Crystal Palace – West Brom 2:0 (kon.) | Norwich – Leicester 1:2 (kon.) | Manchester City – Newcastle 6:1 (kon.)
Aston Villa – Stoke 0:1 (kon.) | Bournemouth – Watford 1:1 (kon.) | Sunderland – West Ham 2:2 (kon.)
Chelsea – Southampton 1:3 (kon.)
konec
Chelsea FC
1:3 (1:1)
Southampton FC
Sobota 03.10.2015, 18:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Graziano Pellé následně dostal od hlavního rozhodčí žlutou kartu! K exekuci standardní situace se staví Radamel Falcao ...
     
    77
    Následného rohového kopu se ujal Ward-Prowse, jehož centr však obrana Chelsea odvrátila, a Blues šli do protiútoku. Na pravé straně zakombinoval Oscar s Hazardem, a do zakončení se dostal prvně jmenovaný. Střela však mířila hodně mimo!
     
    57
    Krásnou přihrávku do vápna poslal Cesc Fabregas, který našel Radamela Falcaa, který se vyhnul Fontemu, a spadl po souboji s brankářem Stekelenburgem. Hlavní rozhodčí penaltu nenařídil, a navíc udělil domácímu útočníkovi žlutou kartu!
     
    43
    Sadio Mané ve středu hřiště unikal Ramiresovi, který hostující hráče poslal k zemi tvrdým skluzem. Hlavní rozhodčí Robert Madley udělil brazilskému hráči žlutou kartu!
     
    26
    Dodatečně dostává žlutou kartu hostující Ryan Bertrand, který neunesl, že nebyl odpískán zákrok Williana, a brazilskému hráči se pomstil. Hlavní rozhodčí vedl s bývalým hráčem Chelsea dlouhou debatu, následně udělil žlutou kartu!
     
    9
    Bosenský brankář velmi rychle rozehrál, a na levé straně našel Edena Hazarda, který se pokoušel dostat do vápna. Jeho postup však zastavil tvrdým zákrokem Oriol Romeu, který vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 10. Willian – 44. S. Davis (Pellè), 60. Mané (Pellè), 72. Pellè (Mané)

    Karty:   43. Ramires (CHE), 57. Falcao (CHE) – 9. Romeu (SOT), 26. Bertrand (SOT), 77. Ward-Prowse (SOT), 86. Pellè (SOT)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:14.
    Chelsea FC: Begović – Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires (46. Matić, 73. Rémy), Fàbregas – Willian (64. Pedro), Oscar, E. Hazard – Falcao.
    Náhradníci: Blackman – K. Zouma, Pedro, Rémy, Matić, Loftus-Cheek, Baba.

    Southampton FC: Stekelenburg – Soares, Fonte, van Dijk, Bertrand – Romeu (46. Ward-Prowse), Wanyama – Mané (90+2. Jošida), S. Davis, Tadić (78. Jay Rodriguez) – Pellè.
    Náhradníci: K. Davis – Jošida, Long, Jay Rodriguez, Martina, Ward-Prowse, Juanmi.

    Rozhodčí: Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie)
    bahis siteleri