Graafschap – Feyenoord 1:2 (kon.) | Ajax – Eindhoven 1:2 (kon.) | Arnhem – Groningen 5:0 (kon.)
Alkmaar – Twente 3:1 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
1:2 (1:1)
PSV Eindhoven
Neděle 04.10.2015, 14:30 • Amsterdam ArenA, Amsterdam • Nizozemská Eredivisie • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    PSV provádí minutu před koncem záklandí hrací doby své poslední střídání v tomto zápase. Jorrit Hendrix dnes nepodal ideální výkon, nicméně se finální přihrávkou podílel za brance Pereira! Na jeho místo přichází na poslední minuty Schaars.
     
    86
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí hostující PSV! Philipe Cocu stahuje ze hry Luciana Narsingha, který podal velmi dobrý výkon, avšak stále zůstává na dvou vstřelených brankář, což je jistě i pro samotného hráče lehké zklamání. Na jeho místo přichází na poslední minuty Steven Bergwijn!
     
    80
    Frank de Boer odpovídá na současný stav svým posledním střídáním! Ze hry odchází Anwar El Ghazi, od kterého se rozhodně čekal lepší výkon. Na jeho místo přichází Lasse Schöne!
     
    74
    Domácí trenér Frank de Boer očividně není spokojený s remízou! Zkušený nizozemský trenér totiž posílá ze hry Nemanju Gudelja, který v dnešním utkání nebyl příliš výrazný. Na jeho místo jde polský kanonýr Arkadiusz Milik!
     
    72
    Své první střídání provádí také hostující Eindhoven! Philipe Cocu stahuje ze hry Andrése Guardada, který předvedl velmi solidní výkon. Na jeho místo přichází mladý nizozemský středopolař Adam Maher!
     
    64
    Domácí trenér Frank de Boer provádí své první střídání v tomto zápase. Mladý německý útočník Amin Younes podal oprvadu velmi dobrý výkon, který korunoval vyrovnávací brankou. Na jeho místo přichází Sereno!

    Jan Havlovic

    Branky: 10. Younes – 7. Pereiro, 79. Pereiro

    Karty:   51. Tete (AJA), 65. Veltman (AJA), 88. Dijks (AJA) – 17. Bruma (PSV), 29. Guardado (PSV), 55. Locadia (PSV), 90. Pereiro (PSV)


    Ajax Amsterdam: Cillessen – Tete, Veltman, Riedewald, Dijks – Bazoer, Klaassen, Gudelj (74. Milik) – El Ghazi (80. Schøne), Fischer, Younes (64. Serero).
    Náhradníci: Boer – van Rhijn, van der Hoorn, Sinkgraven, Milik, Schøne, Serero.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Pröpper, Hendrix (89. Schaars), Guardado (72. Maher) – L. Narsingh (86. Bergwijn), Locadia, Pereiro.
    Náhradníci: Pasveer – Schaars, Maher, S. Poulsen, Vloet, Bergwijn, De Wijs.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri