Znojmo – Budapešť 9:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
9:2 (3:0, 2:2, 4:0)
VASAS Budapešť
Sobota 26.09.2015, 15:30 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • 8. kolo
Partner:
     
    Poslední dějství se Orlům náramně vydařilo a svému soupeři nasázeli čtyři další branky. Zaslouženě si tak připisují plný počet bodů za vysoké vítězství 9:2. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (17:36:49)
     
    Konec zápasu.
     
    58:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Již čtvrtá branka dnešního utkání patří JIŘÍMU LANDEROVI, který poslal kotouč pod horní tyčku soupeřovy svatyně.
    Asistence: Jan Bulín, Simon Beran.
     
    57:44
    Vyloučen Sandorffy (VBU) – 5+do konce utkání. Současně s ním ale odjíždí na trestnou lavici i Niederhafner (ZNO), který si odpyká menší trest za hrubost.
     
    57:44
    Sandorffy se opravdu nehezky pustil do domácího hráče. Po střetu u zadního mantinelu se pustil do ležícího Niederhafnera, který se hodnou chvíli, přes narůstající agresi hostujícího hráče, nemohl dostat na nohy.
     
    57:16
    Svatuška udržel útočné pásmo a Orli zakládají útok.
     
    56:34
    Hosté se nyní v obranném pásmu domácích, prozatím jen za bránou.
     
    55:04
    Orli právě vstřelili branku!
    MICHAL MUSIL těžil ze zmatku před bránou a ve shluku obou pětek našel kotouč jako první a využil volného prostoru mezi levým betonem hostujícího brankáře a brankovou konstrukcí.
    Asistence: Daniel Salát.
     
    54:25
    Horvath si našel cestičku až před bránu a snažil se zakončovat. Pacl ho ale dobře odhadl. Nechal betony těsně u sebe, a tak ani napodruhé nedokázal hostující hráč domácího brankáře překonat.
     
    53:47
    Domácí v plném počtu.
     
    53:24
    Budapešť přesilovou hru nijak zvlášť nevyužívá a většinu času tráví lovením kotouče ve svém obranném pásmu poté, co jej Znojmo vyhodí.
     
    51:47
    Vyloučen Nahodil (ZNO) – 2 minuty za držení.
     
    50:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Hattrick v podání JIŘÍHO LANDERA! První střela od Michala Mandáta se neujala a kotouč skončil vyražený betonem těsně před bránou. První jmenovaný se ale šikovně zorientoval a i když zakopl, ještě stihl kotouč protlačit do brány mezi nohama hostujícího brankáře.
    Asistence: Michal Mandát, Matěj Porzer.
     
    50:27
    Beranův pokus z mezikruží Perczel zlikvidoval vyrážečkou.
     
    49:46
    Vyloučen Szücs (VBU) – 2 min. za sekání.
     
    48:53
    Na ledě se toho moc zajímavého neděje. Hra se jen neustále přesouvá ze strany na stranu a i když je jeden z celků v útočném pásmu, brankáři nemusejí zasahovat.
     
    47:55
    Znojmo se vlastní chybnou přihrávkou připravilo o útočné pásmo.
     
    47:08
    Orli drží kotouč za svou bránou. Když už se jim konečně podařilo rozehrát, hosté se touše okamžitě ujímají.
     
    46:05
    Janovits narazil ramenem do rohu dveří od znojemské střídačky a sklátil se na zem. Rozhodčí pozastavují hru. Po malé chvíli se ale sám zvedá a pomale odjíždí na střídačku.

    Marcela Procházková

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 5. Svatuška (Musil, Kruckovyč), 10. Lander (Bulín, Beran), 16. Beran (Mandát), 21. Lander (Beran, Mandát), 33. Beran, 43. Bulín J. (Jambor), 51. Lander (Mandát, Porzer), 56. Musil (Salát), 59. Lander (Bulín J., Beran) – 25. Rull (Kvarda), 32. Jacso (Varga)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Svoboda) – Švanda, Mandát, Kruckovyč, Porzer, Pucher, Salát, Nahodil – Beran, Lander, Bulín J. – Hačecký, Musil, Svatuška – Jambor, Toman, Niederhafner.
    VASAS Budapešť: Perczel (Pozgay) – Kaiser, Jacso, Kiss, Szalai, Sandorffy, Bolla – Szlama, Varga, Czako – Janovits, Egyed, Szücs – Rull, Horvath, Karda.

    Rozhodčí: Hejduk – Kotlík, Jeletz
    bahis siteleri