Boston – NY Rangers 4:3 (3:2 po s.n.) | Columbus – Minnesota 2:5 (kon.) | Montreal – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
Detroit – Pittsburgh 6:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:0 (kon.) | Colorado – Calgary 0:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
Dallas Stars
Pátek 25.09.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí však ukazují hostům, jak se vstřelují branky, protože se Blues podařilo vstřelit už šestou branku. Konkrétně se po druhé v utkání prosazuje PAUL STASTNY, jemuž na jeho branku nahrával Jaškin. Asistence: Dmitrij Jaškin, Ty Rattie.
     
    39:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues pokračují ve své spanilé jízdě, když se tentokrát po přihrávce od Tarasenka prosazuje PAUL STASTNY, a St. Louis tak naděluje svému soupeři nepopulárního bura. Asistence: Vladimir Tarasenko, Colton Parayko.
     
    29:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak domácím dnes zřejmě spadne do brány vše na co sáhnou. Edmundsonovu střelu od modré totiž před Lehtonenem tečoval YANNICK VEILLEUX, a tak se domácí fanoušci radují z další branky v síti Dallasu. Asistence: Joel Edmundson, Jeremy Welsh.
     
    28:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže VLADIMIR TARASENKO se ještě poté dostal k odraženému kotouči, který už následně dokázal dostat za záda Lehtonena, a Blues už tak vedou v utkání o tři branky! Asistence: Kevin Shattenkirk, Alexandr Steen.
     
    20:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se prosazují už po konci své přesilové hry, kdy Rattie nabil PETTERIMU LINDBOHMOVI, jehož následná rána skončila až za zády Lehtonena. Asistence: Ty Rattie, Jaden Schwartz.
     
    02:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! A tak ihned druhá střela končí v bráně Dallasu, když se v početní výhodě prosazuje VLADIMIR TARASENKO, jenž posílá svůj celek do vedení. Asistence: Kevin Shattenkirk, Paul Stastny.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Tarasenko (Shattenkirk, Stastny), 21. Lindbohm (Rattie, Schwartz), 29. Tarasenko (Shattenkirk, Steen), 30. Veilleux (Edmundson, Welsh), 40. Stastny (Tarasenko, Parayko), 52. Stastny (Jaškin, Rattie)


    St. Louis Blues: Elliott (Binnington) – Shattenkirk, Pietrangelo, Lindbohm, Parayko, Benoit, Edmundson – Steen, Stastny, Tarasenko – Caron, Schwartz, Jaškin – Paajarvi, Cannone, Rattie – Veilleux, Welsh, Hayes.
    Dallas Stars: Lehtonen (Lagace) – Jo. Benn, Oleksiak, Nemeth, Johns, Bystrom, Backman – Ničuškin, Spezza, Sceviour – Janmark, Morin, Eaves – McKenzie, Fiddler, Troock – Elie, Kane, Stránský.

    Rozhodčí: Luxmore, Lee – Sharrers, Grandt

    Diváci: 11876
    bahis siteleri