Boston – NY Rangers 4:3 (3:2 po s.n.) | Columbus – Minnesota 2:5 (kon.) | Montreal – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
Detroit – Pittsburgh 6:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:0 (kon.) | Colorado – Calgary 0:1 (kon.)
po s.n. (3:2)
Boston Bruins
4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:0)
New York Rangers
Pátek 25.09.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brad MARCHAND - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Samostatné nájezdy trvaly nečekaně dlouhou. Rozhodující nájezd nakonec proměnil BRAD MARCHAND!
     
    4. série
    2:2
    Patrice Bergeron nedává!
    Obrovský závar před brankou Malcolma
     
    64:58
    Poslední sekundy nabídly neuvěřitelný závar před brankou Rangers! Nejdříve střílel Kevin Hayes, kterému se však nepodařilo dostat kotouč za čáru. Následovala kombinace Bostonu, a z velké blízkosti střílel Bergeron, i jeho ránu však Malcolm vyrazil! Kotouč se následně odrazil k Spoonerovi, jehož rána však do branky neprošla!
     
    62:50
    Je vidět, že týmy ještě nejsou úplně zvyklé na nový model prodloužení. Rangers si chtěli udělat přesilovou hru 5 na 3, čehož si všimli rozhodčí, a hosté dostávají dvouminutový trest.
     
    61:25
    Rick Nash si troufl mezi dvojici protihráčů, což mu vyšlo, nicméně nedovoleným způsobem ho zastavil obránce Matt Irwin, a máme tu přesilovou hru pro Rangers!
    Ryan SPOONER - 3:3
     
    59:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácím hra v šesti vyšla na jedničku! V útočném pásmu si dokázali vytvořit tlak, nejdříve střílel od modré obránce Miller, jehož střela však byla sražena. Následně vypálil z hranice pravého kruhu RYAN SPOONER, který prostřelil Malcolma! Asistence: Patrice Bergeron, Colin Miller
     
    58:22
    Boston to zkouší v šesti! Mezitím střílel z levé strany domácí Brad Marchand, avšak jeho střela nebyla přesná!
    Conolly pálil z ostrého úhlu mimo!
     
    57:32
    Jeff Malcolm vyjel za branku pro nahozený kotouč, nicméně jej nedokázal zastavil, a ke střele z ostrého úhlu se dostal Brett Conolly. Jeho zakončení však mířilo mimo!
     
    53:53
    Na trestnou lavici jde Tanner Glass, což znamená, že si v závěru třetiny zahraje přesilovou hru Boston, který má ideální možnost na vyrovnání stavu!
    Situace mezi Rinaldem a Glassem
     
    53:53
    Zack Rinaldo provokoval hráče Rangers po celou dobu třetí třetiny, nicméně tvrdým hitem na Hughese to zřejmě přehnal, a vrhnul se na něj Tanner Glass, který poslal známého provokatéra na zem! Hlavní rozhodčí však oba hráče velmi rychle odtrhli!
     
    52:40
    Tak teď měl Boston vyloženou šanci na vyrovnání! Do útočného pásma najel Eriksson, který si prodloužil střídání. Jeho přihrávka našla před brankou Maxe Talbota, jehož rána trefila tyč! Kotouč se následně odrazil mimo branku!
    Brandon CARLO - 2:3
     
    45:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky, a čeká nás ještě zajímavý závěr utkání! Nejdříve se do šance dostal Hayes, ten však nemířil přesně. Následně střílel také Connolly, který trefil pouze tyčku. V brankovišti Rangers byl následně velký zmatek, kterého využil BRANDON CARLO, který se zmocnil kotouče mezi kruhy, a poslal ho do sítě! Asistence: Brett Connolly, Jimmy Hayes
    Parádní zákrok Smitha
     
    41:46
    Na druhé straně však odpověděl Kevin Hayes, který dorážel střelu Stolla. Proti jeho dorážce však předvedl parádní zákrok Jeremy Smith!
     
    37:44
    Přesilovou hru si zahraje také domácí Boston! Hostující kapitán Ryan McDonagh sekl Zacka Rinalda, a odchází si na dvě minuty odpočinout!
    Kevin HAYES - 1:3
     
    36:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek využívá již druhou přesilovou hru v tomto utkání, a vede již dvoubrankovým rozdílem! Na modré se dostal ke kotouči Brady Skjei, který jej předal KEVINU HAYESOVI, ten si najel na levou stranu, a tvrdou ranou propálil Lundqvista! Asistence: Brady Skjei, Brady Boyle
     
    36:10
    Další přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici odchází Ryan Spooner!
     
    35:39
    Mohlo být vyrovnáno! Brad Marchand poslal pěknou přihrávku Brettu Conollymu, který si kotouč zpracoval, a vypálil. Jeho rána však trefila břevno!
    Bitka mezi Randellem a Bellemorem
     
    34:33
    Něco pro fanoušky! Tyler Randell a Brett Bellemore si to rozdali v pěstním souboji. Úspěnější byl domácí borec, který dokázal dostat Randella na zem. Následuje komerční přestávka!
    Dvě velké šance hostujícího celku
     
    28:49
    Dvě obrovské šance hostů! Nejdříve se po špatné rozehrávce Smitha dostal ke kotouči Gibbons, který našel před brankou Kevina Hayese, toho však vychytal výborný Smith! Následně posílal Brassard přihrávku před branku, na kterou těsně nedosáhl Stoll!
     
    25:56
    Před brankou Jeremyho Smithe se objevil nehlídaný Kevin Hayes, kterého však právě mladý brankář dokázal vychytat!
     
    25:29
    Přesilovou hru si ve druhé třetině zahrají také Rangers. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Brandon Carlo.
     
    24:36
    Na druhé straně mohl vyrovnat právě Tyler Randell, který se dostal do úniku, nicméně jeho zakončení nebylo přesné!
    Czarnik mohl vyrovnat, jenže netrefil kotouč ideálně
     
    22:49
    Austin Czarnik prošel s velkou porcí štěstí do útočného pásma. Následně se ke kotouči dostal Conolly, který přihrávkou našel právě Czarnika, tomu však nesedlo zakončení!
     
    21:19
    Další přesilovou hru si zahraje Boston! Na trestnou lavici míří Keith Yandle, který sekl Jimmyho Hayese!
     
    20:26
    Do zbytku zápasu již nezasáhned slovenský obránce Zdeno Chára kvůli nespecifikovanému zranění v horní části těla!
    Mats ZUCCARELLO - 1:2
     
    16:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Rangers otáčejí vývoj dnešního utkání, a jdou do vedení! Derick Brassard dostal za brankou kotouč od Zuccarella. Následně však poslal kotouč krásně zpátky, a MATS ZUCCARELLO mířil přesně! Perfektní návrat do sestavy tohoto norského útočníka! Asistence: Derick Brassard, Keith Yandle
     
    15:52
    Na hranici pravého kruhu dostal zajímavou přihrávku Brad Marchand, jehož ránu však vyrazil pozorný Lundqvist. Následně na brankovišti fauloval Hayes, a Rangers budou hrát přesilovou hru!
     
    14:02
    Máme tady další vyloučení! Přesilovou hru si zahrají domácí. Na trestnou lavici míří Brady Skjei!
    Brady SKJEI - 1:1
     
    11:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Bruins chybovali v útočném pásmu, a hosté se dostali do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Zuccarello. Navrátilec do sestavy Jezdců našel na levé straně BRADYHO SKJEIE, který s velkou porcí štěstí dostal kotouč do branky! Asistence: Mats Zuccarello, Dan Boyle
    Další skvělý zákrok Lundqvista
     
    09:29
    Eriksson udělal v útočném pásmu prostor pro Brada Marchanda, který vystřelil z pravé strany do horních pater branky. Henrik Lundqvist však vytáhl krásný zákrok lapačkou!
    Tyler RANDELL - 1:0
     
    07:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins jdou zcela zaslouženě do vedení, neboť začátek zápasu byl z jejich strany velmi dobrý! Kotouč se dostal na modrou čáru, kde se nacházel Morrow. Jeho tvrdou střelu dokázal mezi kruhy tečovat TYLER RANDELL, a Lundqvist již nedokázal zareagovat! Asistence: Joe Morrow, Zack Rinaldo
    Výborný zákrok Lundqvista proti střele Kemppainena
     
    02:49
    Ve středním pásmu se otevřel prostor pro Kemppainena, který ti to namířil přímo před branku Rangers. Střelu mladého finského útočníka však dokázal chytit výborný Lundqvist!
     
    00:37
    Do utkání vstoupili aktivněji domácí, a hned z toho bude přesilová hra pro Bruins! Na trestnou lavici míří hostující Tommy Hughes.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 8. Randell (Morrow, Rinaldo), 46. Carlo (Connolly, Hayes), 60. Spooner (Bergeron, Miller), rozh. náj. Marchand – 12. Skjei (Zuccarello, Boyle), 17. Zuccarello (Brassard, Yandle), 37. Hayes (Skjei, Boyle)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Spooner (BOS)
    1:1   Zuccarello (NYR)
    2. série:
    2:1   Vatrano (BOS)
    2:1   Hayes (NYR)
    3. série:
    2:1   Czarnik (BOS)
    2:2   Boyle (NYR)
    4. série:
    2:2   Bergeron (BOS)
    2:2   Borque (NYR)
    5. série:
    2:2   Hayes (BOS)
    2:2   Yandle (NYR)
    6. série:
    3:2   Marchand (BOS)
    3:2   Gibbons (NYR)


    Boston Bruins: Smith – Chára, Carlo, Irwin, Miller, Morrow, McQuaid – Marchand, Bergeron, Eriksson – Hayes, Spooner, Connolly – Vatrano, Czarnik, Talbot – Rinaldo, Kemppainen, Randell
    New York Rangers: Lundqvist (40. Malcolm) – Boyle, McDonagh, Bellemore, Hughes, Skjei, Yandle – Hayes, Gibbons, Glass, Brassard, Lindberg, Stoll, Bourque, Zuccarello, Hrivik, Nash, Tambellini, Etem
    bahis siteleri