Graafschap – Feyenoord 1:2 (kon.) | Ajax – Eindhoven 1:2 (kon.) | Arnhem – Groningen 5:0 (kon.)
Alkmaar – Twente 3:1 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
1:2 (1:1)
PSV Eindhoven
Neděle 04.10.2015, 14:30 • Amsterdam ArenA, Amsterdam • Nizozemská Eredivisie • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    79. Gastón PEREIRO - 1:2
     
    79
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí Ajax velký šok! Eindhoven jde necelých deset minut před koncem do vedení! Ve středu hřiště se dostal k odraženému míčí Jorrit Hendrix, který našel ve středu hřiště GASTÓNA PEREIRA. Mladý hostující útočníka poslal krásnou střelu na zadní tyč, a míč skončil v síti!
    10. Amin YOUNES - 1:1
     
    10
    Ajax právě vstřelil branku!
    Domácí celek bleskově odpovídá na vedoucí branku PSV, a máme srovnáno! Nejprve se prezentoval hodně ostrým zákrokem na vlastní polovině Veltman v souboji s Brenetem. Do útoku následně šel Ajax! Ze středu hřiště vypálil Bazoer, jehož rána byla zablokovaná, a míč se dostal k AMINU YOUNESOVI. Mladý německý útočník udělal kličku do středu a krásně poslal míč na vzdálenější tyč!
    7. Gastón PEREIRO - 0:1
     
    7
    PSV právě vstřelilo branku!
    A máme tady velmi rychlou branku, což může dnešnímu utkání velmi pomoci! PSV jde hned v sedmé minutě do vedení! Na pravé straně si GASTÓN PEREIRO narazil míč s Luciano Narsinghem, a dostal se před Cillessena. Hostující útočník následně poslal míč pod břevno, a nedal nizozemskému brankáři šanci!

    Jan Havlovic

    Branky: 10. Younes – 7. Pereiro, 79. Pereiro

    Karty:   51. Tete (AJA), 65. Veltman (AJA), 88. Dijks (AJA) – 17. Bruma (PSV), 29. Guardado (PSV), 55. Locadia (PSV), 90. Pereiro (PSV)


    Ajax Amsterdam: Cillessen – Tete, Veltman, Riedewald, Dijks – Bazoer, Klaassen, Gudelj (74. Milik) – El Ghazi (80. Schøne), Fischer, Younes (64. Serero).
    Náhradníci: Boer – van Rhijn, van der Hoorn, Sinkgraven, Milik, Schøne, Serero.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Pröpper, Hendrix (89. Schaars), Guardado (72. Maher) – L. Narsingh (86. Bergwijn), Locadia, Pereiro.
    Náhradníci: Pasveer – Schaars, Maher, S. Poulsen, Vloet, Bergwijn, De Wijs.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri