjei, který však i v obtížné situaci dokázal odpálit kotouč před napadajícím Marchandem.
     
    34:18
    Mats Zuccarello se pokoušel křížnou přihrávkou najít na levé straně u modré čáry Ricka Nasha. Do přihrávky však sáhl domácí Patrice Bergeron.
     
    34:33
    Něco pro fanoušky! Tyler Randell a Brett Bellemore si to rozdali v pěstním souboji. Úspěnější byl domácí borec, který dokázal dostat Randella na zem. Následuje komerční přestávka!
    Bitka mezi Randellem a Bellemorem
     
    35:03
    Brad Marchand se ocitl ve vlastním pásmu pod tlakem napadajícího Ricka Nasha, i tak dokázal přesně rozehrát do středu na Bergerona.
     
    35:39
    Mohlo být vyrovnáno! Brad Marchand poslal pěknou přihrávku Brettu Conollymu, který si kotouč zpracoval, a vypálil. Jeho rána však trefila břevno!
     
    36:10
    Další přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici odchází Ryan Spooner!
     
    36:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek využívá již druhou přesilovou hru v tomto utkání, a vede již dvoubrankovým rozdílem! Na modré se dostal ke kotouči Brady Skjei, který jej předal KEVINU HAYESOVI, ten si najel na levou stranu, a tvrdou ranou propálil Lundqvista! Asistence: Brady Skjei, Brady Boyle
    Kevin HAYES - 1:3
     
    37:28
    Teď to však udělal výborně Czarnik, který na sebe natáhl dvojici protihráčů, a našel na modré najetého Millera. Jeho ostrá rána však skončila těsně mimo!
     
    37:44
    Přesilovou hru si zahraje také domácí Boston! Hostující kapitán Ryan McDonagh sekl Zacka Rinalda, a odchází si na dvě minuty odpočinout!
     
    38:26
    Tentokrát se první část přesilové hry Bruins daří, neboť se nacházejí v útočném pásmu a kombinují.
     
    38:52
    Brad Marchand našel křížnou přihrávkou na levé straně Millera, který vyslal další tvrdou ránu. Ani tato však mezi tři tyče nemířila!
     
    39:26
    Postup domácího celku zastavil ofsajd, kterého si všiml pozorný čárový rozhodčí. Druhá třetina se pomalu blíží ke svému konci!
     
    39:42
    Osmnáct sekund před koncem poslal Boston kotouč na zakázané uvolnění, a na konci druhé třetiny se možná bude muset ještě předvést Jeremy Smith.
     
    39:55
    Tak to byl ještě Boston, který zahrozil! McDonagh chyboval na pravé straně, a Talbot hledal křížnou přihrávkou Czarnika, ten si však kotouč špatně zpracoval.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I ve druhé třetině jsme se nenudili! Hned po třech minutách mohl vyrovnat domácí Czarnik, avšak mu nesedlo zakončení. Zhruba v polovině zápasu měli Rangers dvě velké šance, nicméně krásný zákrok předvedl Jeremy Smith! Ve 35. minutě namotivoval domácí fanoušky Randell, který v pěstním souboji porazil Bellemora. Ve 37. minutě však Rangers navýšili své vedení, když přesilovou hru využil Kevin Hayes!

    Třetí třetina začne v TD Garden přibližně v 2:55!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Henrik Lundqvist má již dnes splněno! Švédský brankář dnes pustil za svá záda jedinou střelu, a další 21 pochytal. Na třetí třetinu se postaví do branky Jeff Malcolm!
     
    40:49
    Po levé straně to zkoušel Brad Marchand, který je v dnešním utkání velmi aktivní. Člen úderné první formace se však do zakončení nedostal.
     
    41:23
    Jimmy Hayes se mohl vyrovnat svému bratrovi, nicméně jeho střela z hranice pravé strany nemířila přesně!
     
    41:46
    Na druhé straně však odpověděl Kevin Hayes, který dorážel střelu Stolla. Proti jeho dorážce však předvedl parádní zákrok Jeremy Smith!
    Parádní zákrok Smitha
     
    42:19
    Na druhé straně vyslal svou první střelu v tomto zápase Talbot, který však střelou zápěstím Malcolma nepřekonal, ten si tak připsal první zákrok v utkání.
     
    43:07
    Poprvé v tomto zápase se nám předvedl Patrice Bergeron, který na pravé straně odmítl Brassarda, a tlačil se do zakončení, to se mu však příliš nepovedlo. Vybojoval však alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    43:31
    Hned po vhazování se dostal ke střele Brad Marchand, který však pozorného Jeffa Malcolma nepřekonal.
     
    44:06
    Zajímavou kombinaci v útočném pásmu předvedla dvojice Zuccarello – Nash. Do zakončení z mezikruží se nakonec dostal druhý jmenovaný, avšak jeho střelu zablokoval Marchand!
     
    44:43
    Smith a rozehrávka to dnes opravdu nejde dohromady! Bostonský brankář opět velmi nejistě rozehrál za svou brankou, a nadělal problémy Irwinovi, který musel kotouč poslal do středního pásma.
     
    45:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky, a čeká nás ještě zajímavý závěr utkání! Nejdříve se do šance dostal Hayes, ten však nemířil přesně. Následně střílel také Connolly, který trefil pouze tyčku. V brankovišti Rangers byl následně velký zmatek, kterého využil BRANDON CARLO, který se zmocnil kotouče mezi kruhy, a poslal ho do sítě! Asistence: Brett Connolly, Jimmy Hayes
    Brandon CARLO - 2:3
     
    46:03
    Rangers se však na snižující branku pokoušejí odpovědět aktivní hrou, Bruins následně vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    46:28
    Tambellini sice vyhrál vhazování v útočném pásmu, nicméně na modré zaváhal Keith Yandle, kterému ujel kotouč do středního pásma.
     
    47:15
    Mats Zuccarello sympaticky napadal za brankou Bostonu, nejdířve kotouč nevybojoval, následně se k němu však odrazil, neboť špatně rozehrál Irwin.
     
    47:47
    Aktivní Jimmy Hayes si to namířil do útočného pásma po pravé straně, kde se dostal také ke střele. Pozorný Jeff Malcolm však kotouč chytil, následuje komerční přestávka.
     
    48:29
    Po dobré práci Lindberga v útočném pásmu se ke kotouči dostal Tambellini, který nahodil kotouč od modré na branku Smitha, ten však kotouč lapil, a bude se vhazovat v pásmu Bruins.
     
    48:59
    Na druhé straně mohl udeřit obránce Miller, kterému nahrál na modrou Connolly. Střelu Millera však dokázal vyrazit Malcolm!
     
    49:49
    V obranné práci měl problémy McQuaid, který v blízkosti modré nedosáhl na kotouč. Naštěstí pro domácí ho zastoupil kolega z obranné dvojice.
     
    50:29
    Ani Brady Skjei nemůže tvrdit, že by mu rozehrávka šla! Autor první branky hostujícího celku poslal opravdu pomalou přihrávku na Hughese, který musel zabrat, aby byl u puku první.
     
    51:17
    Brandon Carlo hledal dlouhou přihrávkou na útočné modré Patrice Bergerona, u kterého však byl Boyle, a ten ho k puku nepustil.
     
    51:47
    Po souboji Erikssona s Hughesem se k odraženému kotouči dostal Ryan Spooner, který vyslal ostrou střelu. Malcolm však dokázal puk vyrazit betonem!
     
    52:40
    Tak teď měl Boston vyloženou šanci na vyrovnání! Do útočného pásma najel Eriksson, který si prodloužil střídání. Jeho přihrávka našla před brankou Maxe Talbota, jehož rána trefila tyč! Kotouč se následně odrazil mimo branku!
     
    53:18
    Zuccarello dokázal prodloužit přihrávku do středního pásma pro Brassarda, ten se však před obránce k dalšímu postupu nedostal.
     
    53:53
    Zack Rinaldo provokoval hráče Rangers po celou dobu třetí třetiny, nicméně tvrdým hitem na Hughese to zřejmě přehnal, a vrhnul se na něj Tanner Glass, který poslal známého provokatéra na zem! Hlavní rozhodčí však oba hráče velmi rychle odtrhli!
    Situace mezi Rinaldem a Glassem
     
    53:53
    Na trestnou lavici jde Tanner Glass, což znamená, že si v závěru třetiny zahraje přesilovou hru Boston, který má ideální možnost na vyrovnání stavu!
     
    54:36
    Bostonu se však začátek přesilové hry opět nedaří. Do útočného pásma se dostat nedokázal, a navíc vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    55:18
    Ryan Spooner se ocitl na pravé straně u mantinelu v obležení McDonagha, nicméně stihl dostat kotouč na Brada Marchanda, jehož bekhendový pokus však Malcolm vyrazil!
     
    55:45
    Rangers zvládají oslabení naprosto skvěle! Kotouč je v pásmu Bostonu, a za malou chvíli budou hosté v plném počtu!
     
    56:19
    Mats Zuccarello vybojoval u mantinelu kotouč, který následně předal na modrou čáru, kde se nacházel Brady Skjei. Jeho tečovaná rána však k Smithovi nedolétla.
     
    56:51
    Brad Marchand chytře prostrčil kotouč do jízdy Erikssonovi, který mohl postupovat na Malcolma, avšak jeho postup zastavil hvizd hlavního rozhodčího, který odpískal ofsajd!
     
    57:19
    Mats Zuccarello teď velmi obětavě dokázal odehrál kotouč z vlastní třetiny, a zaslouženě odchází střídat. Bostonu se již čas krátí!
     
    57:32
    Jeff Malcolm vyjel za branku pro nahozený kotouč, nicméně jej nedokázal zastavil, a ke střele z ostrého úhlu se dostal Brett Conolly. Jeho zakončení však mířilo mimo!
    Conolly pálil z ostrého úhlu mimo!
     
    58:01
    Po dobré práci Stolla v útočném pásmu se dostal mezi kruhy k puku Boyle, jehož ránu však zablokoval obránce!
     
    58:22
    Boston to zkouší v šesti! Mezitím střílel z levé strany domácí Brad Marchand, avšak jeho střela nebyla přesná!
     
    58:50
    Rangers nedokázali vyvést kotouč do středního pásma, a Keith Yandle ho poslal na zakázané uvolnění!
     
    59:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácím hra v šesti vyšla na jedničku! V útočném pásmu si dokázali vytvořit tlak, nejdříve střílel od modré obránce Miller, jehož střela však byla sražena. Následně vypálil z hranice pravého kruhu RYAN SPOONER, který prostřelil Malcolma! Asistence: Patrice Bergeron, Colin Miller
    Ryan SPOONER - 3:3
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina nabídla střídání v brance Rangers, což se ukázal jako velmi podstatný faktor na vývoj utkání! Domácí tým nejdířve zachránil na začátku brankář Smith, který vychytal Stolla. Ve 46. minutě srovnal obránce Brandon Carlo. Boston v závěru zkusil hru v šesti, a vyplatilo se! Z pravé strany vystřelil Ryan Spooner, který mířil přesně!

    Míříme tak do prodloužení, které se bude hrát 3 na 3!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Domácí celek nasadil na úvod prodloužení hned trojici útočníků! Marchand s Bergeronem a Erikssonem momentálně kombinují v útočném pásmu.
     
    60:39
    Zuccarello se pokoušel najít na útočné modré Kevina Hayese, nicméně přihrávka nebyla přesná.
     
    61:03
    Keith Yandle byl poměrně agresivně napadán Hayesem, nicméně mladý obránce situaci zvládl!
     
    61:25
    Rick Nash si troufl mezi dvojici protihráčů, což mu vyšlo, nicméně nedovoleným způsobem ho zastavil obránce Matt Irwin, a máme tu přesilovou hru pro Rangers!
     
    61:43
    Z levé strany vyslal tvrdou ránu Brassard, který však trefil pouze boční síť. Následnou střelu Ricka Nasha vyrazil výborný Smith!
     
    62:23
    Boston bohužel v této přesilovce nemá příliš šanci. Nash našel křížnou přihrávkou Kevina Hayese, který však svou střelou Smitha nepřekonal.
     
    62:50
    Je vidět, že týmy ještě nejsou úplně zvyklé na nový model prodloužení. Rangers si chtěli udělat přesilovou hru 5 na 3, čehož si všimli rozhodčí, a hosté dostávají dvouminutový trest.
     
    63:07
    Brad Marchand si to namířil do útočného pásma, a z levé strany vypálil. Jeho pokus však mířil pouze do boční sítě!
     
    63:43
    Domácí celek je již v plném počtu, a kombinoval v útočném pásmu. Dvě tvrdé rány vyslal Bergeron a po něm i Irwin. Obě rány však byly zablkovány!
     
    63:53
    Na levou stranu dostal přihrávku Patrice Bergeron, který se opřel do puku, nicméně jeho ránu srazil Lindberg do ochranné sítě!
     
    64:10
    Další ránu vyslal z levé strany Patrice Bergeron, ani v tomto případě však Malcolma nedokázal překonat!
     
    64:33
    Boston je zpátky v útočném pásmu, a od modré čáry to zkusil Colin Miller, nicméně Malcolm schoval kotouč pod svou lapačkou!
     
    64:58
    Poslední sekundy nabídly neuvěřitelný závar před brankou Rangers! Nejdříve střílel Kevin Hayes, kterému se však nepodařilo dostat kotouč za čáru. Následovala kombinace Bostonu, a z velké blízkosti střílel Bergeron, i jeho ránu však Malcolm vyrazil! Kotouč se následně odrazil k Spoonerovi, jehož rána však do branky neprošla!
    Obrovský závar před brankou Malcolma
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Spooner začíná samostatné nájezdy velmi dobře, neboť Malcolmovi nedal příliš šanci!
     
    1. série
    1:1
    Zuccarello si Smitha vychutnal krásným blafákem!
     
    2. série
    2:1
    I Vatrano je úspěšný!
     
    2. série
    2:1
    Kevin Hayes se pokoušel o Forsbergovu kličku, avšak Smith kotouč vypíchl!
     
    3. série
    2:1
    Mladý Czarnik mohl utkání rozhodnout, nicméně Malcolma nepřekonal!
     
    3. série
    2:2
    Boyle musel dát, a provedl to parádně! Krásnou kličkou "vykoupal" Smitha!
     
    4. série
    2:2
    Patrice Bergeron nedává!
     
    4. série
    2:2
    I Borque mohl utkání rozhodnout, nicméně trefil pouze masku Smitha!
     
    5. série
    2:2
    Jimmy Hayes svůj nájezd hodně odflákl, a jeho zakončení nebylo povedené!
     
    5. série
    2:2
    Svižnou střelu Keitha Yandle lapil Smith do lapačky!
     
    6. série
    3:2
    Zkušený Brad Marchand dostal kotouč do branky, a Bruins jsou momentálně výhře blíž!
     
    6. série
    3:2
    Gibbons musel proměnit, nicméně jeho střelu Smith vyrazil, a Bruins vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Samostatné nájezdy trvaly nečekaně dlouhou. Rozhodující nájezd nakonec proměnil BRAD MARCHAND!
    Brad MARCHAND - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Boston Bruins v samostatných nájezdech dokonal obrat, a New York Rangers porazil 4:3!

    Velmi dobrý výkon v dnešním utkání podal hlavně hostující Mats Zuccarello, který se představil letos poprvé na ledě, a hned si připsal gól a nahrávku. Na druhé straně byl jednoznačně nejlepším hráčem Brad Marchand, který navíc zaznamenal i rozhodující nájezd!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (03:58:37)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 8. Randell (Morrow, Rinaldo), 46. Carlo (Connolly, Hayes), 60. Spooner (Bergeron, Miller), rozh. náj. Marchand – 12. Skjei (Zuccarello, Boyle), 17. Zuccarello (Brassard, Yandle), 37. Hayes (Skjei, Boyle)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Spooner (BOS)
    1:1   Zuccarello (NYR)
    2. série:
    2:1   Vatrano (BOS)
    2:1   Hayes (NYR)
    3. série:
    2:1   Czarnik (BOS)
    2:2   Boyle (NYR)
    4. série:
    2:2   Bergeron (BOS)
    2:2   Borque (NYR)
    5. série:
    2:2   Hayes (BOS)
    2:2   Yandle (NYR)
    6. série:
    3:2   Marchand (BOS)
    3:2   Gibbons (NYR)


    Boston Bruins: Smith – Chára, Carlo, Irwin, Miller, Morrow, McQuaid – Marchand, Bergeron, Eriksson – Hayes, Spooner, Connolly – Vatrano, Czarnik, Talbot – Rinaldo, Kemppainen, Randell
    New York Rangers: Lundqvist (40. Malcolm) – Boyle, McDonagh, Bellemore, Hughes, Skjei, Yandle – Hayes, Gibbons, Glass, Brassard, Lindberg, Stoll, Bourque, Zuccarello, Hrivik, Nash, Tambellini, Etem
    bahis siteleri